Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 26 September, 06:42

Aftonbladet - 03 aug 20 kl. 10:36

Danska livräddare vill sabotera stranden▸ Hornbæk strand på norra Själland måste bli mindre badvänlig. Nu vill det lokala livräddningssällskapet lägga ut stora. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Själland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danska, livräddarevill , sabotera, stranden
GöteborgsPosten - 03 aug 20 kl. 10:36

Danska livräddare vill sabotera stranden

Hornbæk strand på norra Själland måste bli mindre badvänlig. Nu vill det lokala livräddningssällskapet lägga ut stora stenar för att förebygga dödsolyckor..

Sydsvenskan - 03 aug 20 kl. 10:35

Danska livräddare vill sabotera stranden

Hornbæk strand på norra Själland måste bli mindre badvänlig..

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 20 kl. 10:35

Danska livräddare vill sabotera stranden

Hornbæk strand på norra Själland måste bli mindre badvänlig..

Skånskan - 30 jun 16 kl. 06:57

Få kommuner har livräddare

Nyheter Många kommuner har inga eller få livräddare och Ängelholms kommun är ensamma om att ha utbildade havslivräddare på sina stränder. När Sveriges Radio besökte mer än 200 kommunala badplatser runt om i landet så saknar nästan alla stränder livräddare.Det svenska livräddningssällskapet tycker att det bör finnas livräddare på offentliga badplatser.

Kristianstadsbladet - 16 jul 13 kl. 08:30

Inga livräddare i Kristianstad

Foto: Mark Hanlon
Sex av tio svenskar vill att badstränder ska ha livräddare, men i Kristianstad har kommunen valt bort denna lösning av flera skäl. Badmästare Mats Svensson betonar det egna ansvaret för säkerheten.
?

GT - 22 aug 15 kl. 09:12

Blir livräddare – efter drunkningstillbudet

Mikael Hagström, 46, var med och dök efter en 15-åring som fick livshotande skador efter ett drunkningstillbud vid Askimsbadet. Nu har han tröttnat på att det inte finns livräddare vid det välbesökta familjebadet. – Jag har därför utsett mig själv till temporär, frivillig livräddare resten av badsäsongen om det behövs, säger Mikael Hagström..

SR - 30 jun 16 kl. 05:00

Badplatser saknar livräddare

De allra flesta kommunala badplatser som Sveriges Radio besökt har inga livräddare på plats.Ska kommuner bekosta livräddare på badplatser?.

Expressen - 11 feb 19 kl. 16:56

Livräddare först på plats efter explosion – händelsen utreds

En sms-livräddare var först på plats när en ung man dog i en explosion i Vårberg.Men livräddarna ska egentligen bara larmas vid sjukdom – och nu utreds händelsen.– Det här är oerhört ovanligt, säger David Fredman, driftansvarig på SMSlivräddare..

ÖstersundsPosten - 13 aug 17 kl. 07:00

Framtidens livräddare intar Surfbukten

Efter att ha övat i två dagar på Storsjöbadet är det dags att komma ut i det öppna vattnet för de 22 deltagarna på Svenska Livräddningssällskapets livräddarläger. Nere vid Surfbukten turas ungdomarna, som är mellan 8 och 14 år, om att agera nödställd respektive livräddare..

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 16 kl. 07:33

Få livräddare på badplatser

Sverige har fler drunkningar än dödsbränder. Nu vill Svenska Livräddningssällskapet (SLS) att kommuner ska anställa fler utbildade livräddare, samt att staten ska ta fram en nationell plan för att minska antalet drunkningsolyckor, uppger Sveriges Radio..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.