Nyteknik > Teknik

Monday, 28 September, 01:30

Nyteknik - 04 aug 20 kl. 15:00

Nu öppnar Microsoft sin spelstreaming för allaMed start 15 september kan du streama spel till en Android-enhet via Game Pass, Microsofts prenumerationstjänst för Xbox- och pc-spel..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Microsoft, Android, Game Pass, Xbox

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu öppnar Microsoftsin , spelstreamingför alla
IDG - 11 nov 13 kl. 14:21

Blogg: Nvidia ligger bakom framtida spelstreaming i Mad Catz Mojo

Konsolen med det töntigaste namnet hittills har ju lovat att bjuda på spelstreaming någon gång efter lanseringen, och det kan vara Nvidias egna Game Streaming-teknik det handlar om..

IDG - 26 okt 16 kl. 06:07

I dag visar Microsoft upp nya Surface-produkter – det här väntar vi oss

I dag visar Microsoft upp nya Surface-produkter – det här väntar vi oss En allt i ett-dator, Windows 10-nyheter och en utmanare till Amazon Echo är några av nyheterna som Microsoft tros visa upp i eftermiddag. 2016-10-26 06:07 Simon Campanello Klockan fyra sänder Microsoft ett Windows 10-event från New York med den kryptiska titeln "föreställ dig vad du kommer att göra". Vi har istället försökt fokusera på att föreställa oss vad Microsoft kommer att göra.

YLE - 25 maj 16 kl. 10:44

Microsoft säger upp 1350 i Finland

Programvarujätten Microsoft lägger ned Microsoft Mobile i Tammerfors och säger upp
1 350 anställda i Finland. Dessutom avskedas 500 anställda vid enheter utomlands. De omkring 270 anställda vid försäljnings- och marknadsföringsenheten i Esbo omfattas inte av uppsägningarna.

HBL - 18 jul 14 kl. 06:48

"Microsoft ångrar sitt köp av Nokia"

Efter att Microsoft meddelade att de köper mobiltillverkningen av Nokia varnade experter för att jobben i Finland är hotade på lång sikt. Gårdagens uppsägning visar att de hade rätt.– Vi är djupt engagerade i Finland, vi planerar inte att flytta några arbetsplatser, sade Microsofts förre vd Steve Ballmer när Nokiaaffären blev offentlig i september 2013.

Dagensanalys.se - 28 jul 17 kl. 13:49

Ooyala samarbetar med ZoneTV och Microsoft inom AI- programmering för bättre TV

”Vårt samarbete med Microsoft innebär att våra kunder kan använda Microsoft Cognitive AI Services för att extrahera data helt automatiskt,”säger David Mühle, regionchef från Ooyala och tillägger ”det här är en verklig ”game changer.” ”Machine Learning och datorer får äntligen göra det de är bäst på även inom TV, nämligen snabbt och effektivt och utan någon ansträngning addera metadata, översätta till olika språk med mera. Och allt detta till en mycket låg kostnad.

HBL - 17 jul 14 kl. 14:34

Microsoft kapar 18 000 jobb

I Finland kommer ungefär 1100 arbetstillfällen att påverkas – sammanlagt ska 12 500 gå från Nokia. Det blir lapp på luckan för enheten i Uleåborg.– Att fatta de här besluten för förändringar är svåra, men nödvändiga, skriver Microsofts VD Satya Nadella, som vill att företaget ska byta riktining bort från mjukvara till webbtjänster, appar och apparater.

Dagensanalys.se - 26 sep 16 kl. 18:07

Adobe och Microsoft i nytt molnsamarbete

Nu inleder Adobe och Microsoft ett nytt molnsamarbete. Adobe ska leverera sina molntjänster via Microsoft Azure samtidigt som Microsoft gör Adobe till sin ”Preferred Marketing Service” för Dynamics 365 Enterprise. I dag presenterades planer på ett nytt strategiskt samarbete mellan Adobe och Microsoft.

YLE - 17 jul 14 kl. 09:31

Reuters: Microsoft meddelar om uppsägningar i dag

Mjukvarujätten Microsoft kommer i dag att meddela om jätteuppsägningar som bland annat drabbar före detta Nokiaanställda, uppger källor inom bolaget för nyhetsbyrån Reuters. Enligt nyhetsbyrån kan uppsägningarna vara de största någonsin inom Microsoft. Helsingin Sanomat rapporterade i går att Microsoft planerar att skära ner ungefär tusen jobb i Finland.

BT - 03 sep 13 kl. 07:10

Microsoft köper Nokia

Microsoft köper Nokias mobiltelefonenhet för 5,44 miljarder euro. Avtalet väntas bli klart första kvartalet 2014 och måste godkännas av Nokias aktieägare och konkurrensmyndigheter, rapporterar Reuters. Nokia blev partner med Microsoft 2011 och använder Microsofts mjukvara Windows i sina mobiltelefoner.

BT - 30 sep 14 kl. 19:41

Microsoft presenterar Windows 10

Microsoft har i kväll presenterat sitt nya operativsystem. Efterföljaren till Windows 8 får något ologiskt namnet Windows 10. - Vår mest omfattande plattform hittills, säger Terry Myerson, operativsystemchef på Microsoft.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 13:00

Microsoft vill in i din iPhone

En del kanske minns tiden då Microsoft och Apple var konkurrenter, och snodde friskt av varandra. Tiderna är sedan länge sedan över, och nu tänker Microsoft även ta steget in till Apples iPhone. Detta gör mjukvarujätten med två nya produkter till iOS; Microsft Hub Keyboard och Microsoft Translator.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.