Sydsvenskan > Sport

Sunday, 27 September, 07:52

Sydsvenskan - 05 aug 20 kl. 06:40

Det våras för företagsobligationerNu är det full fart på marknaden igen..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det vårasför , företagsobligationer
GöteborgsPosten - 05 aug 20 kl. 06:40

Det våras för företagsobligationer

I mars var det kris. Under ett par dramatiska veckor, när covid-19-pandemin tog fart på allvar, gick det knappt att prissätta svenska företagsobligationer..

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 20 kl. 06:40

Det våras för företagsobligationer

Nu är det full fart på marknaden igen..

DN - 05 aug 20 kl. 08:27

Det våras för företagsobligationer

I mars var det kris. Under ett par dramatiska veckor, när covid-19-pandemin tog fart på allvar, gick det knappt att prissätta svenska….

PrivataAffärer - 11 okt 19 kl. 12:40

Portföljerna som ger stabil avkastning även vid börsturbulens

Så får du mer information om Aktiv Ränta: Vill du ha mer information om Mangolds aktivt förvaltade ränteportföljer? Anmäl dig till ett gratis lunchseminarium här.  Mangolds diskretionära ränteportföljer kallas Aktiv Ränta 3 och Aktiv Ränta 4, där risken är något högre i den sistnämnda.

PrivataAffärer - 16 nov 18 kl. 11:20

Hernhag: Fonden jag kastat ut ur min portfölj

Marcus tipsar om hur du lyckas med aktier: Att tjäna pengar på aktier behöver inte vara särskilt svårt. Du behöver varken vara aktienörd eller fullfjädrad räknenisse. Det gäller bara att hitta den väg som passar just dig, konstaterade Marcus Hernhag när hans debutbok kom ut för några år sedan.

PrivataAffärer - 13 mar 20 kl. 12:28

Förvaltaren: Börsen når botten innan virusutbrottet gör det

I går hade Stockholmsbörsen sitt största tapp någonsin och den amerikanska börsen hade det femte största tappet. Milanobörsen tappade ofattbara 17 procent. Rörelserna på börser och kreditmarknader har blivit så extrema att de riskerar att skapa problem som kan bli mycket värre för ekonomin än själva viruset om inget görs för att snabbt få tillbaka stabiliteten.

Ekonomistas - 02 feb 17 kl. 10:06

Vinster men inga investeringar

Arbetskraftens andel av de totala inkomsterna verkar ha fallit trendmässigt sen tidigt 1980-tal, en tidpunkt då denna andel var historiskt hög. Diskussionen kring detta fenomen har nu breddats till att även gälla kapitalinkomsternas och vinsternas andel, liksom de fallande investeringarna. Sammantaget finns en hel del forskningsresultat från främst den amerikanska ekonomin som väcker frågor om hur ekonomin egentligen fungerar.

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 14:08

Tesla tar in 2 miljarder dollar

Det framgår av dokument som lämnats in till amerikanska finansinspektionen SEC på torsdagen. Efterfrågan uppges bedömas som stark och Elon Musk menar att kapitalanskaffningen kan genomföras per omgående. Förfarandet ska genomföras genom så kallad ”mixed-shelf offering” för en totalsumma som inte klargörs.

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 14:17

Obligationsfonder frysta för Lannebo, SEB, och Spiltan - kapitalet låsta tills vidare

Flera svenska fondbolag frös idag handeln i ett antal obligationsfonder inriktade på företagsobligationer efter diskussioner med Finansinspektioenn. Kapitalet för spararna är därmed låst tills vidare och går inte att få ut. Berörda fondbolag är än så länge Lennebo, SEB och Spiltan.

Ekonomistas - 16 jan 15 kl. 05:00

Den svenska skulden

Detta är ett inlägg av Roine Vestman som är forskare vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet. I oktober 2014 anlitade SNS honom som granskare av ett utkast till den rapport som han här kommenterar. Rapporten kan laddas ned här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.