DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 07:05

DI - 03 aug 20 kl. 20:08

W, Q, U eller kanske ett badkar – stor oenighet om återhämtningenEn V-formad återhämtning av konjunkturen ter sig allt mer osannolik, samtidigt som nya bokstäver och symboler tillfogas från världens. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: W Q U eller kanske ett badkar, stor, oenighet, om återhämtningen
Opinionen.se - 15 apr 13 kl. 09:15

Borg: Återhämtningen dröjer

Stigande arbetslöshet, svagare tillväxt och växande statsskuld. Prognossidorna i dagens budget är mörk läsning. Sverige är inne i nio år av konjunktursvacka, enligt finansminister Anders Borg ?

Trelleborgs Allehanda - 15 apr 13 kl. 09:25

Återhämtningen dröjer

Stigande arbetslöshet, svagare tillväxt och växande statsskuld. Sverige är inne i nio år av konjunktursvacka, enligt finansminister Anders Borg. "Vår bedömning är att våren dröjer" säger Borg som presenterar budgeten i dag.

PrivataAffärer - 11 jun 20 kl. 07:46

Svenskt Näringsliv: Återhämtningen kommer att ta tid

”Det här är den djupaste kris vi har haft sedan 30-talet, med en helt exceptionell nedgång. Återhämtningen efter den här krisen kommer också att ta längre tid än efter finanskrisen. Först vid årsskiftet 2022/2023 är svensk BNP tillbaka till förkrisnivåerna.

PrivataAffärer - 12 aug 20 kl. 13:00

Förvaltare: Norra Asien leder återhämtningen efter covid-19

Eric C. Moffett, portföljförvaltare för Asia Opportunities Equity Strategy, hos kapitalförvaltaren T.Row Price pekar på klart förbättrade ekonomiska utsikter för norra Asien jämfört med de sydöstra delarna där coronaviruset fortfarande påverkar ekonomierna negativt.

Kristianstadsbladet - 19 dec 12 kl. 10:33

KI: Återhämtningen dröjer

Den nedåtgående trenden bröts i december. Men fortfarande är tillväxten i svensk ekonomi betydligt svagare än normalt, skriver Konjunkturinstitutet (KI) i sin senaste månadsbarometer.
KI ser framför sig en långdragen lågkonjunktur och KI-chefen Mats Dillén tycker att Riksbanken bör överväga kraftigt sänkt reporänta ända ner till 0,25 procent för att sätta fart på ekonomin.

BT - 19 jul 14 kl. 12:50

Vara ensam viktigt för återhämtningen

Ensamhet är en av de viktigaste pusselbitarna för att återhämta sig från utmattning, visar ny forskning. Ett akut behov av tystnad behöver tillfredsställas för att annan behandling ska fungera. Nu ska fler vårdas på landet.

PrivataAffärer - 27 apr 20 kl. 12:53

Rekorddyr börs efter återhämtningen

Det amerikanska indexet S&P 500 har stigit 25 procent sedan botten i slutet av mars. Samtidigt har vinstförväntningarna rasat och spås nu minska 17,9 procent i år. Sammantaget gör det att värderingarna uttryckt som P/E-tal (price/earnings) har stigit kraftigt.

PrivataAffärer - 01 jul 20 kl. 11:32

Ingves: Återhämtningen tar tid

Detta är en annan form av penningpolitik, men det är ändå penningpolitik. Världen har blivit annorlunda och behovet att forma penningpolitiken har ändrats, anser han. Det kraftiga fallet i svensk BNP är historiskt stort, vi får gå tillbaka till 1939-1940 för att hitta något liknande.

PrivataAffärer - 26 aug 20 kl. 08:13

SHB-prognos: Återhämtning men stigande arbetslöshet

Sveriges BNP (kalenderkorrigerat) väntas minska med 4,6 procent i år och öka med 3,7 procent nästa år. I prognosen i april spåddes BNP minska med 6,9 procent i år och öka med 4,2 procent nästa år. Den mest intensiva fasen av covid-19-pandemin bedöms ha passerat och världen börjar öppna igen.

YLE - 30 okt 13 kl. 10:38

Förbundspennan: Återhämtning

Just nu är vi orienterare inne i en viloperiod. Viloperioden, det är perioden efter säsongen då det är meningen att idrottaren ska vila både fysiskt och mentalt från orientering och träning. Att starta en ny säsong fullständigt återhämtad är viktigt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.