SR > Nyheter

Tuesday, 22 September, 12:11

SR - 05 aug 20 kl. 17:22

Miljoner människor tros stå utan bostadExplosionen i Libanon inträffar samtidigt som landet befinner sig en djup ekonomisk kris, och i landet växer nu oron för att händelsen ytterligare kommer försvåra situationen och leda till ännu mer brist på mat, bränsle och nödvändiga varor..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Libanon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljoner människor tros, ståutan , bostad
YLE - 25 aug 16 kl. 09:19

Bara enstaka asylsökande köar för bostad

Det stora antalet asylsökande syns inte i köerna till städernas hyresbostäder trots förväntningar om det motsatta. Tusentals asylsökande har ordnat bostad via fria hyresmarknaden eller bosatt sig hos släktingar. I Helsingfors förväntade man sig i fjol höstas att minst 1 600 asylsökande ställer sig i kö till stadens hyresbostäder.

Svenskbladet - 09 apr 13 kl. 15:10

Man med 93.000 egna bostäder tros ligga bakom bostadskrisen i Stockholm

Det pågår en bostadskris i Stockholm. Antalet människor som aktivt söker en bostad via någon av de största bostadsköerna ökar för varje år. 2011 uppgick dessa till närmare 400.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sundsvallskvinna tros ha mördats

En kvinna i 53-årsåldern hittades död i sin bostad i Sundsvall på tisdagskvällen. Hon hade utsatts för kraftigt våld och därför misstänker polisen att hon mördats. En person, som inte tyckte att allt stod rätt till utanför kvinnans bostad, kontaktade polisen under tisdagskvällen.

Expressen - 18 aug 17 kl. 19:21

Här grips en man i misstänkt terrorists bostad

Här griper tungt beväpnad polis en man i Ripoll. Orten, belägen norr om Barcelona i den spanska regionen Katalonien, har blivit ett centrum i den utredning som pågår efter torsdagens terrorattack. Här tros den misstänkta terrorföraren Moussa Oukabir, 17, ha bott.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:30

92-årig kvinnas bostad beskjuten

svedala En 92-årig kvinna har polisanmält att någon skjutit med vad som tros vara luftvapen mot hennes bostad i Svedala. Kvinnan har hittat hål i ett fönster som tyder på att någon skjutit med luftvapen mot det.Händelsen inträffade vid 17.

Expressen - 22 mar 11 kl. 09:29

Polisens teori: Sköt mot bostad för att hämnas

MALMÖ. Skotten mot en lägenhet på Hyacintgatan tidigt i söndags morse kan vara en hämndaktion. En 41-årig man med koppling till lägenheten tros ha misshandlat och hotat en 47-årig man till livet i lördags kväll.

BT - 29 jun 11 kl. 07:18

Åldring tros ha köpt sex av vårdare

En kvinna som är anställd inom hemtjänsten i Borås stad misstänks ha haft sex mot betalning med en åldrig man som är vårdtagare. Det kan handla om upprepade tillfällen under lång tid och mycket stora pengar. Kommunen har startat en lex Sarah-utredning, men fallet har inte lett till polisanmälan eller avstängning från arbetet.

BT - 03 jan 12 kl. 09:47

25-åring tros vara kidnappad

Polisen har ännu inte hittat en 25-årig man som varit försvunnen från sin bostad i Uppsala sedan den 28 december. Mannen är delägare i ett stort familjeföretag och kommer, liksom den man och kvinna som i går anhölls misstänkta för människorov, från Östergötland. Det rapporterar flera medier.

SVT - 03 jan 12 kl. 17:54

25-årig student tros kidnappad

Polisen har ännu inte hittat den 25-årige man från Linköping som varit försvunnen från sin bostad i Uppsala sen den 28 december. Två personer är anhållna på sannolika skäl misstänkta för människorov. Medverkande: Märta Hulth reporter Mikael Wadström reporter Lisa Sannervik presstalesman Polisen Uppsala Isabella Boman Rebecca Sundgren Emma Tolö Märta Hulth fotograf och redigerare.

BT - 25 feb 13 kl. 19:46

Man på åker tros ha blivit mördad

En man hittades död på en åker utanför Mörarp nordost om Helsingborg på måndagsförmiddagen. Polisen misstänker att den 34-årige mannen mördats. Han lämnade hemmet på söndagseftermiddagen och då han inte kommit hem sent på kvällen anmälde hans hustru honom försvunnen.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Lärarbehörigheten lägre i utsatta områden

Andelen behöriga lärare är fler i skolor som har få elever med utländsk bakgrund eller där föräldrarna har eftergymnasial utbildning. I skolor som är segregerade åt motsatt håll är det tvärtom, där är lärarbehörigheten lägre. Det visar Sveriges Radios granskning..

SR - 45 minuter sedan

V vill stoppa sänkta arbetsgivaravgifter

Vänsterpartiet vill stoppa regeringens förslag att sänka arbetsgivaravgifterna för unga mellan 19 och 23 år..

SR - 1 timme sedan

Nordiska motståndsrörelsen förbjuds i Finland

Finlands högsta domstol slår fast att NMR är en olaglig organisation, och grundar det på att NMR verkar på ett sätt som väsentligt strider mot lagen och demokratin..

SR - 1 timme sedan

Tysk domstol granskar Fehmarn-tunnel

Nu ska Tysklands högsta förvaltningsdomstol avgöra om det blir en tunnel mellan Danmark och Tyskland..

SR - 2 timmar sedan

Så vill politikerna stoppa segregationen i skolan

Skolsegregationen har ökat tydligt i Sverige. Det visar en granskning som Ekot har publicerat under morgonen. Och nu kommer reaktioner från de politiska partierna som kräver förändring..

SR - 2 timmar sedan

Räntan kvar på noll procent

Styrräntan blir kvar på noll i tre år till. Det blev som väntat beskedet från Riksbankens Stefan Ingves idag..

SR - 3 timmar sedan

Regimkritiker får 18 år för korruption

I Kina har den frispråkige företagsprofilen Ren Zhiqiang dömts till 18 års fängelse för korruption..

SR - 6 timmar sedan

Nya protester mot regeringen i Colombia

Tiotusentals colombianer gav sig återigen ut på gatorna igår för att protestera mot regeringen och polisvåldet..

SR - 6 timmar sedan

EU:s sjukvårdslager ska byggas i Sverige

Sverige har fått i uppdrag att bygga upp ett av EU:s nya sjukvårdslager, enligt uppgifter till Ekot. Det ska handla om ett större beredskapslager för bland annat skyddsutrustning..

SR - 6 timmar sedan

Pandemin tvingar FN-öppnande att bli digitalt

Förenta Nationerna fyller 75 år i år och idag inleds flera dagar av tal från världens ledare i samband med Generalförsamlingens öppnande. Men på grund av coronapandemin hålls talen via förinspelade videoframträdanden istället för i FN-skrapan i New York..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.