DI > Ekonomi

Friday, 18 September, 12:21

DI - 03 aug 20 kl. 10:26

Fed-chef: USA skulle tjäna på hård nedstängningDen amerikanska ekonomin kan tjäna på en ”riktigt hård nedstängning” i fyra eller sex veckor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fed-chef, USAskulle , tjäna, hård, nedstängning
Affärsvärlden - 04 nov 13 kl. 07:28

Fed-chef: USA:s ekonomi bunden till händer och fötter

Den amerikanska ekonomin är bunden till händer och fötter av den finanspolitiska konflikten och regeringen spelar en nedbrytande roll i landets återhämtning. Det sade Richard Fisher, Fed-chef i Dallas..

DI - 27 feb 17 kl. 18:31

Fed-chef: USA kommer ha låga räntor under lång tid

Det är bättre för Fed att agera tidigt snarare än sent. Det sade Fed-chefen i Dallas Robert Kaplan när han talade i Oklahoma på onsdagen, men nämnde inte det kommande FOMC-mötet i mars i sitt tal..

DI - 12 okt 15 kl. 06:35

Fed-chef: USA har full sysselsättning

USA har redan full sysselsättning och det finns en risk för överhettning om Federal Reserve försöker driva fram ytterligare sysselsättningsökningar..

DI - 14 okt 16 kl. 14:06

Fed-chef: USA närmar sig full sysselsättning

USA är väldigt nära full sysselsättning och arbetslösheten kommer sannolikt ligga på 4,5 procent vid slutet av 2017..

DI - 28 aug 18 kl. 17:13

Fed-chef: USA behöver ett handelsavtal med Kanada

USA måste få till ett handelsavtal med Kanada eftersom landet är en så viktig handelspartner. Det sade Neel Kashkari, Fedchef i Minneapolis, i en radiointervju på tisdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 10 sep 18 kl. 19:43

Fed-chef: USA:s centralbank bör vänta och se

USA:s centralbank Federal Reserve bör vänta och se om ekonomin kan stå på egna ben efter att styrräntan uppnått neutral nivå..

DI - 05 mar 19 kl. 16:19

Fed-chef: USA har inte nått maximal sysselsättning

Fedchefen i Minnesota, Neel Kashkari, ser en viss tillväxt i löneökningstakten men han tror inte att USA har uppnått maximal sysselsättning, rapporterar Bloomberg News..

BT - 09 okt 13 kl. 21:40

Yellen klar som historisk Fed-chef

Det står nu klart att Janet Yellen blir ny chef för den amerikanska centralbanken (Fed). Därmed får USA för första gången en kvinna på posten när Ben Bernanke slutar i januari nästa år. Obama har vid en presskonferens officiellt nominerat den 67-åriga Janet Yellen som ny Fed-chef.

HBL - 09 okt 13 kl. 16:09

Yellen historisk som ny Fed-chef

Janet Yellen blir med all sannolikhet ny chef för den amerikanska centralbanken (Fed). Därmed får USA för första gången en kvinnan på posten när Ben Bernanke slutar i januari nästa år.President Barack Obama meddelade vid en presskonferens på onsdagskvällen (finsk tid) att han nominerar den 67-åriga Yellen som ny Fed-chef.

DI - 03 okt 17 kl. 16:38

Uppgifter: USA:s finansminister vill se Powell som ny Fed-chef

USA:s finansminister Steven Mnuchin sägs föredra nuvarande Fed-guvernören Jerome Powell som ny ordförande för den amerikanska centralbanken. Det rapporterar Politico som har talat med källor med insyn i arbetet med att besluta om nästa Fed-chef..

Affärsvärlden - 16 aug 12 kl. 07:30

Fed-chef: Liten risk för recession

Dallas Fed-chef tror inte att USA faller in i recession under nästa år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.