Realtid > Ekonomi

Saturday, 26 September, 06:39

Realtid - 04 aug 20 kl. 14:41

Eco Wave Powers grundare med på topplistaIsraeliska Inna Braverman, grundare och CEO för Eco Wave Power, finns med på Fast Companys lista över årets mest kreativa människor i näringslivet. Med på listan finns också svensk-amerikanska Stina Ehrensvärd..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Wave Powers, Inna Braverman, CEO, Eco Wave Power,  Fast Companys, Stina Ehrensvärd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eco, Wave, Powers, grundaremed på , topplista
PrivataAffärer - 15 jul 19 kl. 11:11

IPO: Eco Wave Power listas på First North

I förra veckan meddelades att den emission som Eco Wave Power genomförde tecknades till 81 procent och tillför bolaget 122 miljoner kr. Kapitalet ska huvudsakligen att användas till att bygga Eco Wave Powers första kommersiella vågfarm. Utöver det ska kapitalet användas till att expandera bolagets projektpipeline, föra fler projekt till färdigbyggnadsfas samt förstärka försäljning och marknadsföring.

PrivataAffärer - 27 jun 19 kl. 07:24

Eco Wave Power mot First North

Teckningsperioden kommer att pågå från och med den 27 juni till och med den 10 juli. Teckningskursen är på 19 kr per aktie och totalt uppgår emissionen till 150 miljoner kronor före transaktionskostnader. Intäkterna från emissionen ska huvudsakligen användas för installationsprojekten i Storbritannien och Gibraltar, men också för investeringar i supportfunktioner såsom försäljning och marknadsföring, skriver bolaget.

PrivataAffärer - 18 jul 19 kl. 09:52

Eco Wave Power sjunker 32 procent i handelspremiären

Avslut har hittills gjorts mellan 12,00-14,50 kr, innebärande nedgångar på 24-37 procent. Emissionen tecknades till 81 procent och tillförde bolaget 122 miljoner kr. Eco Wave Powers vd Inna Braverman har i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt sagt att bolaget ska lyckas i den hittills svåra vågenergisektorn tack vare lärdomar från tidigare konkurrenters misstag, inte minst kring vågkraft baserad till havs.

DI - 26 jun 19 kl. 21:24

Eco Wave Power emitterar aktier för 150 miljoner i samband med listning

Eco Wave Power har beslutat att genomföra en nyemission av aktier i samband med sommarens listning på Nasdaq First North i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 10 jul 19 kl. 17:58

Eco Wave om språkstrulet i prospektet: Litade på experter

Eco Wave Power har lockat tunga investerare inför sin börsnotering.  Men språket skiljer sig mellan det svenska och engelska prospektet, vilket gör att svenska investerare riskerar en felaktig bild av vågenergibolagets teknik..

DI - 30 aug 19 kl. 09:02

Eco Wave Power ökar förlusten i andra kvartalet

Det israeliska vågkraftsföretaget Eco Wave Power, vars aktie listades på Nasdaq First North i juli, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2019 på -3,7 miljoner….

DI - 29 nov 19 kl. 08:17

Förlusterna ökar för Eco wave power

Det israeliska vågkraftsföretaget Eco Wave Power, vars aktie är listad på First North sedan i juli, rapporterar en….

DI - 28 aug 20 kl. 08:38

Eco Wave Power minskade förlusten

Eco Wave Power, som utvecklat en teknik för landbaserad vågenergi, redovisar ett resultat om -2,8 miljoner kronor för det andra kvartalet (.

DI - 05 maj 19 kl. 21:09

Hajpade bolaget går till First North

Israeliska Eco Wave Power går mot en notering på First North i Stockholm runt halvårsskiftet då man ska ta in 125–175 miljoner kronor för att finansiera produktion av bolagets vågenergiteknik.  Responsen från investerare har varit god, säger Eco Wave Powers grundare och vd Inna Braverman till Di i en intervju..

DI - 12 jul 19 kl. 06:53

Vågenergibolagets emission tecknades till 81 procent

Eco Wave Powers emission inför planerad listning på Nasdaq First North Stockholm tecknades till cirka 81 procent och bolaget tillförs cirka 122 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.