DI > Ekonomi

Friday, 18 September, 12:41

DI - 03 aug 20 kl. 16:31

Honda tvingar tjänstemännen att montera bilarFordonstillverkaren Honda har drabbats av svår personalbrist i spåren av coronapandemin och tvingar nu kontorsarbetare att ta plats på. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Honda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Honda, tvingar, tjänstemännenatt , montera, bilar
Skånskan - 10 maj 17 kl. 19:00

Miljardchock tvingar Skånetrafiken spara

Skåne Skånetrafiken blöder pengar. I år beräknas underskottet till 130 miljoner. Om några år saknas en miljard kronor för att säkra finansieringen.

Trelleborgs Allehanda - 03 maj 14 kl. 18:15

"Man håller på att dränera lasarettet"

Foto: Anette Sjöstrand
Frustrerad och förbannad. Så kan man sammanfatta oppositionsrådet Catherine Perssons (S) känslor när det gäller förändringarna på Trelleborgs lasarett. ”Detta är så helt fel, så otroligt fel”, säger hon och befarar att det kommer att få stora följder för sjukvården i Trelleborg.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:47

Sämre förutsättningar för privat vård

Att det är svårt med läkarrekrytering i Kalmar län är inte något okänt. Ändå skapar man inte förutsättningar för entreprenörsdriven primärvård i glesbygd. Om förutsättningarna vore kostnads- och konkurrensneutrala så hade Sensia vårdcentral i Hultsfred funnits kvar i dag.

YLE - 28 okt 14 kl. 09:59

"Inte konstigt att politikerna inte har något förtroende"

Det är inte alls konstigt att förtroendet för politikerna i Kronoby kommun har minskat. Det anser fullmäktigeordförande Hans-Erik Lindgren (SFP). Enligt Lindgren tvingas politikerna i dag till svåra beslut om inbesparingar och då är folk såklart missnöjda.

HBL - 12 jan 15 kl. 14:04

Analys: Fult spel i metrokulisserna

Tack och hej, leverpastej. Det är den allmänt utbredda inställningen bland besluts­fattarna till metroleverantören Siemens senaste och sista bud för att fixa de förarlösa tågen.Trots att metroprojektet är fyra år försenat och sedan länge förmodligen världsrekord i dålig offentlig upphandling går det inte en vecka utan nya skandaler.

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 08:56

Chockhöjda hyror slår hårt mot båtklubbarna

Nya regler för beskattningen av båtklubbar tvingar medlemmar att lämna och föreningarna till drastiska åtgärder. Det skriver Svenska Dagbladet. Bakgrunden till höjningen är en inventering av alla hamnanläggningar i Stockholms stad, där slutsatsen blev att ett utförligt underhålls- och restaureringsarbete behövdes.

Skånskan - 03 sep 19 kl. 05:00

Weberg vill ändra på resandestatistik

SJÖBO ”Jag kan inte längre komma till jobb i tid och kommer därför bli arbetslös”.
Så skriver en boende i Lövestad, en av drygt 150 personer som skrivit på en proteslista mot bussindragningarna i Sjöbo.Det handlar om indragningarna av turer på linjerna 338 Sjöbo-Tomelilla över byarna med stopp i Klasaröd, Lövestad, Vanstad och Äsperöd och linje 340 Sjöbo-Vollsjö-Fränninge.

Sydsvenskan - 26 nov 13 kl. 06:30

Nu är det hög tid för svensk polis att rannsaka sig själv

En pappa och hans son kör bil genom en grå och regnig stad. Pojken leker i baksätet, på radion är det nyheter, utanför går människor förbi. Det händer inget särskilt.

YLE - 21 mar 17 kl. 13:44

Västnyländska kommundirektörer: Vi har en miljon frågor men bara tre svar

De stora reformer som är på gång i landet verkar rätt omöjliga att genomföra, konstaterade västnyländska kommundirektörer och riksdagsmän på ett möte i Hangö. Riksdagsman Thomas Blomqvist (SFP) säger att ett problem är politisk prestige. Västnyländska kommundirektörer och riksdagsmän höll en av sina tre årliga träffar i Hangö på måndagen (20.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.