Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 26 September, 01:19

Aftonbladet - 05 aug 20 kl. 06:08

Drunkningarna befaras öka▸ Efter en junimånad med rekordmånga drunkningar följde juli med exceptionellt få..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drunkningarna, befaras, öka
Sydsvenskan - 05 aug 20 kl. 06:08

Drunkningarna befaras öka

Efter en junimånad med rekordmånga drunkningar följde juli med exceptionellt få. Bättre väder väntas i veckan och nu väcks farhågor att drunkningarna ska öka igen. Tio personer drunknade i juli – det lägsta antalet på nästan 30 år.

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 20 kl. 06:08

Drunkningarna befaras öka

Efter en junimånad med rekordmånga drunkningar följde juli med exceptionellt få. Bättre väder väntas i veckan och nu väcks farhågor att drunkningarna ska öka igen. Tio personer drunknade i juli – det lägsta antalet på nästan 30 år.

GöteborgsPosten - 05 aug 20 kl. 06:57

Drunkningarna befaras öka

Efter en junimånad med rekordmånga drunkningar följde juli med exceptionellt få..

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 11 kl. 18:03

Man befaras ha omkommit i brand

En man befaras ha omkommit på måndagseftermiddagen i en villabrand i Flärke i Örnsköldsviks kommun. När räddningstjänsten larmades till branden vid 14-tiden var bostadshuset helt övertänd. Fastighetens ägare befaras ha blivit innebränd.

Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 20:09

Man befaras ha drunknat

SORSELE En man befaras ha drunknat i kväll i Vatjoforsen, Blattnicksele.  SORSELE En man befaras ha drunknat i kväll i Vatjoforsen, Blattnicksele.  Två män var ute och fiskade från en båt när en av männen trillade i vattnet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

En befaras död i villabrand

En person befaras ha blivit innebränd i en villa i Unbyn, söder om Boden, på torsdagen.När räddningstjänsten anlände till platsen var villan redan övertänd och rökdykare gick in i huset.Enligt räddningstjänsten finns endast ytterskalet av huset kvar.

Västerbottens Folkblad - 11 jan 12 kl. 23:03

Länsbo befaras död i krasch

UMEÅ En länsbo befaras död i en helikopterkrasch i Nordnorge. UMEÅ En länsbo befaras död i en helikopterkrasch i Nordnorge. Helikoptern från Jämtlands Flyg kraschade på onsdagseftermiddagen utanför norska Mosjöen då den höll på med rendrivning.

Nyhetskanalen - 08 apr 12 kl. 15:26

Flera befaras omkomna i sommarstugebrand i Tidaholm

Flera personer befaras ha omkommit i en brand i en sommarstuga i Tidaholm. När räddningstjänsten kom till platsen vid 11-tiden var huset totalförstört och bara murstocken kvar, säger räddningstjänstens styrkeledare Perry Malmberg, till P4 Skaraborg. Två bilar stod parkerade utanför det nedbrunna huset, vars ägare befaras ha omkommit i branden.

TA - 16 apr 13 kl. 13:41

Hundratals befaras döda i skalv

Hundratals människor befaras ha omkommit i en kraftig jordbävning i sydöstra Iran, uppger myndigheter. Skalvet, med magnituden 8, kan vara det största i regionen på decennier och kändes så långt bort som i New Delhi.
Hundratals människor befaras ha omkommit i en kraftig jordbävning i sydöstra Iran, uppger iranska myndigheter.

YLE - 29 jun 13 kl. 17:25

Allvarlig flygolycka nära Kuopio - tre befaras ha dött

Tre personer befaras ha omkommit i en flygolycka i Vehmersalmi, ca 50 km söder om Kuopio. Ett litet sjöflygplan välte när det just startat och skulle börja stiga. I planet fanns en familj och planets pilot.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.