Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 27 September, 21:28

Dalarnas tidningar - 05 aug 20 kl. 06:17

Debatt: Kränkning, frihet och prisetCenterns ungdomsförbund tar upp en diskussion i DT om Borlänge kommuns beslut att slumpmässigt....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
DT, Borlänge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Kränkning, frihetoch , priset
SVT Debatt - 30 okt 13 kl. 16:16

Radions reportage kränkning mot missbrukare

NARKOTIKALANDET Den ofta prisade radiojournalisten Randi Mossige-Norheim blev igår nominerad till Stora journalistpriset för sin dokumentärserie Narkotikalandet. Men serien visar en både vinklad och orättvis bild av såväl missbrukare som själva sakfrågorna i narkotikadebatten. Går priset till henne är det inte annat än en grov kränkning mot de i Sverige som brukar och missbrukar droger, anser Magnus Callmyr.

SVT Debatt - 20 aug 13 kl. 12:31

Den vita medelklassen måste få kämpa för andras frihet

HIJABUPPROPET Enligt Sara Yazdanfar har hijabuppropet tagits över av en vit medelklass som saknar egen erfarenhet av förtryck ? och därför exotifierar muslimska kvinnor. Om jag levde efter det resonemanget skulle jag inte kunna demonstrera för kvinnors rättigheter, hbtq-personer, papperslösa eller funktionsnedsatta.

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 13:37

Våra aktioner är ett rop på frihet

FEMENS MOSKÉAKTION Vi tvingar ingen att ta av sig sina kläder, FEMEN står upp för det fria valet. Och även om våra metoder kan uppfattas som både polariserande och upprörande, så gör dom skillnad, skriver FEMENaktivisten Jenny, i ett svar till Bahareh Mohammadi Andersson och Hanna Gadban. Kära Bahareh & Hanna, jag förstår att ni känner er missförstådda, så tack för dialogen.

SVT Debatt - 05 sep 13 kl. 16:33

Inför kvällens Debatt, 5/9: Syrien, diskriminerade bikers och 5:2-dieten

Sveriges bikers har tröttnat på vad de anser är systematiska trakasserier från myndigheters och inte minst polisens sida. Genom organisationen Payback Sverige stämmer mc-klubbarna nu polisen. I kvällens debatt möter advokat Ismo Salmi, vice ordförande i Payback Sverige, polismästare Erik Nord.

SVT Debatt - 19 apr 17 kl. 13:41

”Skattesänkning är ett steg i rätt riktning – men inte nog”

”Vi pensionärer får hela 200 kronor i skattesänkning. Jag undrar bara vad som kommer att höjas istället. Det brukar vara den svenska modellen”, säger fattigpensionären Maili Backlund efter att vårbudgeten 2017 presenterats.

SVT Debatt - 30 jul 18 kl. 14:18

”Zimbabwes folk förtjänar verklig frihet”

”Efter många år av först apartheid och sedan nästan 40 år av Mugabes diktatur förtjänar Zimbabwes folk verklig frihet. Mycket står på spel i dag”, skriver riksdagsledamoten Birgitta Ohlsson (L) i ett debattinlägg..

SVT Debatt - 05 dec 13 kl. 14:59

Debatt 28/11: Muteborg och amning

Är det dags att döpa om Göteborg till Muteborg? En del pratar om landets näst största stad som ett samhälle helt genomsyrat av korruption. En plats där de verkliga besluten fattas av några få i slutna rum, bortom all insyn och politisk kontroll.

SVT Debatt - 17 maj 19 kl. 09:27

”Lösningen är inte att försöka få ner priset på fossila drivmedel”

”Alla kan inte köpa en nyare bil och göra det teknikskifte som behövs, samtidigt har flera biltillverkare oansvarigt försenat det teknikskifte och sälja bilar som är billigare att köra. Det är tyvärr här vi måste inse att felet ligger”, skriver debattörerna..

Expressen - 27 nov 11 kl. 09:18

Hård debatt när Twitter tar priset

2011 blev året då de sociala medierna slog igenom även på journalisternas egna prisutdelningar. Det prestigefulla Stora Journalistpriset som "Årets förnyare" gick i år till - en Twittertråd. Det är inte journalistik, menar kritikerna.

Politikerbloggen - 19 jan 13 kl. 11:33

Frihet under ansvar för skogspolitiken


DEBATT. Att svenskt skogsbruk av vissa debattörer år 2012 beskrivs med ord som skövling, svartskogsbruk, perverst och groteskt känns därför otidsenligt och föga konstruktivt. Det skriver Marianne Eriksson, kommunikationsansvarig, LRF Skogsägarna, på TV4 Politikerbloggen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.