Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 22 September, 13:30

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 20 kl. 07:00

HD sänder konsert med Bob Hund och HSO: ”Hela samhället har blivit som en Bob Hund-text”HD sänder unik konsert från teatern med Bob Hund och symfoniorkestern..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Bob Hund, HSO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HD sänder, konsertmed , Bob, Hundoch , HSOHela , samhället har blivit som en Bob Hund-text
BT - 28 nov 14 kl. 18:06

Billiga lösningar när bob hund lånar allt

Trafikkoner, gitarrer, en hel kör och ett par maracas. Borås ställer upp när bob hund lånar ihop till morgondagens lite speciella rockkonsert. – Det låter ju bättre än när vi hade egna grejer.

BT - 07 sep 14 kl. 11:04

Bob hund i stan för att stanna

De har reat ut sina instrument ?men vägrar ge upp sin själ. Möt Borås nya kulturambassadörer – kultbandet Bob hund.

BT - 29 aug 14 kl. 15:05

Bob hund blir pusselbit i Borås

Kultbandet Bob hund är klara för en ny stor kultursatsning för unga i Borås de kommande åren. Pussel är namnet på det kulturkort för ungdomar som kommunen inför i höst. Tanken är att binda samman alla kommunala kulturinstitutioner på ett bättre sätt.

Kristianstadsbladet - 26 mar 11 kl. 04:23

"Bob Hund förtjänar sitt rykte"

Pop Bob Hund Mejeriet, Lund den 24 mars. Ett av mina första dåliga festivalminnen hänger ihop med Bo?
Några typiskt ungdomsdementa festivalgrannar ett par tält bort hade fyllt ett helt kassettband med låten ?

BT - 28 okt 14 kl. 17:58

Bob hund lånar ihop till konsert

Borås stads nya kulturambassadörer Bob hund är snart tillbaka. Under helgen vecka 48 (28–29 november) kommer kultbandet först hålla ett öppet rep inför publik på Kulturskolan under fredagskvällen, för att sedan genomföra en konsert (uppbackade av kör och stråkorkester från Kulturskolan) på Stadsbiblioteket dagen efter. Eftersom medlemmarna sålde alla sina instrument på en auktion förra året så förlitar sig bandet på att Borås musikliv ställer upp.

Skånskan - 07 dec 15 kl. 11:27

Bob Hund-helg på Babel

Musik En helhelg med Bob Hund blir det på Babel i Malmö i mars. Lördag 12 mars blir det konsert liksom söndag 13 mars. På söndagen blir det dessutom en stumfilmskonsert med Bob Hund till den sovjetiska stumfilmen Människa med filmkamera från 1929.

Skånskan - 15 mar 19 kl. 10:28

Bob Hund och Jenny Wilson gör konsert i Malmö

25 jul står Bob Hund och jenny Wilson på samma scen i Malmö Folkets park.I vår släpper Bob Hund sitt nionde album. 25 juli gör de en utomhuskonsert i Folkets Park i Malmö tillsammans med Jenny Wilson.

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 12:56

Bob Hund flyttar fram spelning

En fraktur är lika med en framflyttad spelning. Bob Hunds gitarrist Johnny Essing ramlade av scenen under en konsert i Hammenhög i helgen och bröt handleden. Därför flyttas nu bandets konsert med Helsingborgs symfoniorkester på Helsingborgs konserthus den 27 augusti fram ända till den 22 januari 2016.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 15 kl. 12:56

Bob Hund flyttar fram spelning

En fraktur är lika med en framflyttad spelning. Bob Hunds gitarrist Johnny Essing ramlade av scenen under en konsert i Hammenhög i helgen och bröt handleden. Därför flyttas nu bandets konsert med Helsingborgs symfoniorkester på Helsingborgs konserthus den 27 augusti fram ända till den 22 januari 2016.

Länstidningen i Jämtland - 08 feb 16 kl. 10:20

Bob Hund tar över Storsjöyran

Bob Hund har, precis som Storsjöyran, funnits länge. Men hittills har bandet bara spelat en gång på Yran. När bandet, som är känt för sin kreativitet och experimentlusta, nu återkommer blir det ett väldigt speciellt upplägg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.