SVT > Inrikes

Sunday, 27 September, 14:23

SVT - 05 aug 20 kl. 15:13

Sex uppmärksammade fall med kopplingar till gängkonflikterNärmare 15 personer utan kopplingar till pågående konflikter har dödats till följd av gängrelaterat våld de senaste tio åren, enligt läkaren och kriminologen Ardavan Khoshnood. Den 12-åriga flickan som sköts till döds i Botkyrka i söndags tros vara det senaste offret..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ardavan Khoshnood, Botkyrka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, uppmärksammade, fallmed , kopplingartill , gängkonflikter
Västerbottens Folkblad - 17 feb 16 kl. 23:00

[PLUS] Några av alla uppmärksammade fall

Här är några av alla uppmärksammade fall som Göran Markström varit med och utrett. Åmselemorden.....

Expressen - 14 mar 18 kl. 23:00

Sex uppmärksammade granskningar av Google och Youtube

Den senaste veckans granskning av det amerikanska storbolaget Google är inte den första. Faktum är att bolaget granskats rejält i sömmarna de senaste månaderna – men bolaget har gjort sitt bästa att ducka för kritiken.   Här är sex uppmärksammade internationella granskningar av ett av världens största bolag: .

BT - 01 okt 14 kl. 11:56

Andra uppmärksammade fall

I februari i år dömde Göta hovrätt en nätpedofil till tre år och sex månaders fängelse för bland annat grovt sexuellt övergrepp mot barn och barnpornografibrott. Den medelålders mannen anses ha orsakat en 13-årig flickas självmord. Hon kastade sig framför ett tåg i Kumla sedan mannen under fyra dagar hotat med att sprida filmer med sexuellt innehåll på henne om hon inte försåg honom med fler.

SVT - 28 okt 16 kl. 11:02

Uppmärksammade fall med nätpedofiler

Genom åren har flera stora fall som rör sexövergrepp och grooming uppmärksammats. Här är några av de mest kända..

GT - 01 jun 15 kl. 22:20

Uppmärksammade våldsdåd i Borås

Skottlossningen mot polishuset i Borås är en i raden av våldsdåd i staden det senaste året. Här är sex uppmärksammade händelser som inträffat i staden bara i år. Klicka på datumen för att läsa artiklar om våldsdåden..

GöteborgsPosten - 13 dec 15 kl. 15:03

Tre uppmärksammade brott mot äldre

GP har tidigare skrivit om flera brott mot äldre. I sommarens granskning berättade polisen att antalet åldringsbrott har ökat. Här är tre uppmärksammade fall från de senaste åren där offren var äldre..

Skånskan - 24 okt 19 kl. 13:00

Uppmärksammade fall har gett nya tips

HÄSSLEHOLM Det 25 år gamla mordet på Marek Wrobel är inte närmare en lösning. Än.
– Vi har inte slutfört den forensiska inventeringen i det fallet, konstaterar Bo Lundqvist, chef för kalla fall-gruppen i region syd.

ÖstersundsPosten - 31 mar 16 kl. 11:42

Det dödliga våldet ökade förra året – flera uppmärksammade fall i länet

Men trots ökningen handlar det inte om några exceptionella siffror. Enligt Brottsförebyggande rådet (Brå) brukar vi ha 90–100 fall av dödligt våld varje år. Förra årets 112 fall – 25 fler jämfört mot 2014 – faller inom de normala upp- och nedgångarna om man tittar tillbaka till 2002.

Sydöstran - 20 feb 20 kl. 11:10

Andra uppmärksammade fall med idrottsvåld

En fotbollsspelare står åtalad misstänkt för misshandel efter en händelse i en match i Blekingefyran. Att en händelse som sker under en match går till åtal hör inte till vanligheterna, men här finns några fall..

Blekinge Läns tidning - 20 feb 20 kl. 11:10

Andra uppmärksammade fall med idrottsvåld

En fotbollsspelare står åtalad misstänkt för misshandel efter en händelse i en match i Blekingefyran. Att en händelse som sker under en match går till åtal hör inte till vanligheterna, men här finns några fall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.