Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 18 September, 11:56

Dalarnas tidningar - 05 aug 20 kl. 19:00

Dags för Sammilsdal att ta emot Åkeröelever: "Vi gör flera anpassningar för att eleverna ska ha justa utrymmen"Uppåt 80 elever flyttar om ett par veckor över till Sammilsdalskolan från Åkerö, och fyra....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Sammilsdal, Åkeröelever, Sammilsdalskolan, Åkerö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsför , Sammilsdalatt ta , emot, ÅkeröeleverVi , gör, flera anpassningar för att eleverna ska ha justa utrymmen
DalaDemokraten - 05 aug 20 kl. 19:00

Dags för Sammilsdal att ta emot Åkeröelever: "Vi gör flera anpassningar för att eleverna ska ha justa utrymmen"

Uppåt 80 elever flyttar om ett par veckor över till Sammilsdalskolan från Åkerö, och fyra....

YLE - 28 sep 16 kl. 06:19

Förslag: Norrby och Småbönders skolor ska inte ta emot nya elever

Bildningschef Leif Jakobsson i Kronoby föreslår att varken Norrby eller Småbönders skolor tar emot några ettor nästa höst. Norrby skola har inga elever på ettan i år och som det ser ut nu skulle sju elever börja skolan nästa höst. Bildningschefen föreslår att Norrby skola inte tar emot fler elever, istället skulle de hänvisas till Centrumskolan.

YA - 18 maj 16 kl. 03:00

Gymnasiet utökas för att ta emot fler elever

Ystad gymnasium måste utöka antalet platser när alltfler elever söker dit. – Nästan 70 procent av Ystadsungdomarna väljer numera att plugga på hemmaplan, säger gymnasiechef Lars-Inge Persson..

SR - 17 mar 19 kl. 21:28

Skolorna förbereder sig för att ta emot chockade elever

I Christchurch återvänder nu elever och lärare till skolan efter fredagens attack. På Cashmere High School är det en tryckt stämning efter att några av skolans elever finns bland offren..

Nya Wermlands Tidningen - 13 aug 11 kl. 11:40

Bregårdsskolan redo att ta emot Katrinedals elever

I höst flyttar Katrinedalsskolans 150 mellanstadieelever in i nya lokaler på Bregårdsskolan. ? Det här är en bra lösning.

Jönköpingsnytt - 08 apr 13 kl. 23:30

Besked till JB: ?Vi kan inte ta emot alla elever?

38 elever mister sin plats på JB Gymnasiet i Jönköping. Efter sommaren har de inte längre någon skola att gå till när Fordons- och transportprogrammet läggs ned. Därmed står hoppet att TTC, Transport o.

ÖstersundsPosten - 13 jan 16 kl. 21:29

Snart dags för 1280 elever att göra sitt val till gymnasiet

I Jämtland handlar det om 1280 elever som ska fatta beslutet, det beslut som kan komma att vara avgörande för deras framtid. De senaste åren har elevantalet åter ökat efter att ha varit relativt lågt dessförinnan..

TA - 30 okt 13 kl. 09:17

Friskolor väljer bort svaga elever

Flera friskolor väljer medvetet bort besvärliga elever, avslöjar SVT:s Uppdrag Granskning. - Jag är besviken och upprörd, säger utbildningsminister Jan Björklund (FP).
Tanken med det fria skolvalet är att alla elever ska ha lika stor möjlighet att komma in på den skola som de vill.

Skånskan - 08 maj 19 kl. 19:30

Rektor beredd om det kommer elever

Rydsgård Hallenborgsskolans rektor Caroline Thornström känner med Slimmingebornas situation men försäkrar att det finns organisatorisk möjlighet att ta emot eleverna på Hallenborgsskolan – om så skulle bli fallet.Nästa vecka kommer frågan om Slimmingeby skolas vara eller inte vara att lyftas på kommunstyrelsen. Skånskan har berättat att skolan skulle läggas ned och eleverna flyttas till Hallenborgsskolan till hösten – ett arbete som nu har pausats efter protester från Slimmingeborna och den politiska församlingen – med undantag av moderaterna som tog beslutet i skolutskottet.

BT - 30 okt 13 kl. 07:28

Friskolor väljer bort svaga elever

Flera friskolor väljer medvetet bort besvärliga elever, avslöjar SVT:s Uppdrag Granskning. - Jag är besviken och upprörd, säger utbildningsminister Jan Björklund (FP) i programmet.Tanken med det fria skolvalet är att alla elever ska ha lika stor möjlighet att komma in på den skola som de vill.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.