Aftonbladet > Kultur

Monday, 28 September, 02:12

Aftonbladet - 05 aug 20 kl. 03:30

Tik Tok är inte värre än Google eller Facebook▸ DEBATT Jon Weman om det globala kriget om övervakningsapparna.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Tok, Google, Facebook, DEBATT Jon Weman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tik, Tokär inte , värre, än, Googleeller , Facebook
Dagens PS - 20 dec 19 kl. 15:37

Aviciis ex-manager backar Tik Tok-utmanare

Videoplattformen Tik Tok har blivit en internationell succé. Nu investerar Snoop Dogg och Aviciis förre manager Arash Pournouri i den snarlika uppstickaren Triller, som satsar på videor med musik. Arash Pournouri får sällskap av artister som Kendrick Lamar, Drake, Snoop Dogg och Lil Wayne.

Skånskan - 19 nov 16 kl. 01:00

Ygeman bör ta till sig Riks­re­vi­sionens kri­tik

ERWP.fif(2)Gräns­kon­trollerna som in­fö­rdes vid Öresund samt ett an­tal hamnar för snart ett år se­dan får hård kri­tik av Riks­re­vi­sionen. Fram­för allt är det sättet som de in­fö­rdes på, utan klara mo­ti­ve­ringar och med otyd­lig ut­formning som kri­ti­seras.

Skånskan - 08 nov 16 kl. 04:00

Gå från prin­ciper till kon­kret po­li­tik

ERWP.fif(1)För ett år se­dan kom världens länder över­ens om kli­mat­av­talet i Paris. Det in­ne­bar att alla länder lovade sträva ef­ter att be­gränsa ut­släppen av kli­mat­på­ver­kan­de gaser så att jordens me­del­tem­pe­ra­tur inte ska stiga mer än högst två grader.

YLE - 01 mar 17 kl. 15:29

Guld-Iivo har levt som en tok: ”Nu är jag lycklig”

Jag sade för många år sen att jag skulle föra finländsk herrskidåkning tillbaka till toppen 2017, berättar en tårögd Iivo Niskanen som färsk världsmästare. – Nog låter det helt ofattbart bra, är Iivo Niskanens första svar i Yles intervju på frågan hur det låter att nu kunna titulera sig världsmästare. Niskanen pulveriserade motståndet på 15 kilometer klassiskt inför en kokande hemmapublik i Lahtis.

Dagensanalys.se - 02 feb 20 kl. 19:09

Amazons annonsaffär tokökar

Tack vare sin växande annonsaffär blev Amazons kvartalsrapport avsevärt bättre än väntat. Att Amazon säljer prylar vet alla, men att man också har en annonsaffär är det få som har koll på, och att den tokökar ännu färre. När senaste kvartalsrapporten från jätten publicerades stod det klart att annonsaffären håller på att bli något mycket mer än bara ett sidoprojekt.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 04:00

Bo­stads­po­li­tik be­hövs

När bo­stads­po­li­tiken av­vecklades i sam­band med 1990-talskrisen er­sattes inte den starkt sub­ven­tio­nerade och hårt re­glerade po­li­ti­ken med nå­got nytt. Bo­städerna blev en helt pri­vat­e­ko­no­misk fråga, om än fort­satt överreglerad vad gäller både bygg­reg­ler och hy­ror.
Nu visar det sig att det inte fun­gerar.

Dagensanalys.se - 07 maj 19 kl. 08:54

Sponsrat innehåll tokökar på Instagram

Andelen influencers som lägger upp sponsrat innehåll på Instagram har ökat med hela 150 procent jämfört med förra året. Socialbakers har undersökt de senaste trenderna inom influencer marketing. I deras rapport framkommer bland annat att majoriteten av influencers på Instagram samarbetar med modevarumärken.

Dagensanalys.se - 20 jan 20 kl. 15:18

Nu är Pinterest större än Snapchat

Om du inte redan har koll på Pinterest är det dags att ladda ned appen för att testa. Det är nämligen så att Pinterest har tokökat senaste tiden och är idag större än Snapchat i USA. Enligt Pinterest har man idag 82,4 miljoner användare i USA jämfört med Snapchat som har 80,2 miljoner.

Skånskan - 31 mar 16 kl. 04:00

Större re­gio­nala klyf­tor oroar

Opinion De re­gio­nala skill­naderna i Sve­ri­ge har all­tid varit stora. Det var inte bätt­re förr, visar en stu­die från SNS, men de senaste 30 åren har klyf­torna växt igen.
Stu­dien bygger på att BNP per capita stu­deras för re­spek­ti­ve län, BRP.

Skånskan - 02 mar 16 kl. 06:00

SD: Hörby behöver större andel flyktingflickor

HÖRBY Det blev strid om den tänkta befolkningstillväxten när kommunfullmäktige sammanträdde på måndagskvällen.
Sverigedemokraterna ville sänka takten på befolkningsökningen och varnade också för konsekvenserna av en skev könsfördelning bland de nyanlända tonårsbarnen. Något som fick flera ledamöter att protestera högljutt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.