Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 22 September, 13:32

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 20 kl. 07:00

Delade meningar om råkorna i KlippanSå här jobbar kommunen med fågelproblemet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Klippan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delade, meningarom , råkornai , Klippan
Skånskan - 17 apr 16 kl. 14:00

Korna ut i hagen i rusig glädjeyra

SKURUP Ett 40-tal yra kor släpptes ut på grönbete inför runt 10 000 besökare i lördags.
– Det är ett nytt publikrekord, konstaterade Göran Thorsson, djuransvarig på Nils Holgerssongymnasiet.Nytt för i år var en drönare som livestreamade kosläppet ovanför hagen och att det var uppdelat i två omgångar, klockan 11.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 15 kl. 08:27

Det finns en värld utanför staden

I Helsingborg surrar politikerna likt stressade bin runt ett några kvadratkilometer stort område med attraktiv tomtmark. Syftet är naturligtvis att hitta utrymme för att bygga lägenheter. Staden växer så det knakar.

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 15 kl. 07:00

Kraftigt motstånd mot nya utskott

Det hettade till rejält vid senaste kommunstyrelsesammanträdet i Klippan. Det råder minst sagt delade meningar om det förnuftiga i att utan några motsvarande besparingar inrätta två nya politiska utskott. Både bland den politiska oppositionen och på tjänstemannasidan kritiseras beslutet som till slut togs med rösterna nio mot fyra..

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 04:00

Mild vinter gav enrejäl energibesparing

Det råder delade meningar om för- och nackdelar med en varm vinter. En sak är dock helt klart. Den gångna relativt varma vintern har betytt den rejäl sparad slant för Treklövern Bostads AB i Klippan..

Sydsvenskan - 27 jan 16 kl. 04:00

Sprängfyllt med undertext

Den amerikanska författaren Lydia Davis skriver kortnoveller. Oftast är de bara på en halv sida, ibland består de bara av en mening. Några få har ett längre format.

Cornucopia - 07 aug 18 kl. 20:37

Datacentervansinnet får plats i Aftonbladet

"Det påminner om gruvdriften i afrikanska länder. Sverige har låtit sig förvandlas till en slags bananrepublik, eller rättare sagt bananmonarki där vi skänker bort våra naturtillgångar för småpengar." - Lars Wilderäng i AftonbladetAftonbladets Göran Fröjdh har idag publicerat en riktigt bra artikel om överutmaningen med att skänka bort Sveriges (fd) billiga el till internationella IT-jättars datacenter.

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 09:51

Elegi över en död katt

Foto: Tomas Polvall

Jag spelar Philip Glass för dig, inte för att jag tror att du tyckte om att lyssna till honom. Jag tror inte att du tyckte om musik. Jag upptäckte det aldrig i alla fall; det mesta i din värld var osynligt för mig.

Skånskan - 26 sep 15 kl. 17:00

I närkontakt med naturen

SKÄPPERÖD Eleverna från Långaröds skola fick en annorlunda skoldag häromdagen.
Lektionerna ersattes med en vandring genom den vackra naturen i Skäpperöd, där Helena N Olofsson guidade barnen genom bokskogar och över uråldriga naturbetesmarker.
Promenaden gick över stock och sten samtidigt som Helena N Olofsson berättade om det tusenåriga kulturlandskapet.

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 12 kl. 16:35

Pengaregn över lokala föreningar

Inte alla konton töms i juletider. På onsdagseftermiddagen fick elva föreningar i Klippan, Perstorp och Örkelljunga plus i kassan när Sparbanksstiftelsen Skåne delade ut 150 000 kronor.? Stiftelsen har till uppgift att förvalta Swedbank-aktier och utdelningen på dessa har vi möjlighet att dela ut lokalt..

Skånskan - 06 nov 15 kl. 11:00

Biljettexpressen slår igen efter 15 år

ESLÖV En institution går i graven när Biljettexpressen i Eslövs järnvägsstation stänger för gott 18 december. Det är flera kombinerade skäl som gör att tågentusiasten Niklas Jönsson lägger ner, och försöker satsa på något annat istället.När Skånskan besöker Biljettexpressen är det en strid ström av människor som kommer och går.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.