DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 09:01

DI - 04 aug 20 kl. 12:48

Brittiska regeringens uppmaning inför brexit: Hamstra medicinDen brittiska regeringen uppmanar läkemedelsdistributörer att hamstra för att klara eventuella gränsförseningar när Storbritannien kapar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittiska, regeringens, uppmaninginför , brexit, Hamstra, medicin
DN - 26 jul 20 kl. 16:47

Ilska över brittiska regeringens åtgärder mot Spanien

Brittiska regeringens karantänskrav för resande från Spanien har mötts av kritik..

SR - 28 aug 19 kl. 11:30

Brittiska regeringens plan för att genomföra en hård brexit

Den brittiska regeringen kommer enligt brittiska medier i dag förlänga parlamentets traditionella paus i slutet av september och början av oktober för att brexit inte ska kunna stoppas av oppositionen. Regeringen kommer i dag be drottning Elisabeth att godkänna denna önskan från regeringen, enligt flera brittiska medier..

DI - 11 sep 17 kl. 07:36

AstraZenecas vd skriver inte under brittiska regeringens brexit-brev

AstraZenecas vd Pascal Soriot har på grund av de sega förhandlingarna kring brexit valt att inte underteckna ett offentligt brev som ska ge stöd till den brittiska regeringen. ”Orsaken till varför jag inte har undertecknat är för att jag känner att det finns så många områden som det fortfarande råder osäkerhet kring..

SR - 11 sep 19 kl. 22:16

Brittiska regeringens katastrofplaner för brexit

I Storbritannien har det ikväll kommit nyheter om regeringens planer för hur man ska hantera en avtalslös brexit - ett värsta tänkbara scenario..

DN - 31 jul 16 kl. 22:22

Ilska bland brittiska forskare över Brexit

Storbritannien har varit en veritabel motor för upptäckter sedan vetenskapen fick sitt genombrott, med namn som Isaac Newton, Charles Darwin och Francis Crick. De löste gåtor kring gravitation, evolution och dna. Nu känner deras efterföljare, den brittiska forskarkåren, hur grunden för deras arbete darrar i och med Brexit, skriver Washington Post..

DI - 24 jan 17 kl. 11:18

Irland vill ha brittiska finansjobb efter brexit

Vissa banker har redan valt att flytta tjänster ur Storbritannien efter brexit, men det går inte att bedöma hur många banktjänster som kan försvinna. Det sade Anthony Browne, chef över den brittiska bankorganisationen BBA (British Bankers Association), till Bloomberg TV på tisdagen..

DI - 28 nov 18 kl. 10:22

Brittiska regeringen medger: Brexit kommer att belasta folket

Den brittiska allmänheten kommer att få betala för brexit med försämrad levnadsstandard. Det medger nu för första gången finansministern Philip Hammond, skriver Financial Times med hänvisning till BBC..

SVT - 15 jan 19 kl. 19:50

Nu röstar brittiska parlamentet om brexit

I kväll är det dags för det brittiska parlamentet att rösta om premiärminister Theresa Mays avtal med EU om brexit. Förslaget väntas röstas ner med stor majoritet. SVT Nyheter sänder direkt..

SR - 30 dec 19 kl. 07:00

Brittiska kulturarbetare om Brexit

I Storbritannien har årets följetong såklart varit Brexit. Inom kulturen finns en utbredd oro över framtiden..

SR - 11 sep 20 kl. 19:25

Första brittiska handelsavtalet efter brexit klart

Storbritannien har idag slutit sitt första frihandelsavtal efter brexit i början av året. Detta med Japan, samtidigt som ordbråket om förhandlingarna med EU fortsätter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.