Realtid > Ekonomi

Friday, 18 September, 12:27

Realtid - 03 aug 20 kl. 15:25

Nordnets kunder gör 190 921 avslut i snitt per börsdagUnder juli gjorde Nordnets kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland totalt 4 391 190 avslut i aktier, warranter och optioner, vilket motsvarar 190 921 avslut i snitt per börsdag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordnets, Sverige, Finland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordnets, kunder, gör, 190, 921, avsluti , snitt, per, börsdag
Cornucopia - 28 okt 14 kl. 13:11

Nordnets Günther Mårder har svårt för median, medel och rimlighet

Nordnets mediaplåster (eller "sparekonom" som denna marknadsfunktion brukar kallas i bankvärlden) Günther Mårder har svårt för rimlighetsbedömningar och begreppen median och medelvärde. Han konstaterar dock att bristande kunskaper inom ekonomi ökar riskerna i samhället. Det är bara att hålla med Mårder i denna självinsikt.

NSD - 10 aug 17 kl. 17:07

Fiberkaos i Kalix – 190 kunder drabbas

190 kunder i Kalix blir blåsta på Telias fiber..

YLE - 28 aug 17 kl. 21:25

Medier berättade om ruttnande blomkål på åkrarna - blomkålsförsäljningen ökade med 190 procent

Blomkål går åt som aldrig förr. Blomkålsrecept dyker upp lite varstans på sociala medier, och i butikerna tronar blomkålshuvuden på paradplats. Finländarna äter nu blomkål i sådana mängder att butikerna har kunnat notera toppsiffror i försäljningen.

SmålandsPosten - 29 mar 18 kl. 06:41

Växjö: Chaufför stal Postnord-paket för 190 000

Elektronikstölder för 190 000 kronor inträffade från Postnord efter att paketen lämnat terminalen i Växjö. Tjuven visade sig vara en lastbilschaufför som skulle leverera paketen till kunder i Växjö..

Trelleborgs Allehanda - 21 dec 15 kl. 03:00

Behandla era tappra resenärer som kunder

Det är glädjande med utökad kollektivtrafik som en följd av Pågatågen men jag lider när jag ser alla dessa flitiga resenärer tappert i ur och skur stå utan väderskydd för att resa med buss 190 från hållplatsen Skateholm Brunnsbovägen..

YLE - 29 jan 17 kl. 08:30

Snuset - en miljonbusiness i Finland

Ny bil, sommarstuga och lyxlägenhet. Det kan den seriösa snussmugglaren skaffa sig efter några månader i branschen. Vår granskning visar att stora delar av snuset i södra Finland säljs av en estnisk liga där åtminstone tre av nyckelpersonerna har kriminell bakgrund och att många av dem som handlar med snus också handlar med tunga droger.

Cornucopia - 12 jan 18 kl. 13:12

Facebook påminner att de äger tjänsten och kanalerna

Facebook påminde i natt om att de äger tjänsten och alla kanaler, grupper och sidor. Kommersiellt och externt innehåll kommer prioriteras ner i visningar i tjänsten. Om man nu inte som kommersiell innehållsleverantör betalar för sig.

Sydsvenskan - 29 maj 11 kl. 10:06

Fler ger sig in i kampen om kassen

Arkivfoto: Scanpix
Konkurrensen om att få leverera våra middagskassar hårdnar. Det syns inte minst på de lockpriser som nästan alla aktörer i sydvästra Skåne har just nu.
Sydsvenskan Konsuments genomgång visar att det just nu finns nio aktörer i Skåne som levererar middagskassar och i vissa fall även andra varor till dörren.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Ekonomistas - 11 jan 19 kl. 06:00

Finansinspektionen underskattar de negativa effekterna av amorteringskravet

Amorteringskravet har haft en betydligt större negativ effekt för ungas möjligheter att komma in på bostadsmarknaden än den bild Finansinspektionen ger skriver Robert Boije, fil. dr. i nationalekonomi och chefsekonom på SBAB, i detta gästinlägg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.