Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 22 September, 14:22

Aftonbladet - 05 aug 20 kl. 01:32

2 700 ton högexplosivt ämne sprängde Beiruts hamn▸ Ett högexplosivt ämne spås ha orsakat den enorma explosionen i Beirut..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Beiruts, Beirut

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 2 700, ton, högexplosivt, ämne, sprängde, Beiruts, hamn
Cornucopia - 24 apr 15 kl. 15:20

Fredagmys: Tonårsfäder, läs Havrefarsan

"Jag vet, jag vet, jag vet. Tonårsdöttrar är demoner. Du såg det aldrig komma.

YLE - 31 dec 14 kl. 13:29

Vi skjuter tio ton metallutsläpp i luften vid nyår

Fyrverkeripjäser som avfyras vid nyår ger upphov till närmare tio ton metallutsläpp, uppger Säkerhets- och kemikalieverket Tukes inför nyårsafton. Utsläppen innebär en liten hälsorisk men en större belastning för miljön. Nyårsraketer som avfyras i Finland vid nyår har en sammanlagd massa på ungefär 300 000 kilo, uppskattar Tukes.

YLE - 07 mar 17 kl. 12:12

Fantasier, fylla och hångel: När din tonårsångest blir underhållning

Vi smygstartar Mortified Finland #finlandssvensk och tar oss tillbaka till en tid när Anka var konstant olyckligt kär, bildade gäng och smygmätte penisar. ”Kära dagbok. Du skulle bara veta vad jag längtar efter honom, jag kan inte tänka på nån annan.

Nyheter 24 - 20 jun 12 kl. 16:01

Alkohol - nu även för dig som är gravid eller tonåring?


En ny studie visar att foster inte skadas av ett glas om dagen - en annan att tonåringar som dricker mycket inte nödvändigtvis fortsätter dricka mycket senare i livet. SVERIGE. Alkoholintag och graviditet är ett ständigt omdebatterat ämne.

HBL - 10 jul 13 kl. 11:41

150 ton sprängämnen hotar Vihtavuori

Vihtavuori centrum evakueras på grund av explosionsrisken på sprängämnesfabriken. 3 000?4 500 personer ska föras till trygghet i Laukas.

UNT - 16 aug 15 kl. 10:44

Hundratals ton giftämne i Tianjin

En högt uppsatt militärofficer i Kina bekräftar att det fanns flera hundra ton natriumcyanid i det område som var centrum för de våldsamma explosionerna i Tianjin..

GöteborgsPosten - 16 aug 15 kl. 05:26

Hundratals ton giftämne i Tianjin

En högt uppsatt militärofficer i Kina bekräftar att det fanns flera hundra ton natriumcyanid i det område som var centrum för de våldsamma explosionerna i Tianjin..

SVT - 16 aug 15 kl. 10:54

Bekräftat: Hundratals ton giftämne i Tianjin

En högt uppsatt militärofficer i Kina bekräftar att det fanns flera hundra ton natriumcyanid i det område som var centrum för de våldsamma explosionerna i Tianjin..

Sydsvenskan - 28 apr 16 kl. 11:38

Taggat om tonåringar

Med närapå fri tillgång till västvärldens hetaste tv-serier är det kanske lätt att tro att intresset för svenska produktioner med målgrupp tonåringar är lika med noll. Men det verkar inte så. Inte minst webbproduktionen "Portkod", vars två säsonger just nu till mångas lycka repriseras på SVT Play, har visat att det fortfarande finns sug efter samtida dramer med hög igenkänningsfaktor.

Sydsvenskan - 11 sep 15 kl. 04:00

Hiphoprevolution som tappar takt och ton

"Straight Outta Compton" är inte bara en biografifilm om ett inflytelserikt band eller en berättelse om hur en ny musikstil växte fram söder om downtown Los Angeles. Den är också en skildring av ett samhälle, genomsyrat av våld och diskriminering, där poliser har som regel snarare än undantag att konstant trakassera unga svarta män – ett ständigt dagsaktuellt ämne.Vi befinner oss i Compton 1986, där de tre struliga och arga snubbarna Dr Dre, Eazy-E och Ice Cube bestämmer sig för att satsa fullt ut på sin musik.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.