Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 27 September, 21:10

Dalarnas tidningar - 05 aug 20 kl. 18:01

Boende på Tjärna Ängar efter skjutningen: ”Jag är egentligen inte förvånad”Efter skjutningen på Tjärna Ängar känner flera boende oro. – Det är otäckt. Men jag är egentligen....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Tjärna Ängar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boende, Tjärna, Ängarefter , skjutningenJag är , egentligen, inte förvånad
DalaDemokraten - 07 aug 15 kl. 15:36

Alliansen: Fokus borde inte enbart ligga på Tjärna ängar

Folkpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna fanns på plats i Tjärna ängar under torsdagskvällen för att nattvandra. Ett tiotal personer ur Allianspartierna vandrade kring områden i Tjärna ängar och Tjärnaängskolan fram till midnatt för att ta del av åsikterna som finns bland de boende..

Dalarnas tidningar - 31 maj 13 kl. 20:31

Lugnt påTjärna ängar

Det har varit lugnt på Tjärna ängar sedan oroligheterna under förra helgen och i början av veckan då flera bilar och sophus sattes i brand. Nätverket Vårat Borlänge med boende på Tjärna ängar och Jakobsgårdarna har fortsatt att nattvandra i området..

Dalarnas tidningar - 13 okt 16 kl. 11:14

Rektorns : "Inga studenter ska bo i Tjärna ängar". Högskolan Dalarna kräver att Borlänge kommun har anständigt boende för studenterna.

Högskolan Dalarna kräver Borlänge kommun på anständigt boende för studenterna. Man fokuserar framförallt på tre konkreta åtgärder som kommer att krävas av Tunabyggen – bland annat inga studenter bosatta i Tjärna ängar..

DalaDemokraten - 13 okt 16 kl. 11:14

Rektorns : "Inga studenter ska bo i Tjärna ängar". Högskolan Dalarna kräver att Borlänge kommun har anständigt boende för studenterna.

Högskolan Dalarna kräver Borlänge kommun på anständigt boende för studenterna. Man fokuserar framförallt på tre konkreta åtgärder som kommer att krävas av Tunabyggen – bland annat inga studenter bosatta i Tjärna ängar..

Dalarnas tidningar - 13 okt 16 kl. 11:14

Rektorn: "Inga studenter ska bo i Tjärna ängar". Högskolan Dalarna kräver att Borlänge kommun har anständigt boende för studenterna.

Högskolan Dalarna kräver Borlänge kommun på anständigt boende för studenterna. Man fokuserar framförallt på tre konkreta åtgärder som kommer att krävas av Tunabyggen – bland annat inga studenter bosatta i Tjärna Ängar. Det kravet vill Tunabyggens vd inte kommentera..

DalaDemokraten - 31 mar 17 kl. 09:30

Polisen kallar vuxna till möte om situationen på Tjärna ängar

Polisen kallar boende på Tjärna ängar till ett möte i Tjärnaängskolans matsal på lördagen.
– Det är på förekommen anledning av vad som hänt senaste veckan, säger polisområdeschef Mats Lagerblad..

Dalarnas tidningar - 29 maj 13 kl. 07:30

Årets höjdpunktpå Tjärna ängar

På lördag är det dags igen för årets höjdpunkt på Tjärna ängar. Då anordnas den traditionella festen som lockar många besökare, inte bara boende i området. ?

Dalarnas tidningar - 16 apr 14 kl. 17:05

600 miljoner satsas på Tjärna Ängar

600 Miljoner kronor investeras på Tjärna Ängar under de kommande tio åren. De boende är i hög grad delaktiga i kommande förändringar. – Hyresgästerna ska kunna bo kvar under ombyggnadstiden - och efter, säger Jörgen Olsson, Tunabyggens vd..

DalaDemokraten - 25 maj 16 kl. 13:07

Bygg ett Folkets Hus på Tjärna Ängar!

Vi ser dagligen hur konkurrens och betalningsförmåga som bärande samhällsidé, drar isär ett samhälle. Det skapar fattigdom, trångboddhet, segregation och utsatthet å ena sidan och välbeställda/etablerade människor å andra sidan. Återigen är bostadsområdet Tjärna Ängar i Borlänge i blickfånget, med bilbränder, kriminalitet och stenkastning mot räddningstjänsten, polis och taxi.

DalaDemokraten - 17 aug 16 kl. 03:46

Misstänkt anlagd brand i Tjärna Ängar – stoppades efter allmänhetens blixinsats

En soptunna sattes i eld och hotade att sprida sig. Mitt i natten ryckte boende i Tjärna Ängar själva ut – och stod för ett rådigt ingripande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.