DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 09:06

DI - 04 aug 20 kl. 11:47

Rekordnotan halveras – bara 43 av 95 miljarder behövs till permitteringarRegeringens bedömning att korttidspermitteringarna kommer att kosta 95 miljarder under 2020 ser ut att slå ordentligt fel..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordnotan, halveras, bara43 av 95 , miljarder, behövstill , permitteringar
GöteborgsPosten - 18 jun 17 kl. 06:00

Mat för miljoner bara försvinner

En tredjedel av all mat som produceras på vår planet slängs och till 2030 vill FN att det globala matsvinnet ska halveras. …Bara i Sverige slängs ungefär 56 kilo fullt ätbar mat per person och år. …Men med hjälp av ny teknik, kunskap och något så enkelt som en våg i ett kök håller svinnet på att minska..

Cornucopia - 09 sep 13 kl. 13:23

Bankerna medger: Kontantfria samhället är bara för att öka bankernas vinster

Nya EU-omfattande regler för kortbetalningar ska införas, vilket innebär att kortavgifterna för handeln kommer halveras (IDG, IDG). I Sverige innebär det en besparing på ca 5 miljarder för handeln, och minskade intäkter för bankerna på lika mycket. De svenska bankerna förklarar att om de nya reglerna införs tänker de minsann sluta arbeta för det kontantfria samhället och medger alltså att kontantfritt enbart är något som drivs för att öka bankernas vinster.

SR - 13 mar 20 kl. 03:12

Resebranschen kan halveras: "Försäljningen bara rasar"

Omsättningen för i år kan komma att halveras från 60 till 30 miljarder kronor..

Kristianstadsbladet - 15 jan 13 kl. 04:04

Femtio miljarder i Hanöbukten?

Mörkret sänker sig både över planer på 700?800 vindsnurror i Hanöbukten och vindkraft i världen. Teknik och ekonomi bromsar; miljövinster lyser med sin frånvaro.

VA - 26 aug 11 kl. 11:21

Så ska skulden halveras

26 augusti Det andra stödprogrammet till Grekland går inte långt nog enligt enligt Lars Feld, en av fem Vise män som vägleder tyska regeringen i ekonomiska frågor. Samtidigt befarar nu flera att stödet till grekerna kan komma att stoppas. Den grekiska skuldbördan måste halveras för att det ska fungera på sikt, anser Feld.

Sydsvenskan - 21 sep 11 kl. 06:30

816 miljarder ska fördelas

Statsbudgeten för 2012 omfattar utgifter på totalt 816 miljarder kronor. Reformutrymmet är dock begränsat, 15 miljarder kronor under 2012 och 17,3 miljarder för 2013. Här återges de största satsningarna i storleksordning.

Cornucopia - 14 aug 14 kl. 09:28

SvD: Migrationsverket behöver 48 miljarder - annars släpps invandringen helt fri

Schibsted/SvD:s Sanna Rayman uppmärksammar att Migrationsverket säger sig behöva 48 miljarder kronor i extra anslag de närmaste fyra åren, för att hantera de tilltagande flyktingströmmarna. Får man inte pengarna måste man släppa invandringen helt fri och upphöra med hela tillståndsprocessen.

Sanna Rayman:"Enligt Migrationsverket är de utökade finansieringsbehoven för asyl och migration 48 miljarder kronor sammanlagt för i år och de kommande fyra åren.

YLE - 07 nov 13 kl. 04:57

Antalet räddningsområden kan halveras

Antalet räddningsområden i landet är idag 22 till antalet. Statens sparkrav och strävan att minska kommunernas skyldigheter för att nå målet om en miljard i inbesparingar kan leda till att antalet räddningsområden i rask takt minskar till 11 stycken. Spela upp klipp på Arenan Den strukturomvandling som regeringen beslöt om i samband med budgetrian och som är tänkt att ge en miljard euro i inbesparingar påverkar också räddningsverksamhetens organisation.

Cornucopia - 08 okt 14 kl. 10:39

Axelmakten höjer skatten för ungdomsarbetsgivare med 19 miljarder kronor

I den socialistiska axelmaktregimens budgetförslag, som presenteras av Finansdepartementet, ingår att de lägre löneskatterna, arbetsgivaravgifterna och sociala avgifterna för ungdomar under 26 år ska höjas till vuxennivå. "Reformen" kommer belasta Sveriges ungdomsarbetsgivare med otroliga 18.81 miljarder kronor (GSEK).

SvD - 04 mar 15 kl. 23:01

Miljarder att spara om onödig vård halveras

Med en ökad press på både kommuner och landsting ska den dyra och helt onödiga vården av utskrivningsklara patienter halveras. De ska snabbare komma till nästa steg i vårdkedjan. Det är mål och förslag som utredaren Göran Stiernstedt i morgon överlämnar till regeringen för att göra sjukvården effektivare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.