DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:53

DI - 05 aug 20 kl. 17:50

SEB: Risken har minskat i bettingbolagetRiskerna förknippade med bettingbolaget Global Gamings aktie har minskat betydligt då bolaget nu går med vinst igen och därmed inte är. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB, Global Gamings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEB, Riskenhar , minskati , bettingbolaget
Affärsvärlden - 06 mar 17 kl. 12:32

SEB: Risken i köpvärt Fingerprint Cards

SEB ser en risk för att de uppbyggda lagren, som påverkade Fingerprint Cards negativt fjärde kvartalet, fortfarande är på förhöjda nivåer. Det skriver SEB i en analys daterad den 6 mars, där banken upprepar sin köprekommendation och riktkurs 75 kronor..

DI - 14 mar 12 kl. 15:40

SEB flaggar ned i Micro Systemation

SEB har minskat sitt innehav i it-bolaget Micro Systemation från 1.109.190 till 909.

DI - 06 mar 18 kl. 16:51

SEB minskar innehavet i Leo Vegas

SEB har minskat innehavet i spelbettingbolaget Leo Vegas till cirka 2,0 miljoner aktier, från 5,2 miljoner aktier. Innehavet motsvarar därefter 2,0 procent av kapital och röster..

Cornucopia - 08 mar 16 kl. 10:42

SEB: Minskar risken (=aktier) i sina modellportföljer

SEB ansluter sig till de som tycker man ska minska sin börsexponering, eller som det heter risk. Detta framgår i SEB:s nya Investment Outlook, som släpps en gång i kvartalet.
Foto: SEB
Man inleder sin sammanfattning av marknadsstrategin som följer:"Under det senaste året har vi i flera steg minskat vårt riskutnyttjande.

PrivataAffärer - 02 okt 19 kl. 04:00

SEB: Turbulent höst att vänta

Aktiemarknaden har trots allt gjort en kraftig comeback i september då det råder försiktig optimism efter förnyade handelsdiskussioner mellan Kina och USA och centralbanker som stimulerar genom räntesänkningar. En annan anledning till att börsen gått bra i höst är att det är svårt att hitta bra alternativ till börsen då räntemarknaden lider av det fortsatt låga ränteläget. Mörkare bakgrundsbild Men i bakgrunden är framtidsbilden inte lika ljusstark och det råder ingen brist på negativa drivkrafter som kan urholka börssentimentet, skriver Elisabeth Karlson i Ögat.

PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 11:02

SEB: Utmanade år för Kindred

SEB tror visserligen att 2020 blir utmanande för Kindred men tycker att de senaste beskeden från bettingbolaget understryker att det finns motståndskraft i intäkterna. ”Osäkerheten kommer att vara fortsatt hög i det korta perspektivet, men vi ser stöd i en låg värdering och ser utrymme för förbättrade tillväxt och marginal i ett längre perspektiv”, skriver SEB i analysen. SEB har sänkt intäktsestimatet för 2020 med 6 procent och prognosen för vinsten per aktie med 18 procent.

VA - 26 aug 11 kl. 07:00

Så ska SEB undvika Lehmanchocken

26 augusti Förstora Känner sig stark. SEB:s Annika Falkengren har 460 miljarder kronor i likviditetsreserver. Kristoffer Hellman/Scanpix   Kostnaderna på interbankmarknaden har återigen ökat dramatiskt.

PrivataAffärer - 27 maj 19 kl. 12:10

SEB: Räkna med svängiga sommarbörser

Det är i SEB:s marknadsbrev Ögat som bankens investeringskommitté drar ner risken till ett riskutnyttjande på 45 procent. ”Vi tillämpar därmed en lite mer försiktig syn på riskfyllda tillgångsslag som aktier. Vi ser nu en större risk att aktiemarknaden kan reagera negativt på kort sikt, men på tolv månaders sikt anser vi att makroekonomin är stabil”, konstaterar kommittén.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

SEB en av de banker som nämns i läcka

Läckan handlar om misstankerapporter, som kallas SARs, som banker dagligen skickar till finansinspektionerna runt om i världen, som en del i arbetet för att motverka penningtvätt eller annan finansiell brottslighet. Denna läcka handlar om misstankerapporter till den amerikanska myndigheten Fincen. ”SARs är polisiärt underrättelsematerial som banker inte får kommentera … Det är också viktigt att påpeka att läckan inte nödvändigtvis visar hela bilden av historien, bland annat eftersom den endast ger en delmängd av de SARs som rapporterats till den amerikanska myndigheten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SEB: Eurokrisen är över, enligt proffsen

Risken för en eurokollaps har minskat samtidigt som riskaptiten ökat. Det uppger en majoritet av storspelarna på den svenska räntemarknaden, i en SEB-enkät..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.