Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 22 September, 12:09

Dalarnas tidningar - 05 aug 20 kl. 06:02

Resenärer åker utan biljett – nu införs kontrollanter igen: Så många miljoner har Dalatrafik tappatDalatrafik har fått indikationer på att många resenärer nyttjar länets kollektivtrafik utan att....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Dalatrafik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resenärer, åkerutan , biljettnu , införs, kontrollanter, igen, , många miljoner har Dalatrafik tappat
Sydsvenskan - 01 apr 15 kl. 04:00

Så känner resenärer på Kastrup inför att flyga

Många känner stor olust inför att flyga. En del är så rädda att de måste äta lugnande tabletter innan de går på planet eller så väljer de andra färdsätt. Vi frågade resenärer och flyganställda på Kastrup hur flygrädda de är och hur flygkatastrofen i Alperna har påverkat dem.

ÖstersundsPosten - 20 feb 17 kl. 06:05

Över 700 000 resenärer åker med den mest utnyttjade busslinjen i Östersund

Under 2016 registrerades över 700 000 resenärer på linje 4 vilket gör den till den populäraste linjen i Östersunds stadstrafik..

Expressen - 31 maj 18 kl. 18:23

Bokningssystemet nere – SJ-resenärer åker gratis

Bokningssystemet på SJ ligger nere. Tills vidare får resenärer därmed åka gratis. – Vi vet inte vad felet beror på, säger Ronny Hörstrand, vid SJ:s pressjour, till SVT..

SVT - 12 aug 16 kl. 15:51

Svenska resenärer oroade efter dåden i Thailand

Efter bombattentaten på flera thailändska turistorter vittnar många svenska resenärer om oro inför resan. – Det är klart man är. Livet är ju kärt, säger Hatim Abu, som under dagen reste till Thailand..

Barometern - 24 aug 17 kl. 13:09

Flera resenärer åker gratis på bussarna: "Liten dipp i intäkter"

I flera dagar har resenärerna kunnat åka gratis på de nya bussarna. Gratisåkandet kommer dock inte som en chock för KLT..

YA - 03 feb 14 kl. 17:02

Full buss strandsatte resenärer

Foto: Emma Lawesson
Det blev ingen skola för Isak Lindberg i går. Och Andreas Larsson fick köpa ny tågbiljett till Göteborg. Ros-Marie Olsson hade visserligen ingen tid att passa, men är mäkta irriterad på kollektivtrafiken.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 10:00

Kastrup förbereder sig för 40 miljoner resenärer

KÖPENHAMN
Köpenhamns flygplats, Kastrup i folkmun, kommer i år att hantera nästan 30 miljoner resenärer. När den pågående utbyggnaden är helt klar om tiotalet år är målet att komma upp till 40 miljoner. För att kunna hantera så många passagerare behöver flygplatsen bygga ut och i år räknar bolaget med att investera ytterligare närmare 2 miljarder danska kronor i flygplatsen.

SmålandsPosten - 28 jun 13 kl. 06:56

Få resenärer får försämring

Svar på insändare Angående busstrafiken Sandsbro Växjö. ?Länstrafiken Kronoberg genomför under året den största satsningen någonsin på kollektivtrafik i länet.

BT - 26 aug 13 kl. 09:52

En miljon resenärer på buss 100

En miljon resenärer har rest med buss 100 sedan årsskiftet. I dag firas rekordnoteringen med att alla resenärer bjuds på karameller. Någon gång under dagen kommer årets miljonte resenär att kliva på buss 100 mellan Borås och Göteborg - eller omvänd riktning.

Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 09:30

Flygplatsen siktar på 100?000 resenärer

Foto: Annica Jönsson
Senast 2018 har Kristianstad Airport passerat 100?000 resenärer igen. Det tror Jonas Haak, flygplatsens nya vd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.