Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 21 September, 18:35

Expressen Dina Pengar - 05 aug 20 kl. 16:30

Fredrik Reinfeldt AB gör sitt sämsta resultat någonsinFörre statsministern Fredrik Reinfeldts bolag gör sitt sämsta resultat sedan starten för fem år sedan. Ändå är det en lönsam verksamhet.Intäkterna landade på 12,6 miljoner kronor och vinsten efter skatt blev 5,5 miljoner..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Reinfeldt AB, Fredrik Reinfeldts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, ReinfeldtAB , gör, sitt, sämsta, resultat, någonsin
SR - 16 aug 14 kl. 06:00

Direkt: Fredrik Reinfeldt sommartalar (13:00)

Ekot sänder direkt när Moderaternas partiledare Fredrik Reinfeldt håller sitt sommartal på Norrmalmstorg i Stockholm. Sändningen börjar 13:00 och du hör den här eller i appen Sveriges Radio Play..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hyllningssidan till Fredrik Reinfeldt – en riktig FacebookraketSimon om känslan efter valet

Fredrik Reinfeldt har som bekant klivit undan från statsministerposten och snart lämnar han dessutom sitt jobb som partiledare i Moderaterna. Ett besked som glatt vissa – men nästan lika många sörjer. Nyheter24 har tidigare skrivit om Leonard Garg som hyllade Reinfeldt med en video.

BT - 19 dec 13 kl. 12:54

Hör upp Fredrik Reinfeldt!

I svenskt arbetsliv väntar stora pensionsavgångar de närmaste åren. Samtidigt vill våra beslutsfattare att människor ska kunna stanna kvar så länge som möjligt på sitt arbete och dessutom skjuta fram den frivilliga pensionsåldern. En absolut förutsättning för att nå de målen är att kunna höra bra och delta aktivt på sin arbetsplats.

Politologerna - 25 okt 13 kl. 08:30

Partiordförande Fredrik Reinfeldt fyller 10 år

Följande inlägg är samförfattat av Katarina Barrling och Patrik Öhberg *** Statsminister Fredrik Reinfeldt firar nu 10 år som partiordförande. Därmed inställer sig frågan om Reinfeldt tillfört något nytt och bestående i svensk politik. Det har under åren talats mycket om hur Moderaterna ägnat kraft åt att förändra de yttre aspekterna av den politiska framtoningen.

YA - 10 maj 12 kl. 09:37

Fredrik Reinfeldt på gränsen

Det är samhällsbärarna statsminister Fredrik Reinfeldt möter i Ystads hamn denna lätt kyliga onsdagsförmiddag i maj. Vårens turné runt om i landet är ägnad åt dem som representerar statsministerns favorituttryck.
?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fredrik Reinfeldt: "SD-väljare är missnöjda med sina liv"

I boken "Halvvägs", som släpps under tisdagen, skriver den före detta moderatledaren Fredrik Reinfeldt om ditt liv och sina många år inom svensk politik. Enligt Aftonbladet, som tagit del av boken i förhand, är Reinfeldt hård mot Sverigedemokraterna och dess väljare.LÄS MER: Så stort förtroende har svenska folket för partiledarnaBland annat skriver Sveriges tidigare statsminister att SD samlar "de flesta av landets rasister och kraftigt främlingsfientliga" samt att "de som parti skapat en hemvist för alla de som ständigt ser invandrare som svaret på alla samhällets problem".

Expressen - 01 aug 18 kl. 19:10

Fredrik Reinfeldt fortsätter att göra mångmiljonvinster

Den förre moderata statsministern Fredrik Reinfeldt fortsätter att göra mångmiljonvinster i sitt bolag Fredrik Reinfeldt AB.För 2017/2018 redovisade hans bolag en vinst efter finansnetto på 10,7 miljoner kronor – motsvarande nästan 900 000 kronor per månad.Totalt sedan den före detta statsministern startade sitt bolag för tre år sedan har hans bolag gjort sammanlagda vinster på drygt 37 miljoner kronor..

SVT Debatt - 21 nov 13 kl. 11:51

Sluta bromsa klimatpolitiken, Fredrik Reinfeldt

KLIMATTOPPMÖTE Förra året ökade kolutsläppen i Europa för första gången på decennier, trots att kol i dag är vårt största miljöproblem. Sverige har genom Moderaterna en stor möjlighet att gå i täten för en mer miljövänlig klimatpolitik – även internationellt – men väljer tvärtom att gynna kolkraftsindustrin. Vi måste omedelbart göra det dyrare att släppa ut koldioxid, och arbeta för ett utvinningsförbud av skiffergas, skriver Åsa Romson, språkrör Miljöpartiet.

Expressen - 16 dec 13 kl. 14:53

Fredrik Reinfeldt: "Det är allvarligt"

I sitt jultal tog Fredrik Reinfeldt upp samhällsproblemen gängkriminalitet och trafficking. Han nämnde dock inte gårdagens nazistattack i Kärrtorp, där 28 personer greps och flera skadades. – Jag är naturligtvis emot alla former av våldsanvändning i alla sammanhang och det är också allvarligt när våldsanvändning kopplas ihop med alla former av politisk extremism, sade Fredrik Reinfeldt när han fick frågan av Expressens Annie Reuterskiöld..

Trelleborgs Allehanda - 15 sep 14 kl. 14:39

Fredrik Reinfeldt har avgått

Foto: Henrik Montgomery/TT
Fredrik Reinfeldt har nu gått till riksdagens talman och lämnat han in avskedsansökan för sig själv och sin regering.
Talmannen Per Westerberg visar upp dokumenten för journalister utanför sitt kontor. - Jag har egentligen bara att meddela att statsministern har inlämnat sin avgångsansökan, säger Westerberg.

BT - 15 sep 14 kl. 14:52

Fredrik Reinfeldt har avgått

Fredrik Reinfeldt har nu gått till riksdagens talman och lämnat in avskedsansökan för sig själv och sin regering. Talmannen Per Westerberg visade upp dokumenten för journalister utanför sitt kontor. - Jag har egentligen bara att meddela att statsministern har inlämnat sin avgångsansökan, sade Westerberg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.