Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 27 September, 08:14

Nya Wermlands Tidningen - 05 aug 20 kl. 06:00

Fritzon: Bra kompromiss om återhämtningspaketet
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fritzon, Bra, kompromissom , återhämtningspaketet
DN - 27 maj 20 kl. 08:03

”Sverige kan behöva kompromissa om EU:s coronapaket”

Sverige och de tre andra länderna i EU:s ”snåla” grupp kommer att behöva kompromissa kring det stora återhämtningspaketet efter….

SR - 27 maj 20 kl. 12:56

EU föreslår 500 miljarder i bidrag till coronadrabbade länder

EU-kommissionen tänker föreslå att återhämtningspaketet till följd av coronapandemin ska innehålla 500 miljarder euro i bidrag och 250 miljarder euro i lån. Siffrorna har bekräftas av EU:s ekonomikommissionär Paolo Gentiloni..

DI - 19 jun 20 kl. 16:37

Löfven: Långt kvar till enighet om coronafond

BRYSSEL (Nyhetsbyrån Direkt). EU-länderna står fortfarande långt ifrån varandra om återhämtningspaketet och långtidsbudgeten..

GöteborgsPosten - 16 jul 20 kl. 05:00

Sverige måste visa solidaritet med EU-länder i kris

Sverige ingår i den grupp som mindre smickrande kallas ”sparsamma fyran” och anser att återhämtningspaketet främst ska utgöras av lån. Det vill Liberalerna ändra på..

SVT - 21 jul 20 kl. 19:43

Sverige får 3,7 miljarder euro i coronabidrag

EU-ledarna klubbade på tisdagsmorgonen återhämtningspaketet för att få igång EU:s ekonomi efter coronapandemin. Totalt blir det 750 miljarder euro varav 390 miljarder utgörs av bidrag – nu står det också klart hur många av miljarderna som landar i Sveriges pengakuvert..

PrivataAffärer - 20 aug 20 kl. 15:12

ECB: Fortsatta stimulanser ”åtminstone till juni 2021”

Vid mötet beslutade rådet att lämna depositräntan oförändrad på -0,50 procent, samtidigt som de lämnade storleken på QE-programmet Pandemic Emergency Purchase Programme (PEPP) oförändrad på 1.350 miljarder euro, och programmets genomförandetid är fortsatt till och med åtminstone juni 2021. Medlemmarna i rådet noterade att de finansiella förhållandena förbättrats, men att detta byggde på antagandet om fortsatta stöttande policyåtgärder.

DI - 02 sep 20 kl. 19:15

Tyskland vill bekosta coronastödet med nya skatter

Tyskland hoppas att nya intäkter till EU-budgeten ska betala en stor del av återhämtningspaketet på 750 miljarder euro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.