Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 27 September, 15:05

Expressen Dina Pengar - 04 aug 20 kl. 13:00

Margareta lurades av hundsmugglare – valpen dogMargareta Nicklasson blev blixtförälskad i den lilla valpen.Det hon inte visste var att försäljaren var en bedragare som sålde insmugglade hundar – och att valpen bar på en dödlig parasit. Jordbruksverket varnar nu för att hundsmugglarna passar på under coronakrisen. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Nicklasson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Margareta, luradesav , hundsmugglare, valpen, dog
Sydsvenskan - 02 apr 19 kl. 06:46

80-åriga Margareta lurades att swisha iväg 89 000 kronor

Lurades av bedragare via telefon och banken lämnar ingen ersättning..

Länstidningen i Jämtland - 05 mar 19 kl. 20:20

Roger och Margareta lurades vid biljettköpet – riskerar att inte bli insläppta på VM: ”Det känns ju för jäkligt”

Roger och Margareta Jönsson såg fram emot den folkfest som Skidskytte-VM innebär och köpte....

GT - 16 maj 14 kl. 14:39

Lurades på försäkring som de inte behövde

ALVHEM. Säljaren formulerade sig så otydligt att Bo och Margareta Sahlberg lurades att teckna en husbilförsäkring – som de inte behövde. – Det är fruktansvärt obehagligt, säger Margareta..

YA - 23 maj 19 kl. 21:00

”Allt verkade så seriöst” – så lurades det unga paret att köpa en stulen valp

Det unga paret hade längtat efter en valp, och blev genast förälskade i den lilla vita tiken de träffade i en lägenhet i Hörby. När sanningen gick upp för dem – att valpen stulits vid ett brutalt rån – ”rasade hela världen samman”..

BT - 15 feb 13 kl. 13:18

Valpen Zoe sprang bort - hittades efter hjälp av ideell förening

Zoe, fem månader, smet från sin ägare och gick inte att hitta. Då ryckte ideella föreningen Bosses hundhjälp ut mitt i natten ? och kort därefter kom den lilla valpen till rätta.

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 16:54

Djurplågare dränkte valpen Gizmo i chilisås

Då blev den 47-årige mannen enligt polis "irriterad" och hällde chilisås över den.47-åringens flickvän tog valpen till närmaste brandstation för hjälp. Valpen, som är en blandning mellan chihuahua och tax, kunde knappt andas och ögonen var så uppsvällda att han inte kunde se, .

Västerbottens Folkblad - 19 jun 14 kl. 07:05

Valpen kördes på av tåget och försvann

Personal från Banverket har sökt efter en skadad hundvalp på järnvägssträckan mellan Tväråbäck och Tvärålund. I går kväll fick polisen beskedet att tåget kört på valpen. Sökandet blev resultatlöst, valpen ska vara svart och vit..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen ber allmänheten om hjälp – vems är valpen?

Klockan tio idag hittades en Rottweilervalp vid Lillsjön i Grums. Polisen vänder sig nu till allmänheten för att kunna hitta valpens ägare. LÄS MER: Liten och rädd valp blir plötsligt modig– Vi undersöker nu de tips vi fått in, säger ledningscentralen i Värmland till Nyheter24.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen ber allmänheten om hjälp – vems är valpen?

Klockan tio idag hittades en Rottweilervalp vid Lillsjön i Grums. Polisen vänder sig nu till allmänheten för att kunna hitta valpens ägare. LÄS MER: Liten och rädd valp blir plötsligt modig– Vi undersöker nu de tips vi fått in, säger ledningscentralen i Värmland till Nyheter24.

DN - 30 jun 16 kl. 14:18

Polisens varning: Lämnar du valpen i bilen kör vi dig till häktet


Polisen krossade rutan för att få ut den lilla valpen från den stekheta bilen. På sin Facebook-sida la man därefter ut en varning: Lämnar du valpen i bilen så kör vi dig till häktet. Nu har inlägget delats tiotusentals gånger.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.