Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 22 September, 14:21

Aftonbladet - 05 aug 20 kl. 02:18

Falska poliser jagade mopedist▸ Två män i 35-årsåldern misstänks ha utgett sig för att vara poliser, då en av dem hade monterat blåljus på sin bil och. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falska, poliser, jagade, mopedist
Sydsvenskan - 05 aug 20 kl. 02:17

Falska poliser jagade mopedist

Två män i 35-årsåldern misstänks ha utgett sig för att vara poliser, då en av dem hade monterat blåljus på sin bil och kört runt i Älvkarleby, uppger polisen. Polisen fick höra talas om ärendet av en person som hade sett en film på Instagram där två per.

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 20 kl. 02:17

Falska poliser jagade mopedist

Två män i 35-årsåldern misstänks ha utgett sig för att vara poliser, då en av dem hade monterat blåljus på sin bil och kört runt i Älvkarleby, uppger polisen. Polisen fick höra talas om ärendet av en person som hade sett en film på Instagram där två per.

GöteborgsPosten - 05 aug 20 kl. 02:18

Falska poliser jagade mopedist

Två män i 35-årsåldern misstänks ha utgett sig för att vara poliser, då en av dem hade monterat blåljus på sin bil och kört runt i Älvkarleby, uppger polisen..

Skånskan - 07 jan 20 kl. 13:31

Nio nya fall av falska poliser

Malmö Samtliga nio kvinnor som under måndagen kontaktades av falska poliser är mellan 95 och 100 år och bor i Slottsstaden och Limhamn.
I två av fallen lyckades bedragarna att bluffa de åldriga damerna.
– Att tala med sina äldre kan vara viktigare nu, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesman.

Skånskan - 13 jan 20 kl. 12:23

Hundaåring lurad av falska poliser

malmö Bedrägerierna mot mycket gamla kvinnor som blir kontaktade av falska poliser fortsätter. På lördagen blev en kvinna i hundraårsåldern och två som är i 95-årsåldern lurade att lämna ifrån sig värdesaker efter samtal från personer som uppgav sig från att komma från polisen.
– Vi vill fortsätta att vädja om att vi måste tala med våra släktingar och grannar om att det som pågår, säger Nils Norling, presstalesperson för Malmöpolisen.

Kristianstadsbladet - 03 aug 12 kl. 06:34

Falska poliser lurar sig in hos äldre

Falska poliser och stulna smycken. Nu varnar omsorgsförvaltningen för oärliga människor som tar sig in hos äldre.
Så sent som i början på den här veckan såg det ut som att Kristianstad var förskonat från de problem som Malmö haft i sommar, med falsk hemtjänstpersonal som tar sig in och stjäl hos äldre personer.

Skånskan - 08 jan 20 kl. 11:25

Falska poliser gav sig på 90-åringar på Söderslätt

SVEDALA/VELLINGE En 97-åring på ett av Svedalas serviceboende tillsammans med en 90-åring i Falsterbo är två av de kvinnor som falska poliser de senaste dagarna försöker lura på pengar och tillhörigheter.Det var på tisdagskvällen som ytterligare fall av försök till bedrägeri och så kallade befogenhetsbrott polisanmäldes efter att falska poliser kontaktat äldre kvinnor på Söderslätt.
Två i Svedala, två i Höllviken och ett i Falsterbo där de falska poliserna lyckats bluffa en 90-årig kvinna som de även besökt i hemmet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Varningen: Falska poliser lurar äldre

Det förekommer att personer söker upp äldre och låtsas vara poliser för att på så sätt kunna genomföra bedrägerier. På sin egen hemsida skriver man att det vid två tillfällen varit så att falska poliser ringt upp och sagt till personen de pratat med är misstänkta för att ha köpt sex av minderårig.LÄS MER: Polisen ryter till: Sluta vara korkad och varna andra trafikanter för våra kontrollerDär bad man en av de drabbade att fotografera av sitt bankkort, och kort därefter dök en "polis" upp.

Skånskan - 19 feb 20 kl. 12:11

Nya fall av falska poliser som lurar äldre

Malmö Två äldre kvinnor har de senaste dagarna lurats att lämna över sina bankkort med koder till falska poliser. Detta efter att lika falska bankpersoner ringt upp och sagt att någon försökt ta pengar från deras konton.
Polisen går nu åter ut och varnar för bedragarna, som riktar in sig mot i huvudsak just äldre kvinnor.

YLE - 15 dec 15 kl. 19:00

Polisen varnar för falska poliser i Helsingfors

Polisen i Helsingfors har fått anmälningar om falska poliser som lurar äldre personer på pengar. De falska poliserna ber om bankkoder eller frågar om värdeföremål. Offren är oftast över 80 år gamla.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.