DI > Ekonomi

Sunday, 27 September, 08:02

DI - 05 aug 20 kl. 06:54

Mnuchin hoppas på överenskommelse om stimulanspaket i veckanDen amerikanska finansministern, Steven Mnuchin, sade att Vita huset och Demokraterna siktar mot att nå en överenskommelse angående det nya. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mnuchin, Vita, Demokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mnuchin, hoppas, överenskommelseom , stimulanspaketi veckan
PrivataAffärer - 05 aug 20 kl. 07:37

Mnuchin hoppas på nytt stimulanspaket i slutet av veckan

”Just nu är vi inte nära en överenskommelse, men vi försökte att komma överens om en tidsplan”, sade Mnuchin efter ett möte med representanthusets talman Nancy Pelosi och senatens minoritetsledare Chuck Schumer, på tisdagen. Pelosi sade i en intervju med PBS att hon också hoppas på en överenskommelse denna vecka, där ett lagstiftningsutkast är redo att träda i kraft till nästa vecka. ”Vi måste nå en överenskommelse och vi kommer att nå en överenskommelse”, sade hon.

SvD - 27 dec 14 kl. 12:50

Japan hoppas på stimulanspaket

Japans regering har höga förväntningar på ett ekonomiskt stimulanspaket på 3 500 miljarder yen, motsvarande omkring 227 miljarder kronor, som antogs på lördagen. Stödinsatser riktas bland annat mot regioner som halkat efter ekonomiskt. Dessutom ska utsatta hushåll få ökad hjälp genom bland annat köpkuponger och subventioner..

UNT - 27 dec 14 kl. 12:50

Japan hoppas på stimulanspaket

Japans regering har höga förväntningar på ett ekonomiskt stimulanspaket på 3 500 miljarder yen, 227 miljarder kronor, som antogs i dag..

BT - 27 dec 14 kl. 12:50

Japan hoppas på stimulanspaket

Japans regering har höga förväntningar på ett ekonomiskt stimulanspaket på 3 500 miljarder yen, motsvarande omkring 227 miljarder kronor, som antogs på lördagen. Stödinsatser riktas bland annat mot regioner som halkat efter ekonomiskt. Dessutom ska utsatta hushåll få ökad hjälp genom bland annat köpkuponger och subventioner.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 14 kl. 12:55

Japan hoppas på stimulanspaket

Japans regering har höga förväntningar på ett ekonomiskt stimulanspaket på 3 500 miljarder yen, motsvarande omkring 227 miljarder kronor, som antogs på lördagen. Stödinsatser riktas bland annat mot regioner som halkat efter ekonomiskt. Dessutom ska utsatta hushåll få ökad hjälp genom bland annat köpkuponger och subventioner..

DN - 27 dec 14 kl. 13:42

Japan hoppas på stimulanspaket

Japans regering har höga förväntningar på ett ekonomiskt stimulanspaket på 3.500 miljarder yen, motsvarande omkring 227 miljarder kronor, som antogs på lördagen. Stödinsatser riktas bland annat mot regioner som halkat efter ekonomiskt.

SVT - 27 dec 14 kl. 15:10

Japan hoppas på stimulanspaket

Japans regering har höga förväntningar på ett ekonomiskt stimulanspaket på 3.500 miljarder yen, motsvarande omkring 227 miljarder kronor, som antogs på lördagen..

DI - 04 dec 18 kl. 15:30

USA:s finansminister Steve Mnuchin hoppas på "stora framsteg"

Jordbruket väntas vara det första som Kina och USA ska ta upp i handelssamtalen. .

DI - 17 mar 20 kl. 11:38

Politico: Mnuchin förbereder stödpaket om 850 miljarder dollar

USA:s finansminister Steven Mnuchin förbereder ett stimulanspaket om 850 miljarder dollar..

DI - 17 mar 20 kl. 20:15

Mnuchin: USA avser att spendera 1.000 miljarder dollar i stimulanspaket

Trump-administrationen avser att spendera 1 biljon dollar i ett stimulanspaket, inklusive 250 miljarder dollar till amerikaner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.