DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 08:59

DI - 04 aug 20 kl. 13:06

Mindre förlust än befarat från Nokian RenkaatDen finländska däcktillverkaren Nokian Renkaat redovisar ett resultat före skatt på -26,9 miljoner euro för det andra kvartalet 2020 (88,9).
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nokian Renkaat

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre förlust, än, befaratfrån , Nokian, Renkaat
DI - 03 mar 16 kl. 13:15

Mindre förlust än befarat för 3D-printbolag

Det amerikanska 3D-printningbolaget Stratasys redovisar ett justerat resultat per aktie om -0:01 dollar för det fjärde kvartalet..

Blekinge Läns tidning - 11 nov 19 kl. 16:45

Ronneby: Större förlust än befarat efter förskingring

En revisionsbyrå har räknat klart och den totala bilden av förskingringen klar. Förlusten för den lilla föreningen i Ronneby är till och med större än vad ledningen först befarade..

PrivataAffärer - 28 apr 20 kl. 07:16

Lägre förlust än befarat för NCC

NCC:s rörelseresultat blev -69 miljoner kronor i det första kvartalet. Väntat var -90,8 miljoner kronor, enligt Infronts snittestimat, utifrån sex analytikers prognoser. Nettoomsättningen blev 11.

PrivataAffärer - 03 jun 20 kl. 07:08

Lägre förlust än befarat

Clas Ohlsons rörelseresultat under det fjärde kvartalet (februari-april) i det brutna räkenskapsåret 2019/2020 uppgick till -41 miljoner kronor. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på -47,3 miljoner kronor, enligt Infronts sammanställning av fem estimat. Det underliggande rörelseresultatet var -31 miljoner kronor, mot väntade -46,4 miljoner.

YLE - 09 mar 14 kl. 20:15

Knapp förlust för SB Vaasa i ligakvalet

Vasalaget SB Vaasa åkte på en tung förlust i ligakvalet i innebandy på hemmaplan i Korsholm mot Nokian KrP. Bortalaget satte vinstmålet då mindre än två minuter återstod av matchen. Slutresultatet skrevs 4-5 till Nokia.

YLE - 10 jan 17 kl. 18:03

Affärshemligheter stals från Nokian Renkaat – rättegång inleddes

Vad är allmän yrkeskunskap och vad är företagshemligheter? På måndagen inleddes en ovanlig rättegång i Finlands rättshistoria vid Birkalands tingsrätt i Tammerfors som får ta ställning till frågan. Tio tidigare anställda vid däcktillverkaren Nokian Renkaat står åtalade för brott mot företagshemligheten, försök till brott mot företagshemlighet och missbruk av företagshemligheter.

YLE - 02 mar 16 kl. 14:39

Talan mot Nokian Renkaat förbereds

De som köpt däck tillverkade av Nokian Renkaat kan kräva rabatt på 30 procent, anser en privat juridisk byrå som förbereder talan mot Nokian Renkaat. Juridiska byrån Turre Legal uppmanar konsumenter och företag att väcka talan mot Nokian Renkaat, som har åkt fast för att ha i flera år ha manipulerat däcktest. Turre Legals jurist Herkko Hietanen tror att de som köpt däck av märket Nokian Renkaat kan vara berättigade till en rabatt på 30 procent.

YLE - 08 dec 13 kl. 18:38

Säsongens tionde förlust för Tor

Bortalaget var klart bättre i mötet mellan Lovisa Tor och Oilers från Esbo i innebandyligan. Segersiffrorna skrevs 8-3 till Oilers. Lovisa Tor innehar sista platsen i innebandyligan och har endast vunnit två matcher i år.

HBL - 07 apr 15 kl. 16:16

Nokian Renkaat får tillbaka 100 miljoner av skatteförvaltningen

Skatteförvaltningen tvingas betala tillbaka 100 miljoner euro till Nokian Renkaat.Det handlar om kvarskatt som obefogat krävts av bolaget. Koncernskattecentralens rättelsenämnd har hävt skatteförvaltningens beslut om restskatt till Nokian Renkaat 2007–2010.

YLE - 17 jun 16 kl. 10:04

Däckfusket i Nokian Renkaat utreds inte av polis

Polisen kommer inte att undersöka Nokian Renkaats fusk med däcktest. En advokatbyrå, som företräder Nokian Renkaats kunder hade polisanmält fusket, men Centralkriminalpolisen meddelar att man inte inleder någon förundersökning. Beslutet har fattats efter diskussioner med åklagare och konkurrens- och konsumentmyndigheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.