GT > Nyheter

Thursday, 13 August, 12:51

GT - 02 aug 20 kl. 10:00

Läs del 2 av 3 av ”Fadertabberaset”I ett samarbete mellan GT och bokförlaget Ekström & Garay publicerar GT i tre dagar ett utdrag ur boken ”Fadertabberaset”, av Linda-Maria Grönkvist. Boken är förlagets förslag till Augustpris-nominering och i det tre delar långa utdraget får man följa den unga kvinnan Nina, framgångsrik bloggare, som matchat med sin pappa på en dejtingsida. En pappa som hon inte haft någon kontakt med i livet. Hon, med det skämtsamma aliaset ”Fredrik”, som ju är ett mansnamn, och han under aliaset ”M-man”. Första delen publiceras i tidningen i går.
Läs mer på GT
Läs mer om:
GT, Ekström, Fadertabberaset, Linda-Maria Grönkvist, Augustpris, Nina, Fredrik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läs, del2 av 3 av , Fadertabberaset
GT - 01 aug 20 kl. 10:00

Läs del 1 av 3 av ”Fadertabberaset”

I ett samarbete mellan GT och bokförlaget Ekström & Garay publicerar GT i tre dagar ett utdrag ur boken ”Fadertabberaset”, av Linda-Maria Grönkvist. Boken är förlagets förslag till Augustpris-nominering och i det tre delar långa utdraget får man följa den unga kvinnan Nina, framgångsrik bloggare som är på en prisutdelning (Blogg-galan). På den efterföljande efterfesten upptäcker hon något som omkullkastar hennes värld – hon och hennes pappa, som hon inte har kontakt med, har matchats på en dejtingsida.

GT - 03 aug 20 kl. 10:00

Läs del 3 av 3 av ”Fadertabberaset”

I ett samarbete mellan GT och bokförlaget Ekström & Garay publicerar GT i tre dagar ett utdrag ur boken ”Fadertabberaset”, av Linda-Maria Grönkvist. Boken är förlagets förslag till Augustpris-nominering och i det tre delar långa utdraget får man följa den unga kvinnan Nina, framgångsrik bloggare, som matchat med sin pappa på en dejtingsida. En pappa som hon inte haft någon kontakt med i livet.

GlobeNewswire - 4 timmar sedan

JLT Mobile Computers AB: Delårsrapport januari – juni, 2020

Orderingång 58,0 MSEK (76,0)Omsättning 56,9 MSEK (75,4)Rörelseresultat 0,9 MSEK (8,4)Resultat efter skatt 0,4 MSEK (6,8) Kommentarer från VD Under första kvartalet vidtog vi en rad förebyggande åtgärder för att säkerställa fortsatt stabilitet genom Coronakrisen. Dessa åtgärder har givit det resultat vi eftersträvade. Vi har säkerställt kundleveranser genom att öka lagren av nyckelkomponenter och färdiga produkter.

GlobeNewswire - 45 minuter sedan

ContextVision - Delårsrapport 2020

ContextVision - Delårsrapport 2020
Bilaga ContextVision delårsrapport 2020
.

GlobeNewswire - 5 timmar sedan

Fingerprint Cards AB: Delårsrapport januari-juni 2020

Kort om kvartalet
Efterfrågan på Fingerprints sensorer var fortsatt god, men omsättningen påverkades negativt av fortsatt otillräcklig tillgång till produktionskapacitet hos de stora halvledartillverkarna.Fingerprints utökade sin produktportfölj inom fysisk och logisk access.Fingerprints irisigenkänningsteknologi implementerad på sydkoreanskt sjukhus.

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Skånskan - 22 feb 17 kl. 01:00

Bio­driv­me­del fram­åt trots tve­kan och skatter

ERWP.fif(1)An­vändningen av bio­driv­me­del ökade kraf­tigt för­ra året. To­talt an­vändes 17,2 te­ra­wattim­mar bio­driv­me­del, vil­ket är näs­tan en fem­te­del (18,6 pro­cent) av ener­gi­in­ne­hållet i driv­me­del för for­don.

Skånskan - 22 dec 18 kl. 01:00

Bon­den får li­ten an­del av svenska mat­kro­nan

Den svenske bon­dens an­del av det kon­su­menterna be­talar för maten blir allt mind­re. Jäm­fört med för 20 år se­dan har bon­dens an­del hal­verats, från 17 pro­cent till bara nio pro­cent. Mind­re än en ti­on­del av vad maten kostar går allt­så till bon­den.

Kristianstadsbladet - 01 aug 13 kl. 09:45

del Moral - något för KFF?

Foto: Tom Wall
Dansken Niclas Rönne är klar. Nästa nyförvärv i Kristianstads FF:s jakt på offensiva guldklimpar kan bli Álvaro del Moral ? en 29-årig spanjor med ett förflutet i La Liga-laget Levante.

Politologerna - 24 jun 15 kl. 16:12

Vem tar del av Almedalsveckan? 

I 2013 års SOM-undersökning ställdes en fråga om i vilken utsträckning de svarande tog del av Politikerveckan i Almedalen. Frågan fanns med i ett batteri som också omfattade Eurovision Song Contest, Prinsessan Madeleines bröllop och Fotbolls-EM. Svarsalternativen var ”i mycket stor utsträckning”, ”i ganska stor utsträckning”, ”i liten utsträckning” och ”inte alls”.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Två män anhållna efter skottlossning i Göteborg

Under natten mot onsdagen avlossades flera skott vid Bäckebol på Hisingen i Göteborg. Två män i 20-årsåldern har anhållits misstänkta för mordförsök. .

GT - 3 timmar sedan

Borgerligt svammel räddar inga hav

Kristdemokraterna måste nu backa upp sin kärleksförklaring till havet och rent vatten i sina kommande budgetmotioner, skriver miljöpartisterna Janine Alm Ericson och Ulrika Frick i en replik till kristdemokraterna Kjell-Arne Ottosson och Magnus Berntsson..

GT - 3 timmar sedan

Poya: ”Har en miljon kryss som vi vill ta bort”

GÖTEBORG. IFK Göteborg har inte vunnit en allsvensk match sedan 1–0-segern mot AIK den 2 juli.Tränaren Poya Asbaghi är medveten om pressen det innebär.

GT - 5 timmar sedan

Flera inbrott i husbilar – en av de drabbade låg och sov

Flera husbilar ska under natten blivit drabbade av inbrott – vid en utställningsplats vid Bohus fästning. En av de drabbade låg och sov i sin husbil under inbrottstillfället. – Det är i nuläget oklart hur många som drabbats, vi ska snart göra en teknisk undersökning, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.

GT - 6 timmar sedan

Heléns nya fågelskräck: ”Flyger in i lägenheten”

I tolv år har Helén Andersson levt med kajorna utanför sin lägenhet men har nu fått nog.De bajsar och fjädrar ner hennes balkong varje dag – och hon har också fått ovälkommet besök inne i bostaden.– Fåglarna stör och det är äckligt.

GT - 6 timmar sedan

Man misshandlad – tog sig själv till akuten

En skadad man i 35-årsålder dyker upp på akuten på ett sjukhus i Göteborg. När mannen säger att han blivit slagen skrivs en anmälan gällande misshandel. Enligt polisens uppgifter kan det även röra sig om ett rån – då mannen kan blivit slagen med någon form av vapen.

GT - 10 timmar sedan

Kortare avspärrningar på Göteborgs spårvagnar

Avspärrningarna som satts upp i Göteborgs spårvagnar för att skydda förarna från coronasmitta kommer att kortas ner på måndag, rapporterar Göteborgs-Posten.Detta för att skapa mer utrymme för passagerare som återvänder till jobb och skola efter sommarledigheten..

GT - 14 timmar sedan

Utredning visar: Läkare kan förlora legitimationen

En privatläkare i Bohuslän har skrivit ut narkotika på ett riskfyllt sätt, enligt en utredning.Nu riskerar han att förlora sin läkarlicens.”NN har varit grovt oskicklig vid utövningen av sitt yrke som läkare.

GT - 15 timmar sedan

GFC rycker: ”Känns som det blir en lucka”

GFC tycks vara omöjligt att besegra i år. 2–0-segern borta mot Vittsjö innebar lagets tionde raka match utan förlust. Den innebar också att Göteborg och Rosengård nu ser ut att segla ifrån övriga lag.

GT - 15 timmar sedan

Tog poäng av favoriten – efter superräddningen

Gais lyckades kriga sig till 0–0 hemma mot serieledaren Degerfors. Det kan man tacka målvakten Mathias Karlsson för, som svarade för en osannolik räddning i den 70:e minuten. – Den var väldigt viktig att göra i det läget, blir det mål där är det svårt, säger Mathias Karlsson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.