SVT > Sport

Wednesday, 12 August, 08:30

SVT - 02 aug 20 kl. 09:23

”Vi jobbar på vårt sätt att spela snabbare”Rosengård är efter en målsnål start under säsongen – inne i ett målstim. Bortsett från den senaste 1-1 matchen har laget öst på framåt. – Vi jobbar på vårt sätt att spela snabbare så vi kan vara mer dynamiska mot motståndet, säger Rosengårds tränare Jonas Eidevall till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rosengårds, Jonas Eidevall, SVT Sport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi jobbarpå vårt , sättatt , spela, snabbare
YLE - 20 mar 13 kl. 09:34

Studenter jobbar mer och blir snabbare klara

Dagens studerande jobbar allt mer vid sidan om studierna samtidigt som de utexamineras snabbare visar färska siffror från statistikcentralen. Dessutom hoppar allt fler högskolestudenter av utbildningen. Det har blivit vanligare att studerande jobbar vid sidan om studierna.

YLE - 20 mar 13 kl. 09:55

Studerande jobbar mer och blir snabbare klara

Dagens studerande jobbar allt mer vid sidan om studierna samtidigt som de utexamineras snabbare, visar färska siffror från statistikcentralen. Dessutom hoppar allt fler högskolestuderande av utbildningen. Det har blivit vanligare att studerande jobbar vid sidan om studierna.

YLE - 23 mar 17 kl. 14:33

“Inte ska väl du spela hockey?” – Kampen för jämställdhet går vidare

Framgången spelar inte lika stor roll som könet på utövarna då det kommer till intresset för lagidrott i Finland. Yle X3M har snackat med tre damidrottare om hur det känns att inte vara lika uppskattad som männen. USA:s damlag skakade om hockeyvärlden förra veckan då de meddelade att de inte kommer spela i hemma-VM, som inleds den 31:a mars, om inte ishockeyn blir mer jämlik.

YLE - 12 feb 17 kl. 08:00

Rörrenoveringar kan bli snabbare, men kan de bli billigare?

I höstas diskuterades hur mycket snabbare en rörrenovering kan göras. Snart kommer det att pratas om hur mycket billigare en rörrenovering kan bli. Det blev stora rubriker då Fira Palvelut i höstas genomförde en rörrenovering där invånarna i huset var borta ur lägenheterna i endast två veckor.

YLE - 22 feb 16 kl. 06:01

Datorerna blir inte snabbt snabbare längre – Moores lag överges

En ny dator har traditionellt varit mycket snabbare än en som har köpts bara två år tidigare. Men det är allt mer utmanande för tillverkarna att ständigt öka hastigheten. Halvledarindustrin som tillverkar mikrochip till datorer har i drygt 50 år följt Moores lag som går ut på att antalet transistorer som får plats på ett mikrochip ska bli dubbelt så många vartannat år.

BT - 27 sep 12 kl. 15:09

Polisen i Sjuhäradsbygden ska klara upp vardagsbrott snabbare

Nu ska polisen bli snabbare. En ny organisation har sjösatts av polisen i Sjuhärad, som innebär att man jobbar tvåskift tillsammans med en utredningsledare för att snabbare utreda och klara upp vardagsbrott. Fler brott som utreds snabbare ger nöjdare politiker och framför allt en nöjdare allmänhet.

YLE - 02 aug 17 kl. 07:42

Statistik: Polisen är snabbare på plats i Hangö utan polisstation

Hangö blev av med sin polisstation men trots det är poliserna nu snabbare än tidigare på plats vid nödsituationer. Det visar ny statistik. Hangös stadsdirektör Denis Strandell är ändå kritisk till siffrorna och säger att man jämför en tom polisstation med en tom polisstation.

Dagensanalys.se - 23 aug 17 kl. 13:01

Nu ska internet bli ännu snabbare – om Google får bestämma

Desto snabbare internet, desto bättre tjänster och desto mer business. Så går tesen om internets utveckling. Hade vi som exempel inte haft dagens bredband så hade vi inte heller kunnat använda video som annonsformat.

YLE - 23 maj 14 kl. 05:43

Kommunerna jobbar för kustbanan

Kommunerna jobbar nog för kustbanan och andra järnvägsprojekt som är viktiga för dem. Det sade åtminstone stadsdirektörerna i Hangö och Raseborg som kommentar till diskussionen i Yle Västnylands morgonsändning på torsdagen (22.5).

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Sjukvården ska inte bygga på att vi jobbar extra – det är dags att sluta

Det råder ingen tvekan om att det är oreda i den skånska akutsjukvården. Alla som inte levt under en sten de senaste månaderna vet det, tidningar och sociala medier rapporterar dagligen om missförhållanden, underbemanning och rekryteringsproblem.Du har idag tillgång till akutsjukvård.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.