ÖstersundsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 September, 14:06

ÖstersundsPosten - 05 aug 20 kl. 06:01

Hoppet ljusnar för Shoppis – nu börjar besökarna komma tillbaka igen: ”Coronan kanske inte bara är negativt”Trots den svåra våren på Shoppis i Östersund börjar fler och fler besöka butiken igen.....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Shoppis, Östersund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hoppet, ljusnarför , Shoppisnu börjar , besökarna, kommatillbaka , igen Coronan kanske inte bara är negativt
Skånskan - 14 okt 15 kl. 06:00

Besökarna inte längre i fokus i den nya turismorganisationen

Eslöv I den nya Mittskånska turismsatsningen är det lokala näringslivet och verksamheterna i fokus, snarare än besökarna.
– Blomstrar näringen så finns det ju mer för turisterna att besöka, resonerar Marcus Horning, tillväxtchef på Eslövs kommun.Det krävdes ett havererat projekt, ett politiskt kaos och en omstart innan Eslöv, Höör och framför allt Hörby kunde enas i ett partnerskapsavtal om besöksnäringen kallat ”Mittskåne Turism”.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 20:00

Besökarna får gräva fram gruvspöken

MALMÖ Gruvspöken har dykt upp i Folkets park. De huserar i den gamla jaktpaviljongen i form av ljudeffekter som grävs fram av besökarna. ERWP.

Skånskan - 16 mar 20 kl. 15:27

Här måste besökarna göra halt

ESLÖV Den som ska besöka Kärråkra vårdcentral kan inte längre bara knalla rakt in. För att hindra spridningen av corona måste besökarna först göra halt och svara på kontrollfrågor.– Stopp!

Skånskan - 09 jul 16 kl. 06:00

Nu räknas besökarna

Malmö Efter ett par vändor med ansökningar hos Länsstyrelsen har Malmö Citysamverkan fått tillstånd att räkna besökare i centrum.
Den ena räknaren sattes upp under våren och den andra väntas vara på plats snart.I juni förra året skickade Citysamverkan in en ansökan, men då ville Datainspektionen ha mer utförlig information om kamerorna som ska räkna besökarna.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:26

Besökarna får chans att aktivera sina sinnen

MALMÖ Nu finns det möjlighet att uppleva och leka med svenskt teckenspråk. Utställningen som öppnar på Malmö museer är en blandning av installation och föreställning.Utställningen vänder sig till både hörande, hörselskadade och döva och heter Det som rör oss.

Skånskan - 04 feb 20 kl. 11:32

Besökarna saboterade hemmet

Höör En ungdom bosatt i sydöstra delarna av Höör ska under början av januari fått besökt av flera andra ungdomar. Under dagen som besöket skedde ska ungdomens lägenhet ha utsatts för flera skador. Besökarna ska ha gjort hål i väggen och tagit sönder en dörr.

Nerikes Allehanda - 03 sep 17 kl. 22:03

Sista besökarna har lämnat Titanic: "Bästa siffrorna i Sverige någonsin för utställningen"

Nu har de sista besökarna lämnat utställningen om Titanic.
– Vi slog rekord idag med över 1500 besökare, säger Rebecca Larserö, projektledare från Örebrokompaniet.
NA hakade på två av de allra sista besökarna på avslutningsdagen..

BT - 21 aug 14 kl. 08:58

Besökarna väljer bort ?konstmuseet

Borås Konstmuseums besökssiffror rasar. Ett utslag av den ansträngda budgeten, menar konstmuseichefen Pontus Hammarén. I juli hade museet haft drygt 7000 besökare hittills i år, nästan en halvering jämfört med samma period förra året.

YLE - 20 jun 13 kl. 13:40

Applikation guidar besökarna i Etseri djurpark

Etseri djurpark har lanserat en ny applikation till smarttelefonerna. Med applikationen kan man bland annat läsa om djuren i parken, fotografera dem och kommentera. Applikationen guidar också besökarna på området och informerar om aktuella evenemang.

SvD - 08 aug 14 kl. 12:44

Högsäsong för turismen – härifrån kommer besökarna

Högsäsongen för utländska turister i Sverige är ännu inte över – och besökarna har allt oftare rest långt för att komma hit. Mellan 2008 och 2013 ökade antalet turister från länder utanför Europa med nära 50 procent, med Kina och USA som största motorer i utvecklingen. Besökarna från Europa ökade bara med 2 procent..

Nyheter 24 - 04 feb 14 kl. 10:14

Nya "kaoset" i Sotji – besökarna förbjuds att fiska i toaletternaSotjis toalettvanor

Vinter-OS i Sotji närmar sig och spelen har redan fått en del kritik. Framför allt handlar kritiken om Rysslands antigay-lagar och kränkningar av andra mänskliga rättigheter. Frågan är om Sotjis specifika toalettregler också är kränkande mot de mänskliga rättigheterna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.