DI > Ekonomi

Monday, 28 September, 07:37

DI - 04 aug 20 kl. 13:52

Liberalerna vill sänka skatter med 30 miljarderLiberalerna vill sänka skatten på jobb och företag med 30 miljarder i höstens budget. ”Vi är öppna för att göra det så snart det är möjligt. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalernavill , sänka, skattermed 30 , miljarder
SR - 17 apr 18 kl. 12:58

Liberalerna: Vill satsa fyra miljarder på höjda lärarlöner

Liberalerna vill satsa fyra miljarder kronor om året på höjda lärarlöner.Partiet föreslår bland annat att det i alla ämnen införs huvudlärare - som ska få 5 000 kronor mer i månaden..

SVT - 28 aug 18 kl. 21:18

Björklund vill sänka skatter – men hjälper det kvinnor eller inte?

Jan Björklund fick det svettigt när han skulle förklara hur Liberalerna samtidigt vill sänka skatterna för höginkomsttagare men också satsa på sänkt skatt för kvinnor som till stor del tjänar under taket för inkomstskatten..

Kristianstadsbladet - 02 okt 17 kl. 18:53

Liberalerna vill satsa 12 miljarder på vården

Stärkt nära vård och ökad tillgänglighet. Det är nyckelorden i den budgetsatsning på 12 miljarder som Liberalerna i Region Skåne vill göra..

Ekonomistas - 14 jun 18 kl. 11:49

Pensioner, skatter och valår: en farlig kombination!

Ett tydligt tecken på att det är valår i Sverige är att politikerna börjar prata om pensioners beskattning. Detta var fallet 2010 och 2014, och redan har flera partier gjort utspel. Men trots att pensionsbeskattningen är en viktig finanspolitisk fråga med både arbetsmarknads- och fördelningsmässiga kopplingar, verkar de politiska utspelen främst handla om valfläsk och att vinna röster i höstens val.

DI - 26 apr 16 kl. 10:50

L: Ge försvaret ytterligare 10 miljarder

Liberalerna vill satsa 10 miljarder kronor extra på försvaret de kommande fem åren och sänka skatten på arbete. Värnskatten ska slopas och gränsen för statlig skatt höjas..

DN - 27 apr 17 kl. 12:02

Liberalerna vill satsa på försvar, polis och skola

Liberalerna vill satsa fyra miljarder kronor på försvaret och 2,7 miljarder kronor på ökad trygghet under 2018. – Vår samhällsmodell är utmanad. Statens huvuduppgift är att återupprätta förtroendet, säger Liberalernas ledare Jan Björklund..

SvD - 27 apr 17 kl. 10:54

L vill satsa 4 miljarder på försvaret

Liberalerna vill satsa fyra miljarder kronor på försvaret och 2,7 miljarder kronor på ökad trygghet under 2018. – Friheten måste försvaras, säger Liberalernas ledare Jan Björklund..

Expressen - 23 apr 18 kl. 10:47

Liberalerna miljardsatsar på funktionshindrade

VÄSTERÅS. Liberalerna vill satsa sex miljarder på LSS. Det är en av posterna i partiets skuggbudget som presenteras på tisdag.

SmålandsPosten - 22 maj 18 kl. 16:28

(L) vill sänka politikernas arvoden

För att finansiera en ny politisk nämnd vill Liberalerna sänka politikernas arvoden i Älmhults kommun. Dessutom vill man ha färre politiker. ”För få politiker är aktiva.

DI - 17 apr 18 kl. 10:27

L vill satsa miljarder på högre lärarlöner

Liberalerna lägger 4 miljarder kronor per år i sin vårmotion på höjda lärarlöner. Det sade Jan Björklund, Liberalernas partiledare, vid en träff med riksdagsjournalisterna på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.