DI > Ekonomi

Friday, 25 September, 23:50

DI - 05 aug 20 kl. 05:07

Brand sinkade produktionen mitt i rushen: "Extrem bunkringseffekt"Finländska Fazer såg en kraftig efterfrågeökning på havrebaserade produkter under coronakrisen, men produktionskapaciteten var nedsatt. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fazer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brand, sinkade, produktionenmitt i , rushen, Extrem, bunkringseffekt
Nya Wermlands Tidningen - 03 jun 11 kl. 11:38

Brand stoppar produktionen på Defab

Vid femtiden på fredagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en brand på företaget Defab i Strömtorp i Degerfors. Brandmännen kunde snabbt släcka branden, men det tog längre tid att få ut röken ur byggnaden. ?

Kristianstadsbladet - 14 mar 11 kl. 09:21

LBC-rushen en besvikelse för Wingren

LBC-Rushen i Lima, normalt sett en av landets största rallytävlingar drabbades hårt av krocken med Rally-SM i Åre. Istället för drygt tvåhundra startande kom bara drygt hälften till den 36:e upplagan i helgen.
Sverige-Serien i Volvo Original hade valt LBC-Rushen till deltävling tre i serien och den ende skåningen som nämndes i förhandssnacket här var SMK Hörbys Ola Wingren som tippades tillhöra toppen i B-klassen.

BT - 06 jul 11 kl. 12:29

800 evakuerade vid brand på Volvo

Produktionen fick avbrytas och 800 personer evakueras när en brand uppstod på Volvo Personvagnar i Göteborg. Produktionen fick avbrytas och 800 personer evakueras när en brand uppstod i monteringsavdelningen på Volvo Personvagnars fabrik i Göteborg på onsdagsmorgonen, skriver GP på nätet. En montör slog larm och räddningstjänsten kom till platsen Ingen ska ha skadats i branden, men produktionen beräknas stå stilla till efter lunch eftersom det tar tid att vädra ut all rök ur lokalen.

BT - 30 aug 11 kl. 07:32

Alla varslas efter brand i brikettfabrik

En förödande brand i november i fjol, en i maj och nu en i helgen. Är det dags att ge upp?
Andreas Rickhardsson, vd hos EME Energiproduktion i Sexdrega drar på svaret.

YLE - 19 jan 17 kl. 17:03

Terrafame återupptog produktionen

Produktionen vid den statsägda Terrafame-gruvan i Sotkamo har återupptagits efter en paus på nästan en månad. Produktionen stoppades på grund av en brand i en anläggning för svavelväte vid metallfabriken. Produktionen har körts igång stegvis från och med början av året.

Västerbottens Folkblad - 26 apr 19 kl. 09:31

Sågverkschefen: Produktionen i gång efter branden

De ekonomiska förlusterna efter gårdagens brand är inte fastställda men rör sig troligen om miljonbelopp, meddelar Sågverkschefen i Sävar efter torsdagens brand. På fredagen drog produktionen igång. Sågverkschef Fredrik Samuelsson berättar också att ingen person kom till skada, och produktionen är åter igång vid såglinjen på Sävar Såg.

BT - 06 jul 11 kl. 11:43

800 evakuerade vid brand på Volvo

Produktionen fick avbrytas och 800 personer evakueras när en brand uppstod i monteringsavdelningen på Volvo Personvagnars fabrik i Göteborg på onsdagsmorgonen, skriver GP på nätet.
En montör slog larm och räddningstjänsten kom till platsen
Ingen ska ha skadats i branden, men produktionen beräknas stå stilla till efter lunch eftersom det tar tid att vädra ut all rök ur lokalen.
.

Corren - 03 jul 12 kl. 10:27

Produktionen återupptagen efter brand

Efter morgonens brand på Titanx i Tornby skickades tillverkningspersonalen som arbetade förmiddagsskiftet hem, men redan under eftermiddagen återupptogs produktionen..

TA - 08 sep 13 kl. 07:11

Hynix-produktion igång efter brand


Världens näst största chiptillverkare, SK Hynix, meddelar att produktionen delvis kommit igång vid företagets eldhärjade fabrik i Kina. Resten av produktionen väntas starta inom kort.I onsdags började det brinna i fabriken som svarar för 15 procent av den globala produktionen av datorminnen av typen DRAM.

Kristianstadsbladet - 08 sep 13 kl. 07:11

Hynix-produktion igång efter brand


Världens näst största chiptillverkare, SK Hynix, meddelar att produktionen delvis kommit igång vid företagets eldhärjade fabrik i Kina. Resten av produktionen väntas starta inom kort.I onsdags började det brinna i fabriken som svarar för 15 procent av den globala produktionen av datorminnen av typen DRAM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.