DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 01:29

DI - 04 aug 20 kl. 19:55

Amerikanska finansinspektionen utreder oväntade kursraketenFörra veckan rusade Eastman Kodak tresiffrigt flera dagar i rad efter att de fick ett stortlånfrån regeringen för att hjälpa till med att. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Eastman Kodak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanska finansinspektionen, utreder, oväntade, kursraketen
Cornucopia - 01 nov 16 kl. 16:51

SBAB: Oönskade och kanske oväntade effekter av amorteringskravet

SBAB har i sitt senaste utskick för mäklarkåren, Mäklarutsikt, fokuserat på amorteringskravet. Det visar sig (förstås) att det inte påverkat priserna på marknaden, men fått ett antal oönskade och eventuellt oväntade effekter. Det senare är som vanligt när politiker först förstör en marknad och sedan försöker laga den.

HBL - 28 jun 12 kl. 19:10

Två arbetsgrupper utreder konkursens följder

De västnyländska kommunernas möte med arbetsministern Lauri Ihalainen till följd av FN-steels konkurs ledde till flera konkreta åtgärder. Initiativtagaren Maarit Feldt-Ranta betecknar gårdagens möte som mycket lyckat.Delegationen lyckades tillsammans med arbetsminister Lauri Ihalainen nå beslut om att direkt tillsätta två arbetsgrupper för att stödja regionen efter tisdagens konkursmeddelande.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Polisen utreder ny järnrörsmisshandel

hörby Polisen har fått in en anmälan om en ny järnrörsmisshandel i centrala Hörby. En 16-årig pojke ska ha blivit attackerad av 7-8 unga män beväpnade med järnrör och kniv när han skulle handla i en affär på Nya torg i fredags kväll.Två män har nyligen dömts till vardera ett och ett halvt års fängelse för den våldsamma järnrörsmisshandeln i Hörby den 24 april, då en man överfölls på öppen gata av ett gäng män.

Alingsås tidning - 17 nov 17 kl. 11:19

Polis utreder rån och rånförsök

Polis utreder ett rån och ett rånförsökt som inträffade i Alingsås under torsdagen – och de efterlyser tips från allmänheten.
Tidigt på torsdagsmorgonen, vid 04.30-tiden, stötte en man på tre maskerade personer som stod och bröt på en moped i ett garage på Björkhagegatan i Stadsskogen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Handikappade Alfred misshandlad av ungdomsgängPolisen utreder

ESKILSTUNA. Alfred var på väg hem till sitt gruppboende när han blev överfallen av ett gäng unga killar.  – Han hade precis kommit från sin flickvän som bor på ett annat gruppboende här i stan.

SvD - 22 feb 17 kl. 06:45

Nio oväntade faktorer som kan få din tarm att må dåligt

Det är inte bara maten vi äter som kan påverka våra tarmbakterier. SvD:s Henrik Ennart identifierar nio olika områden där forskare utreder kopplingar till tarmfloran..

PrivataAffärer - 23 okt 19 kl. 08:00

Bratt om bankrapporterna: SEB stjärnan i sektorn

SEB levererade en rapport där resultat, räntenetto och provisionsnetto var högre än vad analytikerna hade förutspått. Rörelseresultatet landade på 5 864 miljoner kr i det tredje kvartalet. Det kan jämföras med förväntade 5 814 miljoner kr, enligt Infront Datas sammanställning av 15 analytikers prognoser inför rapporten.

GöteborgsPosten - 23 sep 13 kl. 10:49

Manipulerat pris på Fingerprint Cards?

Priset på aktierna i kursraketen Fingerprint Cards kan ha manipulerats. Företaget har gjort en egen anmälan till Finansinspektionen och Ekobrottsmyndigheten utreder hanteringen av aktier..

PrivataAffärer - 05 dec 19 kl. 08:10

Ericsson: Mutförlikning nära i USA

Det svenska telekombolaget har redan gjort en avsättning om 1,2 miljarder dollar för väntade böter och bötessumman verkar landa i linje med avsättningen, enligt nyhetsbyrån. Ett avgörande ligger nära framåt i tiden och en förlikning kan komma att aviseras redan under denna vecka, skriver Bloomberg News, efter att en åklagare i fallet, Brian Benczkowski, på onsdagen sagt under en konferens att ”ett fall som snart når sitt avgörande” kommer öka justitiedepartementets totala återbäringar till FCPA till 1,6 miljarder dollar. FCPA – eller Foreign Corrupt Practices Act – är en amerikansk myndighet som utreder oegentligheter och korruption runt utländska bolags affärer.

Ekonomistas - 14 nov 14 kl. 10:05

Makroekonomiska risker med amorteringskrav

Detta är ett gästinlägg av Niels-Jakob Harbo Hansen och Erik Öberg, båda doktorander i nationalekonomi vid Instutet för internationell ekonomi, Stockholms universitet. De senaste åren har vi från flera håll hört att de svenska hushållens skuldsättning utgör ett hot mot den makroekonomiska stabiliteten. På tisdagen bestämde sig Finansinspektionen för att gå från ord till handling och föreslog att amorteringskrav ska införas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.