DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 01:55

DI - 05 aug 20 kl. 05:35

Nytt datum för handelssamtal mellan USA och KinaUSA och Kina ska den 15 augusti diskutera Kinas följsamhet angående det bilaterala handelsavtalet som länderna kom överens om tidigare i år. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kina, Kinas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, datumför , handelssamtalmellan , USAoch , Kina
Uppsalanyheter.se - 22 jan 18 kl. 00:50

Nytt datum för Rod Melancons spelning på Katalin/Klubb Uffe

Efter flera olika turer kring datum för spelningen med amerikanska musikern Rod Melancon, har man nu kommit fram till ett datum då spelningen kommer att genomföras, nytt datum blir den 30 januari. Efter flera olika turer kring datum för spelningen med amerikanska musikern Rod Melancon, har man nu kommit fram till ett datum då spelningen kommer att genomföras, nytt datum blir den 30 januari.   Rootsy Music och Katalin meddelar att konserten med den amerikanska artisten Rod Melancon har fått ett nytt datum, tisdagen den 30 januari.

Barometern - 19 aug 14 kl. 12:17

Nytt datum för pedofilrättegång

Tingsrätten i Kalmar har satt nytt datum för när huvudförhandlingen mot dagispedofilen i Högsby ska återupptas. Rättegången sköts upp tidigare i sommar eftersom rättsliga rådets överprövning av resultatet av den rättspsykiatriska undersökningen inte var färdig.
Nytt datum är onsdagen den 27 augusti.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 16 kl. 12:57

Nytt datum för Tannbergsloppet

Tannbergsloppet och Tannbergssprinten som skulle körts helgen som var fick ställas in på grund av kylan. Nu är det klart med ett nytt datum. Nu är det klart med ett nytt datum för Tannbergsloppet i Lycksele: lördagen den 30 januari.

GT - 21 jan 14 kl. 21:50

Nytt datum klart för Hardcore Superstar

Hardcore Superstar ställde in sin planerade spelning på juldagen på grund av en familjetragedi. Nu har bandet gjort klart med nytt speldatum på Trädgårn i Göteborg. "Nu kan vi meddela att nytt datum för spelningen blir den 5 april" skriver Live Nation i ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 11 nov 19 kl. 11:32

Nytt datum för Osbourne-spelning – igen

Ozzy Osbourne ställde in den planerade spelningen i Stockholm i februari 2020, eftersom att han fortfarande drogs med sviterna efter en nackskada. Nu har konserten fått ett nytt datum. Den 5 december 2020 gör Osbourne ett nytt försök att spela i Stockho.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 19 kl. 11:32

Nytt datum för Osbourne-spelning – igen

Ozzy Osbourne ställde in den planerade spelningen i Stockholm i februari 2020, eftersom att han fortfarande drogs med sviterna efter en nackskada. Nu har konserten fått ett nytt datum. Den 5 december 2020 gör Osbourne ett nytt försök att spela i Stockho.

Sydsvenskan - 24 maj 11 kl. 10:50

Nytt datum för domedagen

Efter att domedagen inte inträffade den 21 maj som predikanten Harold Camping förutspått så har han nu satt ett nytt datum. Nu säger han att hans beräkningar var felaktiga och att jorden kommer att gå under den 21 oktober 2011.
.

IT24 - 30 maj 11 kl. 07:25

Nytt datum för omstridd avgift

Planerna för Copyswedes omdisukterade avgift på externa hårddiskar och usb-minnen klarnar. Nu har man enats med branchen om ett nytt datum..

NT - 05 apr 12 kl. 13:33

Nytt datum för lärarelegitimationer

Regeringen har nu beslutat om ett nytt datum när de nya lärarlegitimationerna ska börja gälla. Kravet på legitimation för tillsvidareanställning skjuts upp drygt ett läsår till den 1 december 2013..

Regeringen - 05 apr 12 kl. 13:39

Nytt datum för lärarlegitimation

Statens skolverk ska enligt den nya skollagen utfärda lärarlegitimationer. Legitimationerna har inte kunnat utfärdas i den takt som man har räknat med. Därför kommer regeringen att föreslå riksdagen att kravet på lärarlegitimation ska senareläggas till den 1 december 2013.

Nyhetskanalen - 05 apr 12 kl. 13:38

Regeringen har satt nytt datum för lärareleg

Regeringen har nu beslutat om ett nytt datum när de nya lärarlegitimationerna ska börja gälla. Kravet på legitimation för tillsvidareanställning skjuts upp drygt ett läsår till den 1 december 2013. Bestämmelsen skulle från början träda i kraft sommaren 2012 och gälla fullt ut tre år senare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.