DI > Ekonomi

Monday, 28 September, 07:20

DI - 04 aug 20 kl. 14:04

Trots expertrådet: Storbolagen fortsätter med hemarbete i höstHemarbete har än så länge inte påverkat svenska storbolags tillväxt och lönsamhet, i alla fall inte i den utsträckning som professor Magnus. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Magnus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots expertrådet, Storbolagenfortsätter med , hemarbetei , höst
DI - 13 maj 20 kl. 19:25

Expertrådet: Regeringen har minst 1.000 miljarder i kriskassan

Finanspolitiska rådet, regeringens expertråd, ger grönt ljus till finansminister Magdalena Andersson att blåsa på rejält för att lindra….

DI - 14 maj 19 kl. 10:16

”Oron överdriven” – tunga expertrådet svänger om skuldskräcken

Finanspolitiska rådet, med ordförande Harry Flam, byter fot om riskerna kring hushållens skulder. Nu kallar experterna skuldoron för ”överdriven”..

Expressen - 04 feb 20 kl. 00:35

Expertrådet om Thailand: Vänta med att boka resa

Två experter är i SVT:s Aktuellt oense om hur stor risken är för att coronaviruset kommer att sprida sig utanför Kina.Men de är överens om en sak:Att det är bäst att vänta med Thailandsresan..

E24 - 15 feb 16 kl. 11:50

Expertrådet: Inför ingångsjobb med lägre löner

Arbetsmarknadens parter bör träffa avtal om lägre ingångslöner för att mildra sysselsättningsproblemen för lågutbildade, flyktinginvandrare och utomeuropeiska invandrare..

Blekinge Läns tidning - 19 mar 20 kl. 15:13

Expertrådet: Res inte till eller från storstäder

Stockholm är värst drabbat av coronaviruset och nu avråds från resor till och från storstadsregionerna. – Både att resa till och från storstadsregionerna riskerar att sprida smittan i landet, säger statsepidemiolog Anders Tegnell..

Dagen - 18 feb 18 kl. 08:06

Nystart för katolskt expertråd mot sexövergrepp

Påve Franciskus har utnämnt nio nya medlemmar till ett expertråd med uppgift att förebygga sexuella övergrepp i den katolska kyrkan. Sju medlemmar i rådet på 16 personer får förnyat förtroende, meddelar Vatikanen via sin nyhetssajt..

Dagen - 18 feb 18 kl. 08:06

Nystart för katolskt expertråd mot sexövergrepp

Påve Franciskus har utnämnt nio nya medlemmar till ett expertråd med uppgift att förebygga sexuella övergrepp i den katolska kyrkan. Sju medlemmar i rådet på 16 personer får förnyat förtroende, meddelar Vatikanen via sin nyhetssajt..

YLE - 22 jan 15 kl. 05:27

Företag får expertråd om upphandlingar

Hur kan lokala småföretag konkurrera med större företag i offentliga upphandlingar? Under våren kommer företagarna i Kristinestad att få höra vad experter säger om saken. Frågor kring offentlig upphandling engagerade företagarna i Kristinestad under den företagsrunda som näringslivscentralen ordnade förra våren.

Cornucopia - 13 nov 18 kl. 14:42

Hybridkrigföring, del 1: Hybridkriget och det kulturella stridsviruset

Detta är det första av tre inlägg om Försvarsutbildarnas föreläsning Att spela spelet ”Den Ryska Världen” – en tolkning av Krimhändelserna, lärdomar och slutsatser för den europeiska säkerheten. Samtliga bilder återpublicerade med tillåtelse av Oleg Khairulin om inte annat anges.En av de s.

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 11:45

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.