DI > Ekonomi

Friday, 18 September, 12:54

DI - 04 aug 20 kl. 11:14

Moody's: Fortsatt konkursvåg att vänta i EuropaKreditkvalitén hos europeiska bolag som saknar investment grade-betyg kommer att fortsätta försämras framöver med fler konkurser som följd..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moody'sFortsatt , konkursvågatt , väntai , Europa
Affärsvärlden - 06 feb 12 kl. 08:00

Moodys sågar EU-toppmöte

Alla toppmöten till trots - det har inte förändrat Moodys syn på kreditkrisen i Europa..

PrivataAffärer - 26 maj 20 kl. 08:11

UC: Första konkursvågen tycks vara över

Statistik baserad på perioden 1-25 maj 2020 visar att totalt sett spås 22 aktiebolag per dag att gå i konkurs under maj 2020, jämfört med 20 aktiebolag per dag i maj 2019. 2,6 bolag per dag väntas gå i konkurs inom hotell- och restaurangbranschen, jämfört med 1,5 bolag i konkurs under maj 2019. Inom detaljhandeln väntas 2,7 bolag per dag att gå i konkurs, jämfört med 2,5 bolag per dag under maj 2019.

VA - 24 mar 11 kl. 11:08

Moodys sänker spanska banker

24 mars Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker kreditbetyget för 30 spanska banker i ett eller flera steg. Det skriver Moodys i ett pressmeddelande på torsdagen. De viktigaste skälen för nedgraderingen är det förhöjda finansiella trycket på staten och många svaga banker, minskande systemvikt för många mindre och regionala banker då sektorn konsoliderar och en svagare framtida stöttande miljö för banker runtom i Europa.

VA - 13 jul 11 kl. 08:58

Negativ öppning i Europa

13 juli Europaterminerna indikerar en negativ öppning på onsdagen. Tumultet i eurozonen fortsätter sedan Moodys på tisdagskvällen sänkt Irlands kreditbetyg till skräpstatus. I Asien var det dock glada miner på morgonen sedan Kina levererat statistik över förväntningarna.

VA - 24 mar 11 kl. 08:16

Moodys sänker kreditbetyg för spanska banker

24 mars Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker kreditbetyget för 30 banker i ett eller flera steg. Det skriver Moodys i ett pressmeddelande på torsdagen. De viktigaste skälen för nedgraderingen är det förhöjda finansiella trycket på staten och många svaga banker, minskande systemvikt för många mindre och regionala banker då sektorn konsoliderar och en svagare framtida stöttande miljö för banker runtom i Europa.

DI - 16 sep 15 kl. 12:49

Moodys räknar med ytterligare oljenedgång

Kreditvärderingsföretaget Moodys räknar med att nedgångarna för oljebolagens investeringar fortsätter. Oljeindustrin har redan sänkt investeringarna med 10-20 procent i år som ett svar på de fallande priserna men ännu större neddragningar är att vänta under 2016. Det framgår av Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 12 dec 11 kl. 07:40

Moodys: Eurosamarbetet hotat

Kreditvärderingsföretaget Moodys konstaterar att spänningarna riskerar att tillta i Europa..

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 11:16

Moodys: Då mildras intäktstappet för europeiska teleoperatörer

Moodys förväntar sig att intäktstappet för teleoperatörer verksamma i Europa mildras 2015..

Sydsvenskan - 10 dec 19 kl. 11:07

Minskad efterfrågan på stål i Europa

Efterfrågan på stål i Europa viker, enligt Moodys senaste prognos. Stålpriserna kommer att sjunka, och lönsamheten för stålföretagen minskar. På den ryska marknaden ser det dock mer stabilt ut.

Helsingborgs Dagblad - 10 dec 19 kl. 11:07

Minskad efterfrågan på stål i Europa

Efterfrågan på stål i Europa viker, enligt Moodys senaste prognos. Stålpriserna kommer att sjunka, och lönsamheten för stålföretagen minskar. På den ryska marknaden ser det dock mer stabilt ut.

Nyteknik - 10 dec 19 kl. 11:16

Minskad efterfrågan på stål i Europa

Efterfrågan på stål i Europa viker, enligt Moodys senaste prognos. Stålpriserna kommer att sjunka, och lönsamheten för stålföretagen minskar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.