Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 18 September, 11:57

Dalarnas tidningar - 05 aug 20 kl. 18:45

Väder och virus gjorde det glest mellan husvagnarna: "Jag trodde att det skulle vara högre tryck på campingarna i år""Hemester" är ett ord de flesta tagit i sin mun inför sommaren och att semesterresor inom Sverige....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väderoch , virusgjorde det , glestmellan , husvagnarnaJag , trodde att det skulle vara högre tryck på campingarna i år
BT - 28 dec 12 kl. 15:41

Stor ökning av RS-virus i Borås

I Göteborg råder det RS-epidemi. Också i Borås märker man av att det är högsäsong. ?

Kristianstadsbladet - 01 okt 13 kl. 17:01

Virus inte bakom bröstcancer

Det råder delade meningar om hur många cancerfall som orsakas av virusinfektioner.Nu går en svensk studie emot teorin om att virus ligger bakom bröstcancer och hjärntumören glioblastom.
- Vi hittar ingenting som tyder på att virus skulle vara en viktig bidragande orsak till de cancerformerna, säger Erik Larsson, forskare vid Sahlgrenska akademin i Göteborg, som menar att resultatet är kontroversiellt.

BT - 01 okt 13 kl. 17:03

Virus inte bakom bröstcancer

Det råder delade meningar om hur många cancerfall som orsakas av virusinfektioner. Nu går en svensk studie emot teorin om att virus ligger bakom bröstcancer och hjärntumören glioblastom.- Vi hittar ingenting som tyder på att virus skulle vara en viktig bidragande orsak till de cancerformerna, säger Erik Larsson, forskare vid Sahlgrenska akademin i Göteborg, som menar att resultatet är kontroversiellt.

SmålandsPosten - 22 jul 13 kl. 06:16

Ovänat glest i publiken

Royal Southern Brother­hood bildades i New Orleans och tog sig på lördagen hela vägen till Tyrolens Rhythm & Bluesfest. Längst fram på scenen står bland andra Cyril Neville som har både The Meters och The Neville Brothers på sitt CV och Devon Allman som är son till Gregg Allman från The Allman Brothers. Musiker med påbrå alltså.

Alingsås tidning - 01 maj 16 kl. 17:09

Glest på 1 maj-firandet

Ett fyrtiotal tappra anhängare orkade sig till Murartorget under söndagen för att fira 1 maj. Trots den lilla skaran var folket entusiastiska. 1 maj – arbetarrörelsens heligaste dag.

Expressen - 11 jul 19 kl. 07:07

MORGONENS NYHETER: Turister döda i grekiskt oväder • Flera husvagnar i kraftig brand • Kvinna öppnade dörren på SAS-flyg efter bråk

Minst sex utländska medborgare har dött och över 100 skadats i ett stort oväder i norra Grekland på onsdagskvällen, rapporterar Reuters.Tre husvagnar brinner på en campingplats i Alingsås.Enligt räddningstjänsten är husvagnarna övertända.

YLE - 01 mar 17 kl. 05:06

Virus biter på antibiotikaresistenta bakterier

Antibiotika behövs för att behandla infektioner, men ett allt större problem är att allt fler bakterier är antibiotikaresistenta. Ju mer antibiotika som används desto större blir problemet, så forskare försöker nu hitta andra metoder att komma åt bakterierna, bland annat med virus. – Virus angriper celler, och bakterier är celler, förklarar docent Tom Wiklund vid Åbo Akademi.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Husvagnarna för tätt packade på Åkersjöns camping

Avståndet ska vara minst fyra meter. Men på Åkersjöns camping är nära hälften av de 82 husvagnarna med tillbyggnader för tätt placerade. ?

BT - 02 jun 14 kl. 12:32

Husbilarna kör om husvagnarna

För första gången någonsin har antalet nyregistrerade husbilar gått om husvagnarna. Det har hittills i år registrerats 1 997 husbilar, en ökning med 21 procent jämfört med motsvarande period i fjol. Antalet nyregistrerade husvagnar under perioden januari-maj var samtidigt 1 773, en ökning med 6 procent.

Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 12:32

Husbilarna kör om husvagnarna


För första gången någonsin har antalet nyregistrerade husbilar gått om husvagnarna. Det har hittills i år registrerats 1 997 husbilar, en ökning med 21 procent jämfört med motsvarande period i fjol. Antalet nyregistrerade husvagnar under perioden januari-maj var samtidigt 1 773, en ökning med 6 procent.

TA - 02 jun 14 kl. 12:32

Husbilarna kör om husvagnarna


För första gången någonsin har antalet nyregistrerade husbilar gått om husvagnarna. Det har hittills i år registrerats 1 997 husbilar, en ökning med 21 procent jämfört med motsvarande period i fjol. Antalet nyregistrerade husvagnar under perioden januari-maj var samtidigt 1 773, en ökning med 6 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.