YLE > Finland

Wednesday, 12 August, 08:33

YLE - 02 aug 20 kl. 13:43

Statsminister Sanna Marin har gift sig: "Du är den rätta för mig"Publicerade glädjebudet på Instagram..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Sanna Marin, Du, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsminister, Sanna, Marinhar , giftsig , quot;Duär den , rätta för mig"
Expressen - 03 aug 20 kl. 00:54

Finlands statsminister Sanna Marin har gift sig

Finlands statsminister Sanna Marin har gift sig med sin ungdomskärlek Markus Räikkönen, rapporterar finska Hufvudstadsbladet.”Av alla människor är du den rätta. Tack för att du står vid min sida”, skriver statsministern på Instagram..

YLE - 16 dec 19 kl. 10:52

Estlands president Kersti Kaljulaid ber om ursäkt för inrikesministerns ord om Finlands statsminister Sanna Marin

Estlands president Kersti Kaljulaid ber Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) och hennes regering om ursäkt för de uttalanden som Estlands inrikesminister Mart Helme har fällt om Marin..

YLE - 16 dec 19 kl. 10:52

Efter förolämpningen mot statsminister Sanna Marin: Först bad Estlands president om ursäkt, sedan inrikesministern själv

Både Estlands president Kersti Kaljulaid och inrikesminister Mart Helme ber Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) och hennes regering om ursäkt för de uttalanden som inrikesminister Helme har fällt om Marin..

YLE - 02 feb 20 kl. 14:26

Statsminister Sanna Marin (SDP) i hetluften - fick svara på kritik om regeringens politik

Statsminister Sanna Marin (SDP) försvarade envist regeringsprogrammet i Yle-programmet Statsministerns frågetimme på söndagen. Marin tvingades upprepade gånger besvara kritik om att regeringen verkar ha svårt att komma fram till konkreta beslut..

YLE - 02 feb 20 kl. 14:26

Statsminister Sanna Marin i hetluften – fick svara på kritik om regeringens politik

Statsminister Sanna Marin (SDP) försvarade regeringsprogrammet i Yle-programmet Statsministerns frågetimme på söndagen. Marin tvingades upprepade gånger besvara kritik om att regeringen verkar ha svårt att komma fram till konkreta beslut..

YLE - 16 dec 19 kl. 10:52

Estlands president ber om ursäkt för inrikesministerns ord om Finlands statsminister Sanna Marin

Estlands president Kersti Kaljulaid ber Finlands statsminister Sanna Marin och hennes regering om ursäkt för de uttalanden som Estlands inrikesminister Mart Helme har fällt om Finlands ledning..

SVT - 16 dec 19 kl. 21:23

Finlands statsminister Sanna Marin vill ta hem barnen i lägret al-Hol

Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) vill att de finska barnen som befinner sig i lägret al-Hol i norra Syrien ska hämtas hem så fort som möjligt. Enligt henne har regeringen dock inga förpliktelser att hjälpa vuxna individer som tagit sig till krigszonen..

YLE - 21 dec 19 kl. 10:14

Statsminister Sanna Marin: Inte regeringens sak att avgöra al-Hol-finländarnas öde på individnivå

Statsminister Sanna Marin (SDP) fick på lördag morgon i Yles Morgonettan bland annat svara på frågor om regeringens agerande i fråga om finländarna på al-Hol-lägret i Syrien..

YLE - 02 apr 20 kl. 17:41

Statsminister Sanna Marin riktade skarp kritik mot FPA under riksdagens frågestund

Statsminister Sanna Marin (SDP) sa under riksdagens frågestund att vissa myndigheter inte har följt regeringens linjedragningar. Hon riktade speciellt kritik mot Folkpensionsanstalten..

YLE - 10 apr 20 kl. 12:33

Statsminister Sanna Marin: Försörjningsberedskapscentralens vd åtnjuter inte mitt förtroende

Beredskapscentralen har gjort fel i att inte tillräckligt noggrant ha rett ut bakgrunden hos de parter som de har samarbetat med i samband med beställningarna av ansiktsnskydd från Kina, säger statsminister Sanna Marin till tidningen Ilta-Sanomat..

SVT - 08 jan 20 kl. 13:26

Finlands nya statsminister Sanna Marin på besök i Sverige

Svenska och finländska statsministrar har som tradition att, som installerade på sin post efter val, göra det första utlandsbesöket hos varandra. Och under onsdagen anlände nytillträdde Sanna Marin till Sverige. När hon träffar Stefan Löfven (S) i Harpsund står både EU-frågor och frågor om Östersjöområdet på agendan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.