Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 27 September, 21:11

Nya Wermlands Tidningen - 05 aug 20 kl. 18:00

Så ska studenternas nollning coronaanpassas
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , studenternas, nollning, coronaanpassas
Expressen - 25 aug 20 kl. 07:46

MORGONENS NYHETER: Angreppet mot Biden: ”Loch ness-monster” • Jacob, 29, sköts av polis – våldsamma protester i USA • Läkarens oro inför studenternas nollning

Republikanerna gick till hårda angrepp mot demokraternas Joe Biden i natt.■■■Efter att Jacob Blake, en 29-årig svart man, sköts av polis har stora protester brutit ut.■■■”Nollningen” inför studenters terminsstart ifrågasätts av överläkare.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 12 kl. 21:22

Uggla först ut i nollning

För elfte året i rad tävlade i går studenter från Lunds tekniska högskola i Flying. Den ingår som en av grenarna i de nyblivna studenternas nollningsprocedur och de tolv sektionerna tävlar om att bygga den farkost som kan flyga längst från en tre meter hög ramp innan den kraschlandar i Öresund. Både hoppen och själva byggena stilbedöms.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nollning spårade ur – gymnasieflickor till sjukhus

VARBERG. Efter att en nollning på en gymnasieskola i Varberg spårade ur under måndagen fick fyra unga flickor föras akut till sjukhus, skriver Aftonbladet. Tre av flickorna var så svårt alkoholförgiftade att det krävdes intensivvårdsbehandling och en av dem togs till sjukhus i ambulans.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nollning spårade ur – bundna elever slagna med fiskarFriends: "Dags att förbjuda nollningar"

KALMAR. Fenomenet med nollningar fortsätter att skörda offer. För några dagar sen rapporterades det om att flera tonårsflickor i Varberg hade förts till sjukhus efter att ha hetsats att dricka stora mängder alkohol.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Studenter kritiseras – efter nollning med våldtäkts-spex

UPPSALA. Läkarstudenter i Uppsala inledde vårterminen med en nollning som också som brukligt avslutades med en fest. En fest som fick en högst otrevlig eftersmak efter att en del av underhållningen spårat ur.

BT - 26 aug 13 kl. 11:27

Elev bränd vid nollning på Lundsberg

En elev har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel.En elev vid internatskolan ska ha utsatts för en grov misshandel på skolan, skriver polisen i ett pressmeddelande.

BT - 26 aug 13 kl. 17:39

Elever brända på Lundsbergs nollning

Två elever har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel och enligt Skolinspektionen kommer skadorna från ett strykjärn.Två elever vid internatskolan ska ha utsatts för en grov misshandel på skolan, uppger polisen.

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 22:55

Elever brända på Lundsbergs nollning

Foto: Scanpix
Två elever har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel och enligt Skolinspektionen kommer skadorna från ett strykjärn. - Ett pojkstreck, förklarar skolans styrelse.

TA - 26 aug 13 kl. 23:06

Elever brända på Lundsbergs nollning

Foto: Scanpix
Två elever har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel och enligt Skolinspektionen kommer skadorna från ett strykjärn. - Ett pojkstreck, förklarar skolans styrelse.

BT - 12 mar 14 kl. 13:40

Fortsätter att stärka studenternas ekonomi

När alliansen tillträdde 2006 låg studiemedlen efter tolv år med Socialdemokratisk regering långt under vad som krävdes för att studenternas ekonomi skulle gå ihop. Samtidigt bestraffades studenter som arbetade extra genom att få studiemedlen reducerade. Moderaterna menar att studenter måste kunna klara sin ekonomi när de studerar, även om de inte har möjlighet att arbeta vid sidan av studierna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.