YLE > Sport

Wednesday, 12 August, 09:19

YLE - 02 aug 20 kl. 10:00

Lotta Bengs och Sibbo kanotklubb packar kajakerna för Ålands hav: “Efter en kajaktur har man glömt all stress”Kanotklubben har cirka 300 medlemmar..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Bengs, Sibbo, Ålands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Bengsoch , Sibbo, kanotklubb, packar, kajakernaför , Ålands, hav Efter en kajaktur har man glömt all stress
YLE - 15 jun 17 kl. 04:25

Bristfällig information om var glyfosat används oroar i Sibbo

Glyfosat är en aktiv ingrediens i ogräsbekämpningsmedel, eller växtskyddsmedel som de också kallas. Vissa forskare anser ämnet vara cancerframkallande. I Sibbo oroar man nu sig över att kommunen inte informerar om användandet av glyfosat.

YLE - 20 nov 15 kl. 08:54

Siktet inställt på Rio – Bengs brinner för modern femkamp

Flerfaldiga FM-guldmedaljören Eevi Bengs är en av bara en handfull finländare som satsar på modern femkamp för fullt. Senast en finländare tävlade i OS i denna gren var för över 30 år sedan, men den torkan kan ta slut i Rio. Simning och gymträning på förmiddagen, löpning, skytte och fäktning på eftermiddagen.

YLE - 04 sep 17 kl. 09:46

Sibbo växer mest i hela Finland

Sibbo har redan i ett par års tid haft landets största inflyttning. Startskottet för byggboomen var annekteringen av Östersundom. Sibbo beräknas växa med ungefär tre procent i år.

Västerbottens Folkblad - 17 dec 18 kl. 20:52

Bengs-Stattin tog brons efter kanonlopp

Det ville sig inte på 200 frisim. Men på halva distansen revanscherade sig Felix Bengs-Stattin i helgens Sum-Sim. – Den tiden var otroligt bra, säger tränaren Simon Andersson.

YLE - 31 mar 20 kl. 09:44

Femkamparen Eevi Bengs lägger av – blir ingen tredje OS-satsning

Femkamparen Eevi Bengs drömde om att få tävla i sommar-OS i Tokyo. För en vecka stod det klart att det inte blir något OS i år och nu väljer 30-åringen att tacka för sig. Nu känner jag mig inspirerad av allt nytt som jag får tid att ta mig an, meddelar Bengs..

YLE - 31 mar 20 kl. 09:44

OS-satsande femkamparen Eevi Bengs lägger av – beskedet kom efter att Tokyospelen flyttats fram

Femkamparen Eevi Bengs drömde om att få tävla i sommar-OS i Tokyo. För en vecka sen stod det klart att det inte blir något OS i år och nu väljer 30-åringen att tacka för sig. Nu känner jag mig inspirerad av allt nytt som jag får tid att ta mig an, berättar Bengs..

HBL - 29 sep 13 kl. 19:53

Soininvaara kastar ett sidoöga på Sibbo

SIBBO / HELSINGFORS. Helsingforspolitikern Osmo Soininvaara har en hel del tankar om sin sommarort Sibbo. Och det visar sig att han hade sitt finger med i Östersundomspelet.

YLE - 20 mar 17 kl. 11:03

Bollhallen i Sibbo står kvar - ingen kan ta ner den

Sibbo-Vargarnas fotbollssektion har inte lyckats lösa problemet med att hitta kunnigt folk som kunde nermontera övertryckshallen i Nickby. Senast på fredag borde bollhallen vara borta enligt det avtal som idrottsföreningen har med Sibbo kommun. Från början var planen att bollhallen i Nickby skulle resas tidigast den 1 oktober för att monteras ner senast den 30 mars.

HBL - 13 jun 13 kl. 05:34

Sibbo klarar ett par tusen nya sjuklingar

Hälsovårdscentralen förbereder sig redan nu för en stor mängd nya patienter som inte är Sibbobor.När de nya EU-bestämmelserna träder i kraft vid årsskiftet slopas kommungränserna i vården. Det är en klar förbättring för dem som exempelvis bor vid gränsen mellan två kommuner men på fel sida med tanke på avståndet till närmaste vårdcentral.

YLE - 25 aug 15 kl. 06:48

Försiktigt ja till fler flyktingar i Sibbo

För ett drygt år sedan tog Sibbo emot ett tjugotal flyktingar. Yle Östnyland pejlade stämningarna bland de största fullmäktigegrupperna i kommunen – kan de tänka sig att Sibbo skulle ta emot fler flyktingar? Anders Backström, ordförande för SFP:s fullmäktigegrupp, säger att frågan inte har varit uppe på gruppens agenda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.