Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 27 September, 21:13

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 20 kl. 17:24

Ann Linde: Tusentals svenskar är i BeirutUppemot 3 000 svenskar befinner sig i Beirut..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Linde, Beirut

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, LindeTusentals , svenskarär i , Beirut
Expressen - 05 aug 20 kl. 17:34

Ann Linde: Tusentals svenskar är i Beirut

Uppemot 3 000 svenskar befinner sig i Beirut, där en stor explosion ödelade nästan halva staden under tisdagskvällen.– Vår personal på plats har ringt runt till sjukhusen och frågat, men hittills verkar inga svenskar vara skadade, säger Sveriges utrikesminister Ann Linde (S)..

SVT - 05 aug 20 kl. 12:43

Utrikesminister Ann Linde: ”Sverige är redo att hjälpa Libanon”

Sverige står redo för att hjälpa Libanon efter explosionen i Beirut. Det skriver utrikesminister Ann Linde på Twitter. ”Sverige är redo att hjälpa Libanon efter explosionerna i Beirut och vi bad omedelbart EU att samordna eventuella insatser”..

DN - 23 aug 18 kl. 23:51

Ann Linde: ”Alla svenskar ska få stanna”

LONDON. Alla svenskar ska få stanna i Storbritannien efter Brexit – oavsett utgången i förhandlingarna med EU. Det löftet säger Sveriges EU-minister Ann Linde att hon fått av den brittiske brexitministern Dominic Raab vid ett möte på torsdagen.

SVT - 14 nov 19 kl. 22:15

Ann Linde (S): ”Kampen mot IS är inte över”

Sveriges utrikesminister Ann Linde var en av deltagarna när den internationella militäralliansen mot terrorgruppen IS möttes i Washington DC. På mötet diskuterades framför allt arbetet med att fortsätta bekämpa IS, men Sverige gjorde också klart för de andra länderna att man inte planerar att ta hem svenskar som anslutit sig till terrororganisationer i andra länder, säger Ann Linde till SVT Nyheter..

DN - 25 mar 20 kl. 22:20

Ann Linde: Det är ju inte så att svenskar i Spanien svävar i livsfara

Utrikesminister Ann Linde uppger att UD arbetar febrilt med att lösa problemet med strandade svenskar i världen.

Cornucopia - 05 okt 17 kl. 19:21

EU- och handelsminister Ann Linde vägrar svara på frågor om Transportstyrelsen

I ett utfall av maktfullkomlighet och direkt förakt för skattebetalarna, väljarkåren och media vägrar EU- och handelsminister Ann Linde (s) svara på Dagens Nyheters frågor om hennes roll i Transportstyrelsens säkerhetsskandal. Hon har i två månader duckat tidningen och ursäkten är att "Transportstyrelsen [inte] är något som folk vill läsa om".
Maktens boning.

Regeringen - 13 jan 17 kl. 13:35

Ann Linde träffar svenskar och ministrar i London för att diskutera Brexit

EU- och handelsminister Ann Linde besöker London den 16 och 17 januari för att träffa bland annat ministern för Storbritanniens EU-utträde, David Davis och ministern för internationell handel, Liam Fox..

Regeringen - 12 jul 17 kl. 12:56

EU-och handelsminister Ann Linde besöker London den 13-14 juli

Vid ett öppet möte på Svenska kyrkan i London kommer Ann Linde att träffa svenskar som bor i Storbritannien och möta Brexit-ministern David Davis..

SVT - 20 mar 20 kl. 09:20

Ann Linde: Huvudsakligen ligger ansvaret på den enskilda resenären

I coronakrisens spår drar flygplatser värden över in på flygningar, land efter land stänger gränserna och många svenskar som befinner sig på resa har svårt att ta sig hem igen. – Det är en exceptionell situation, säger utrikesminister Ann Linde (S) i SVT:s morgonstudion..

Expressen - 21 maj 20 kl. 07:58

Ann Linde: Fel bild av Sverige

Höga dödstal och frågetecken om Sveriges strategi mot coronaviruset riskerar att stänga in svenskar när Europas länder öppnar sina gränser.– Det är ett problem när länder inte har den rätta bilden, säger utrikesminister Ann Linde (S)..

Expressen - 26 maj 20 kl. 18:25

Ann Linde (S): Jag förstår skåningars frustation

Danskar semestrar i Skåne medan svenskar stoppas vid gränsen.Snart ger danska regeringen besked om gränsen mot Sverige ska öppnas eller inte. En het politisk fråga, även på den svenska sidan av Öresund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.