DI > Ekonomi

Friday, 18 September, 11:48

DI - 03 aug 20 kl. 22:54

Så ska Benjamin Dousa lyfta Timbro – ”En sådan borgerlighet blir helt irrelevant”I november tillträder Muf-ordföranden Benjamin Dousa posten som vd för Timbro. Under hans ledning ska trösklarna till den liberala. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Benjamin Dousa, Timbro, Muf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Benjamin, Dousa, lyfta, TimbroEn sådan , borgerlighet, blir helt irrelevant
SVT - 29 maj 20 kl. 18:12

Tidigare MUF-ordföranden Benjamin Dousa ny VD för Timbro

Nyligen blev det känt att Benjamin Dousa, tidigare ordförande för Moderata ungdomspartiet (MUF), lämnar partipolitiken och blir VD för den marknadsliberala tankesmedjan Timbro.  – Timbro ska vara i den svenska samhällsdebattens epicentrum, säger Benjamin Dousa..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 20 kl. 09:26

Benjamin Dousa blir vd för Timbro

MUF-ordföranden Benjamin Dousa blir ny vd för den borgerliga tankesmedjan Timbro, rapporterar Svenska Dagbladet. Dousa meddelade den 11 maj att han ska sluta som ordförande för Moderata ungdomsförbundet och att han lämnar politiken..

DN - 29 okt 16 kl. 15:32

Benjamin Dousa vald till ny Muf-ordförande

Moderata ungdomsförbundet fick på lördagen en ny ledning. Efter en jämn omröstning petades den sittande ordföranden Rasmus Törnblom efter två år på posten. Med 33 rösters marginal vann den 23-årige utmanaren Benjamin Dousa omröstningen på Muf:s förbundsstämma i Malmö..

Expressen - 29 okt 16 kl. 15:37

Benjamin Dousa ny ordförande för MUF

Moderata Ungdomsförbundet har valt Benjamin Dousa till sin nya ordförande..

DI - 04 apr 17 kl. 21:00

Benjamin Dousa: Centerpartiet är fortfarande ett stödparti till regeringen

REPLIK. I lördagens Di skrev Centerpartiets ledare Annie Lööf om att alliansen inte bör acceptera en socialdemokratisk statsminister om allianspartierna tillsammans är större än S. Det är ett otillräckligt och alltför otydligt besked, menar Muf:s ordförande Benjamin Dousa..

DI - 01 sep 17 kl. 21:00

Benjamin Dousa: Vi måste bara skärpa till oss

DEBATT. Vanliga förklaringar till M:s problem är att liberalism och konservatism inte går att kombinera längre, att partiet har blivit kryptofascistiskt eller att Januaribeskedet orsakat väljarflykten. Ingen av hobbyteorierna duger som förklaring till partiets ras.

DN - 05 dec 17 kl. 07:00

DN gratulerar: Benjamin Dousa, Muf-ordförande

Benjamin Dousa har haft ett händelserikt år som Muf-ordförande. Politiken har gett honom självförtroende och självkänsla – men när det gäller karriärplanerna skyndar han långsamt..

DI - 14 maj 18 kl. 19:30

Benjamin Dousa: M och S ska inte regera ihop

DEBATT. Alltfler talar om en blocköverskridande S-M-regering, däribland tidigare finansminister Anders Borg. Jag ser tre uppenbara skäl till varför det inte ska hända, skriver Moderata ungdomsförbundets ordförande Benjamin Dousa..

SR - 03 okt 18 kl. 13:29

Benjamin Dousa: SD behöver bekänna färg

Även om Socialdemokraterna står fast vid att inte stödja en borgerlig regering, så kräver nu Benjamin Dousa, ordförande i Moderaternas ungdomsförbund, att Moderatledaren Ulf Kristersson ändå ska pröva att få en alliansregering godkänd i riksdagen..

Expressen - 05 jan 20 kl. 17:03

Benjamin Dousa: Folk litar inte på Moderaterna

Som ordförande för ungdomsförbundet Muf har Benjamin Dousa fått Moderaterna att ändra partiets politik på flera viktiga områden.Det gör honom till Sveriges mäktigaste politiker under 30.Ändå tänker han snart lämna politiken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.