DI > Ekonomi

Saturday, 26 September, 08:56

DI - 03 aug 20 kl. 15:19

Fed-chef: Ekonomin kommer sjunka 5 procent i årRobert Kaplan, chef för Dallas Fed, uppskattar att den amerikanska ekonomin kommer att se en nedgång mellan 4,5 till 5 procent samt att. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kaplan, Dallas Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fed-chef, Ekonominkommer , sjunka5 procent i , år
Affärsvärlden - 12 jan 18 kl. 07:18

Fed-chef: Ekonomin riskerar att överhettas

Risken för att den amerikanska ekonomin ska överhettas de kommande åren, delvis på grund av skattesänkningarna, förstärker skälen för Federal Reserve att fortsätta med gradvisa räntehöjningar. Det sade Fed-chefen i New York, William Dudley, på torsdagskvällen, enligt Bloomberg News..

DI - 02 apr 12 kl. 15:06

Fed-chef: Ekonomin på väg upp

Den amerikanska ekonomin håller på att förbättras, men är inte överväldigande robust. Det menar Richard Fischer, Dallas-chef för den amerikanska centralbanken.

DI - 04 aug 15 kl. 19:59

Fed-chef: Lämpligt med räntehöjning i höst

Dennis Lockhart, Fed-chef i Atlantaregionen, sade på måndagskvällen att den amerikanska ekonomin är redo för den första räntehöjningen på nio år, och att det skulle krävas en "signifikant försämring" i den ekonomiska bilden för att få honom att anse att en höjning inte lämpligen borde ske i september.Det sade Fed-chefen i en intervju med Wall Street Journal på måndagen. Han är röstande i FOMC i år..

BT - 09 okt 13 kl. 21:40

Yellen klar som historisk Fed-chef

Det står nu klart att Janet Yellen blir ny chef för den amerikanska centralbanken (Fed). Därmed får USA för första gången en kvinna på posten när Ben Bernanke slutar i januari nästa år. Obama har vid en presskonferens officiellt nominerat den 67-åriga Janet Yellen som ny Fed-chef.

Affärsvärlden - 21 sep 12 kl. 07:45

Fed-chef: QE3 inte lika effektivt

Federal Reserves senaste program om att köpa bolåneuppbackade värdepapper för 40 miljarder dollar per månad kan komma att ge en begränsad inverkan på ekonomin. Det sade Sandra Pianalto, Fed-chef i Cleveland, på torsdagen enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 04 nov 13 kl. 07:28

Fed-chef: USA:s ekonomi bunden till händer och fötter

Den amerikanska ekonomin är bunden till händer och fötter av den finanspolitiska konflikten och regeringen spelar en nedbrytande roll i landets återhämtning. Det sade Richard Fisher, Fed-chef i Dallas..

DI - 01 apr 16 kl. 14:19

FED-chef: Räntan går mot normalisering

Den amerikanska ekonomin har varit motståndskraftig trots globala svagheter, men dollarn och det låga oljepriset har tyngt utvecklingen.Det sade Loretta Mester, Fed-chef i Cleveland, till Fox Business TV på fredagen, enligt Bloomberg News. Hon är röstande i FOMC i år..

HBL - 09 okt 13 kl. 16:09

Yellen historisk som ny Fed-chef

Janet Yellen blir med all sannolikhet ny chef för den amerikanska centralbanken (Fed). Därmed får USA för första gången en kvinnan på posten när Ben Bernanke slutar i januari nästa år.President Barack Obama meddelade vid en presskonferens på onsdagskvällen (finsk tid) att han nominerar den 67-åriga Yellen som ny Fed-chef.

Dagens PS - 28 nov 17 kl. 07:51

Ny Fed-chef: Osäkerhet stigande räntor

Men flaggar för ytterligare osäkerhet. Inkommande Fed-chefen Jerome Powell bedömer att centralbankens politik ska vara flexibel till följd av osäkerhet, samt väntar sig något stigande räntor. Det framgår av ett pressmeddelande inför en utfrågning i den amerikanska senaten.

DI - 09 jan 12 kl. 06:06

Fed-chef tror inte på fler stödåtgärder

Jobbstatistiken för december, där antalet sysselsatta steg med 200.000, var uppmuntrande och Fed kommer sannolikt inte att påbörja en ny runda av obligationsköp. Det sade James Bullard, Fed-chef i St Louis, på lördagen enligt Bloomberg News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.