Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 08:58

Dagens Media - 04 aug 20 kl. 12:32

Netflix öppnar för olika tittartemponNu får Netflixanvändare möjlighet att snabbspola innehåll, eller det omvända, att sänka hastigheten..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Netflixanvändare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Netflixöppnar för olika , tittartempon
Cornucopia - 15 maj 15 kl. 14:44

Fredagsmys: Titta på amerikanska Netflix för drygt 40:- SEK i månaden

Dags för riktigt härligt fredagsmys igen. Via avblockningstjänster som Unblock-US är det både billigt och enkelt att se på det amerikanska utbudet hos Netflix. En veckas fri prövotid ingår i tjänsten, som fungerar på i princip alla plattformar utan något behov av att installera extra programvara, annat än ett svenskt Netflixabonnemang.

Dagensanalys.se - 25 feb 16 kl. 08:32

Sex intressanta insikter från Netflix – allt baserat på data och analys

Det har knappt varit tre månader sedan Netflix meddelade planerna för sin globala expansion på Consumer Electronics Show i början av januari, man har fördubblat antalet länder till tjänsten från 60 till 130. Netflix ser redan skillnader i hur man tar del av filmer och TV-program man kan se vissa trender som dyker upp när man jämför internationella tittarvanor. Under fjärde kvartalet 2015 såg man på 12 miljarder timmars program via Netflix, en 45,5 procentig ökning jämfört med fjärde kvartalet 2014.

Dagensanalys.se - 01 mar 16 kl. 13:50

Netflix vinner kriget över proxyservrarna – snart är det kanske färdigtittat på amerikanska Netflix

Debatten var het i början av januari när Netflix sa att det skulle börja blockera personer som använder VPN, proxyservrar och andra tjänster som gör att man får tillgång till filmer och serier i länder utanför det  egna Netflix-området. Kriget har bara börjat! Strax efter Netflix gjorde tillkännagivandet började striden, och vissa användare rapporterade att sina VPN-accesser inte längre fungerade.

Cornucopia - 15 apr 17 kl. 20:46

Innebär Netflix-modellen slutet för traditionell TV?

Netflix har för 2017 en budget på 54 miljarder kronor (6 GUSD) för att producera egna serier för omedelbar global Internetdistribution. Den här modellen omfamnas av allt fler TV-kanaler med global Internetnärvaro, som HBO, eller för den delen rena Internet TV-kanaler likt Netflix kollega Amazon Prime. Då endast den amerikanska sportkanalnätverket ESPN har större budget för egen produktion kan man fråga sig om detta är slutet för traditionell TV?

Dagensanalys.se - 22 jan 16 kl. 21:55

VPN-tjänsterna som gör att du kan se amerikanska Netflix

Kampen mellan Netflix och VPN-tjänsterna har börjat. Slaget mellan konsumentens vilja att se på allt innehåll som Netflix erbjuder och den lagliga rätten som tvingar Netflix att låsa in sitt bibliotek för varje land. Läs också: Så här får du tillgång till Netflix amerikanska utbud Som vanligt har lagen och girigheten inte kommit ikapp konsumentens driv att låta underhållning vara en öppen valfrihet.

Dagensanalys.se - 22 jan 16 kl. 21:55

VPN-tjänsterna som gör det möjligt att du kan se amerikanska Netflix

Kampen mellan Netflix och VPN-tjänsterna har börjat. Slaget mellan konsumentens vilja att se på allt innehåll som Netflix erbjuder och den lagliga rätten som tvingar Netflix att låsa in sitt bibliotek för varje land. Som vanligt har lagen och girigheten inte kommit ikapp konsumentens driv att låta underhållning vara en öppen valfrihet.

YLE - 19 feb 17 kl. 05:32

Flera streamningstjänster konkurrerar med Netflix - vilken är bäst för dig?

Finländarna har med stormsteg tagit i bruk lagliga streamningstjänster med vilka man kan se på filmer och serier. Vi har tittat närmare på några sådana här aktörer. Vår koll fokuserar på Netflix, Viaplay, HBO Nordic och Ruutu+ samt nykomlingarna Amazon Prime Video och C More.

HBL - 14 sep 13 kl. 04:00

Netflix växer stadigt i bredbandstäta Finland

Filmtjänsten Netflix ökar mängden egenproducerat material. Det blir bland annat dokumentärer och komedier, säger vd:n Reed Hastings.I oktober har det gått ett år sedan Netflix startade i Norden.

Cornucopia - 24 aug 14 kl. 08:08

I väntan på Stjärnklart - TV-serier och film hos HBO Nordic och Netflix

God söndagsmorgon! I väntan på att ni kan köpa Stjärnklart över disk från bokhandeln i morgon kan ni alltid spendera söndagen i sängen (obskyr popkulturell referens) med Netflix eller HBO Nordic på paddan eller sovrummets plattskärm. Här följer några ämnesrelaterade tips för den som ännu inte sett vad som finns att erbjuda inom survivalism och undergång på våra strömmande TV-tjänster.

Dagensanalys.se - 01 feb 16 kl. 12:01

Vi måste minska antalet annonser och på allvar konkurrera med Netflix – såhär rustar sig TV-industrin för 2016

Broadcasting och kabelnätverken och streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon delar med sig av sina planer för hur de ska fortsätta att engagera sina tittare online under 2016. Branschens stora knäckfråga är hur man ska kunna fortsätta vara relevant och samtidigt skapa vinst i det nya underhållningslandskapet. Ett av målen för TV-industrin är att minska annonserna online för att locka och behålla sina tittare.

Cornucopia - 16 aug 17 kl. 12:55

Inflationen: Netflix höjer priserna med 10% - skulderna skenar

Med KPI-inflationen på 2.2% är det väl dags att sluta tala om icke-inflationen. Med bra tajmning kring gårdagens KPI-besked offentliggjorde nu Netflix (NASDAQ:NFLX) att man nu höjer priserna med 10%.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.