DI > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:53

DI - 05 aug 20 kl. 17:57

Oljan drog upp Oslobörsen – laxen sänkte denDe nordiska börserna stängde upp under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,2 procent till nivån 1.032..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslobörsen, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljan, drogupp , Oslobörsen, laxen, sänkteden
DI - 25 maj 18 kl. 18:04

Norden: Oljan tyngde Oslobörsen

De nordiska börserna gick åt olika håll under fredagen. Oslobörsen tyngdes av oljerelaterade bolag som sjönk efter nedgång i oljepriset. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,1 procent till nivån 949..

DI - 12 dec 16 kl. 17:51

Nordenbörser: Oljan lyfte Oslobörsen

Börserna i Norden steg överlag på måndagen med undantag för Köpenhamn. Stor uppmärksamhet fick oljan som rusade vidare. Nordiska samlingsindexet Nordic VINX 30 backade med 0,1 procent till 907..

DI - 31 maj 17 kl. 17:44

Norden: Oljan sinkade Oslobörsen

Nordenbörserna rörde sig i olika riktningar på onsdagen, med en lätt nedgång i Helsingfors och en tydligare sådan i Oslo, medan Köpenhamnsbörsen steg. Mönstret var därmed detsamma som på tisdagen..

DI - 31 mar 17 kl. 18:28

Norden: Laxen sänkte Oslobörsen

De nordiska börserna i Danmark och Finland noterade en hävdad tendens på fredagen och avslutade därmed det första kvartalet i en positiv ton. På Oslobörsen pekade index däremot nedåt..

DI - 09 nov 18 kl. 10:22

Laxfest på Oslobörsen efter vinstkross från Salmar

Laxen leker på Oslobörsen under fredagen i spåren av att laxodlingsbolaget Salmar levererat en riktig rapportrökare. Vid 10-tiden var aktien upp omkring 7,5 procent. .

Kristianstadsbladet - 26 jun 13 kl. 16:12

Northland får böter av Oslobörsen


Gruvbolaget Northland får miljonböter av Oslobörsen. Bolaget tvingas betala nästan 1,3 miljoner norska kronor för att ha överträtt Oslobörsens regelverk genom att inte meddela insiderinformation till marknaden. Böterna motsvarar en årlig kursnoteringsavgift på Oslobörsen.

BT - 16 okt 12 kl. 10:49

Oslobörsen utmanar Stockholm

Oslobörsen köper den mindre svenska handelsplatsen Burgundy, enligt ett pressmeddelande. Någon köpesumma anges inte.
Med Oslobörsens intåg i Sverige utmanar man därmed Stockholmsbörsens ägare Nasdaq OMX, som tidigare visat intresse för Oslobörsen.

DI - 15 jun 16 kl. 13:45

Bank Norwegian får klartecken för notering på Oslobörsen

Styrelsen för Oslobörsen har idag beslutat att godkänna Norwegian Finans Holding för notering på Oslobörsen..

DI - 04 jan 19 kl. 10:22

Oslobörsen bjuder in för nya bud

Oslobörsen, som är föremål för budplaner från börsoperatören Euronext, bjuder in även andra aktörer att lägga bud på det norska bolaget. Oslobörsen har anlitat Arctic Securities för att bistå i arbetet. .

SmålandsPosten - 30 jan 19 kl. 08:30

Nasdaq lägger bud på Oslobörsen

Börsoperatören Nasdaq, som bland annat driver Stockholmsbörsen, lägger ett bud på Oslobörsen. Erbjudandet har fått enhälligt stöd av Oslobörsens styrelse, skriver Nasdaq i ett pressmeddelande.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.