Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 22 September, 12:45

Dalarnas tidningar - 05 aug 20 kl. 06:12

Högtryck på Avesta Art trots corona – enda problemet är spontanbesökare: "Vi har fått skrika lite på hemsidan"Med statliga Folkhälsomyndighetens begränsningar av folksamlingar till högst 50 personer har det....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Avesta Art, Folkhälsomyndighetens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtryck, Avesta, Arttrots , coronaenda , problemetär , spontanbesökare Vi har fått skrika lite på hemsidan
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Avesta Art och miljön imponerar

Nästan varannan som besökt Avesta Art denna sommar har gjort det för första gången. Var fjärde kommer från Stockholm, tio procent kommer från Avesta.
Med en månad kvar av Avesta Art har en första summering av besökarenkäterna gjorts..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Avesta Art navet för länets barnkonst

Avesta kan bli centrum för länets barnkonst. I den regionala kulturplanen för Dalarna lyfts Avesta Art fram att tillsammans med länets konstkonsulent utveckla ett regionalt barnbildcenter placerat i Avesta Art, med noder ute i Dalarna..

Dalarnas tidningar - 04 mar 15 kl. 15:26

Tid temat för jubilerande Avesta Art

I Avesta Art 2015 medverkar 17 konstnärer från fyra olika länder. Precis som vid starten 1995 ligger fokus på svenska och nordiska konstnärer. Tre av dem har återinbjudits: Meta Isæus-Berlin som deltog andra året utställningen arrangerades, Anna Anders som var med år 2000 och Sonja Nilsson som deltog i Avesta Art 2006..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Avesta Art invigt

En strålande skön försommardag fick inrama öppnandet av årets Avesta Art. Mycket kom att kretsa kring barn och barns skapande under invigningsdagen i den gamla järnbrukshyttan, och där Avesta har ambitionen att skapa ett barnbildcenter..

DalaDemokraten - 10 sep 13 kl. 05:50

Fin avslutning på årets Avesta Art

AVESTA Årets Avesta Art var den tolfte i ordningen och kallades ?Heart&Brain?. Vad gäller avslutningen med antändning av halm-skulpturer var det ....

DalaDemokraten - 23 sep 13 kl. 13:00

Avesta Art blir barnbildscentrum

AVESTA Avesta Art ska bli ett nav i länets Barnbildcenter. Arbetet pågår med att sjösätta projektet. Linda Ahtola är projektledare.

Dalarnas tidningar - 29 feb 16 kl. 18:46

Strukturer tema i årets Avesta Art

Tillsammans med Kenneth Linder, enhetschef för Verket har hon planerat årets utställning som är den 15:e i ordningen sedan starten 1995. De första åren gavs utställningen i det gamla järnverket vartannat år. Sedan 2011 är Avesta Art ett årligt återkommande evenemang som till största delen bekostas av Avesta kommun med bidrag från Landstinget Dalarna och Kulturrådet.

Dalarnas tidningar - 13 sep 20 kl. 20:34

Digitalt slut för Avesta Art – Thunberg, Risberg och Flood Hases prisade

På söndagskvällen var det dags för avslutning av Avesta Art och utdelning av Avesta kommuns....

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Årets Avesta Art blir något extra

Det går inte att komma ifrån. Årets upplaga av Avesta Art kan bli den bästa sedan starten 1995. I alla fall är årets konstnärer alla intressanta på sitt vis.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Många besöker Avesta Art

Varje dag kommer omkring omkring 150 besökare till Avesta Art. En och annan kändis kommer också..

Dalarnas tidningar - 25 maj 13 kl. 19:50

Ljus och mörker i årets Avesta Art

Det ryms lika mycket mörker som ljus i årets upplaga av Avesta art, den tolfte i ordningen sedan starten 1995. I år deltar tretton konstnärer från Sverige, Finland, England, Italien och Sydkorea. Årets tema Heart & Brain är mer att se som ett motto och känns som en naturlig följd på förra årets tema Förnuft och känsla..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.