DI > Ekonomi

Thursday, 24 September, 16:16

DI - 05 aug 20 kl. 16:18

MTG:s portföljbolag tecknar tv-avtal i BrasilienMTG:s portföljbolag ESL och Dreamhack har tecknat ett treårigt avtal gällande medierättigheter med brasilianska mediebolagen Globo och. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
MTG, Brasilien, ESL, Dreamhack, Globo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTG:s, portföljbolag, tecknar, tv-avtali , Brasilien
PrivataAffärer - 28 apr 20 kl. 14:13

Förlust för MTG

MTG redovisar ett justerat ebitda-resultat på -21 miljoner kronor i det första kvartalet 2020 (+37). Enligt Infronts sammanställning av sex analytikers prognoser låg snittestimatet på ett justerat ebitda-resultat om -12,8 miljoner kronor. Försäljningen i kvartalet uppgick till 924 miljoner kronor (940).

DI - 03 aug 20 kl. 14:14

MTG-bolag tecknar avtal med kinesiska Douyu

MTG:s portföljbolag ESL och Dreamhack har tecknat avtal med kinesiska Douyu som innebär att bolagens stora e-sportturneringar kommer….

DI - 18 dec 19 kl. 10:47

MTG-bolag ingår avtal med amerikanska Blake Broadcasting

MTG:s portföljbolag Dreamhack och ESL har skrivit avtal med det amerikanska tv-bolaget Blake Broadcasting om att sända….

DI - 07 jan 20 kl. 15:03

MTG ingår avtal med Blizzard Entertainment

MTG:s portföljbolag ESL och DreamHack ingår ett tre år långt samarbetsavtal med Blizzard Entertainment.

DI - 22 jun 20 kl. 16:18

MTG:s e-sportbolag lanserar ny storturnering

Underhållningsbolaget MTG:s portföljbolag Dream Hack, som är inriktade på e-sport, har ingått ett nytt avtal med Epic Games för att lansera….

BT - 23 jan 14 kl. 13:10

Nokia pressar Ericsson på börsen

Stockholmsbörsen sjunker. Och Nokias bokslut blev ett sänke både för den egna aktien och Ericsson. Börsen vänder ned, minus 0,3 procent vid 13-tiden.

BT - 23 jan 14 kl. 16:31

Börsen faller med Nokia som sänke

Stockholmsbörsen faller, vid 16.15 hade OMXS-index tappat 1,1 procent. Nokias bokslut blev ett sänke både för den egna aktien och Ericsson.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.