DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 02:03

DI - 04 aug 20 kl. 20:15

Visionen sprack – integrationen går åt fel hållDen 20-årsjubilerande Öresundsbron har levt upp till många av Danmark och Sveriges mål och visioner..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öresundsbron, Danmark, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Visionen, sprack, integrationen, går, åt, fel, håll
Skånskan - 31 jan 20 kl. 05:30

Dryg halv miljon för att genomföra nya visionen

Svalöv Svalövs kommun har klubbat igenom en vision som ska gälla för många år framöver.
Positivt, tycker många men det har också kostat en slant.Den siffran vill liberalen Torbjörn Ekelund ha svar på och har därför lagt en fråga i kommunfullmäktige med riktning mot kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD).

Kristianstadsbladet - 27 feb 14 kl. 09:30

"Visionen är helt värdelös"

Byggnadsnämndens ordförande Peter Johansson (M) sågar kommunens nya vision ”Kristianstad lyfter”.
– Det konkreta som finns i visionen är sådant som redan är känt. Det gäller bland annat bostadsbyggandet, planerna för utvecklingen av staden och högskolan.

YLE - 31 okt 16 kl. 05:32

Integrationen av kvotflyktingar fungerar bra i Åboland

I Pargas och Kimitoön har integrationen av kvotflyktingar lyckats mycket bra. De har tagits emot väl och känner sig välkomna där. - Om kvotflyktingarna inte trivs hade de nog flyttat bort för länge sedan, tror Kalle Myllymäki, chef för immigrationsfrågor på Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland.

BT - 07 sep 12 kl. 14:15

Visionen för Borås: "Tredubbla antalet invånare i stadskärnan"

Antalet invånare tredubblas i stadskärnan och Borås skall utveckla arvet inom textil och handel.
Nu är förslaget till vision för Borås klart. I visionen som skall antas av politikerna talas det också mycket om mötesplatser.

Skånskan - 27 apr 17 kl. 23:06

Nya visionen har antagits

Lund Lunds kommuns nya vision antogs på torsdagen av fullmäktige. Alla partier var entusiastiska, utom SD som röstade nej. ERWP.

YLE - 08 maj 17 kl. 09:03

Tiilikainen: Den europeiska integrationen fördjupas efter franska valet

Det franska valresultatet är positivt för Finland och för EU. Det tror Teija Tiilikainen som är direktör för Utrikespolitiska institutet. Atmosfären har förändrats och det stärker finländarnas tro på den europeiska integrationen.

Skånskan - 04 jan 20 kl. 16:00

Visionen ska föra Svalöv framåt ända till år 2040

Svalöv Svalöv har en vision att följa de närmaste 20 åren.
Den ska ge en vägledning och ett första steg togs på senaste kommunfullmäktige.Fram till 2040 ska kommunen utvecklas på flera områden:
– Det är en vision som ska vara ett stöd för våra verksamheter i det strategiska arbetet med att utveckla Svalövs kommun, säger kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD).

Skånskan - 14 jan 20 kl. 08:21

Visionen ska föra Svalöv framåt ända till år 2040

Svalöv Svalöv har en vision att följa de närmaste 20 åren.
Den ska ge en vägledning och ett första steg togs på senaste kommunfullmäktige.Fram till 2040 ska kommunen utvecklas på flera områden:
– Det är en vision som ska vara ett stöd för våra verksamheter i det strategiska arbetet med att utveckla Svalövs kommun, säger kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD).

PI - 26 apr 11 kl. 13:01

Somaliska kritiserar norska integrationen

NORSK INTEGRATION Den norsk-somaliska författaren och föreläsaren Amal Aden är starkt kritisk till den norska integrationspolitiken och har publicerat tre böcker i ämnet. Bland andra boken ”ABC i integrering”. Detta tillsammans med att hon klär sig i västländska kläder har resulterat i att hon blir bespottad och hotas till livet av sina landsmän och har nu tvingats lämna Oslo då polisen inte kan garantera hennes säkerhet.

Dagen - 05 maj 11 kl. 03:00

Forskare: Koranskolor är bra för integrationen

Vad är din bild av en muslimsk förening i Sverige? Ett gäng terrorist-wannabes som planerar nästa bombattentat? Eller en grupp män som fördriver dagarna med att sitta och röka medan de lyfter bidrag och förtrycker kvinnor?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.