SVT > Inrikes

Sunday, 27 September, 15:53

SVT - 05 aug 20 kl. 14:12

Karolinska betalade 30 miljoner för masker som inte höll måttetKarolinska universitetssjukhuset fick skicka tillbaks en jättebeställning på två miljoner ansiktsmasker efter att tester visat att de inte höll måttet. Räkningen på över 30 miljoner var dock redan betald – och säljföretaget fick lova att ställa allt till rätta. Ärendet har nu pågått i flera månader, och SVT:s granskning visar att det skett flera fel under processen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karolinska, betalade30 miljoner för , maskersom inte , höll, måttet
YLE - 28 apr 17 kl. 08:27

Lyktbärarna på Helsingfors centralstation fick Kiss-masker – se bilder!

VR får stor synlighet med hjälp av bandet Kiss och dess beundrare
då de välkända lyktbärarna på Helsingfors centralstation i Helsingfors fått Kiss-masker. Lyktbärarna kommer att ha på sig Kiss-maskerna över valborg och Kiss-konserten på Helsingforsarenan den 4 maj. Lyktbärarna på Helsingfors centralstation fick Kiss-masker den 28 april 2017.

Kristianstadsbladet - 21 feb 12 kl. 07:16

Busiga barn bakom masker

Foto: Annica Jönsson
På kulturhuset Barbacka förbereder man för karneval.
Karneval brukar förknippas med Rio, sol och färglada kostymer. Kristianstad kanske inte är den första staden man tänker på i karnevalstider, men det ska bli ändring på det om man får tro Torjus Wrangell, producent på kulturhuset Barbacka.

SVT - 12 jun 18 kl. 19:54

De gör masker av fotbollsstjärnorna

Ett företag i Mexiko har specialiserat sig på att göra masker av kända fotbollsspelare, inför VM i Ryssland hoppas de att fansen ska lockas att se ut som sina idoler. – De masker som säljer bäst är Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, säger företagets vd..

DN - 10 mar 20 kl. 06:00

Han betalade dyrt för att avslöja Macchiarini

Gick emot tystnadskulturen på Karolinska – attackerades själv • ”Mobbarna bestämde.”.

YLE - 05 sep 17 kl. 12:01

Ny studie: Fotbollsklubbarna betalade grova överpris under sommarens transferfönster

De europeiska toppklubbarna betalade i snitt 30 procent för mycket för spelarna under sommarens transferfönster – åtminstone enligt en studie av Cies Football Observatory. Sämst valuta för pengarna fick PSG då de köpte loss Kylian Mbappé. Cies har använt sig av en algoritm som jämför historiska transfersummor med spelares prestationer, ålder och andra variabler, och har kommit fram till att klubbarna i år pungade ut allt för mycket.

GlobeNewswire - 08 jul 20 kl. 08:30

Karolinska Development säljer del av innehavet i portföljbolaget Aprea Therapeutics och erhåller netto 39 miljoner SEK

Karolinska Development säljer del av innehavet i portföljbolaget Aprea Therapeutics och erhåller netto 39 miljoner SEK STOCKHOLM, SVERIGE 8 juli 2020. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att man avyttrat aktier i portföljbolaget Aprea Therapeutics. KCIF Co-investment Fund KB – ett holdingbolag gemensamt ägt av Europeiska Investeringsfonden och Karolinska Development – har avyttrat aktier i Aprea i samma transaktion.

GlobeNewswire - 08 sep 20 kl. 07:30

Karolinska Developments finansdirektör lämnar bolaget

STOCKHOLM, SVERIGE 8 september 2020. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att bolagets finansdirektör och vice vd, Fredrik Järrsten, har sagt upp sin anställning. Han kommer att kvarstå i sin roll till dess en efterträdare har utsetts, dock som längst till den 7 mars 2021.

GlobeNewswire - 20 aug 20 kl. 10:30

Karolinska Developments styrelseordförande lämnar sitt uppdrag

STOCKHOLM, SVERIGE 20 augusti 2020. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att bolagets styrelseordförande, professor Hans Wigzell, informerat styrelsen om att han av personliga skäl lämnar sitt uppdrag. Styrelsen kommer omedelbart att initiera en process för att utse en ny ordförande.

GlobeNewswire - 25 aug 20 kl. 18:33

Karolinska Developments styrelseledamot Magnus Persson lämnar sitt uppdrag

STOCKHOLM, SVERIGE 25 augusti 2020. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att Magnus Persson har beslutat sig för att lämna sitt uppdrag som styrelseledamot i bolaget. Magnus Persson har varit styrelseledamot i Karolinska Development sedan 2017.

Expressen - 02 jul 12 kl. 14:32

Kul grej med masker orsakade polislarm

Expressens fotograf uppmärksammade vad hon trodde var, rånare i en bil - och larmade polisen. "Rånarna", Tim och Ragge, hittades förvånade på en restaurang. - Vi hade hittat ett par lustiga masker i en hobbybutik som vi tagit på oss.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.